2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
عزيزم بستگي به بدنت داره ان شا الله كه شما هم زود سرپا ميشي ولي خوب به خاطر بخيه هات باز هم تا حداقل ...

مررررسي مامان سبحان عزيزم انشاالله توكل به خدا 

پس بايد قبلش تميز بشه 😁

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانما من هرچي به دكترم اصرار كردم برام ازمايش هاي ايمني انعقادي بنويسه قبول نكرد و گفت اگه سري بعد ه ...

اصلا گوش نده به این حرفاش حتما انجام بده همه رو

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۳۷ ، ۳۸ . آخه از هفته ۱۶ تا ۱۹ دو جا رفتم سونو.

خب پس خدارو شكر خوب بوده عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام مزین جون من روز هشتم انتقالمه  فمیبیون ندارم وفقط فولیک اسید میخورم و شیاف سیکلوژست روزی د ...

سلام عزیزم منم هیچ علائمی نداشتم. اصلا انگار انتقال نداده بودم تا همین روزای آخر سینه هام یکم دردناک شده و یکم رحمم تیر می‌کشید. همین. اصلا به علائم توجه نکن. به امید خدا که مامان شدی

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ینی برای صدای قلب هم واژینال ازت سونو گرفتن؟  

عزيزم اول شكمي گذاشت بعد گفت واژينال 

تا گذاشت ديد 

نترس خيلي داخل نميكنن همون جلوشه فقط 

صداشو واسم نزاشت تو مطب فقط ميخواست ببينه قبل ميزنه

نه عزیزم آزمایش همسرم خوب بودش منتهی ویتامین ای و سی هم بهش داده بودن بعد از آزمایش دوم دیگه همین دو ...

ینی مشکلتون فقط بسته بودن یه لولس؟ اینکه مشکل نیس. دوست خانوادگی ما با یه لوله باردار شد اونم طبیعی

مزین جون شما روز چندم آزمایش دادی؟

روز 15م انتقال

سلام مزین جون من روز هشتم انتقالمه  فمیبیون ندارم وفقط فولیک اسید میخورم و شیاف سیکلوژست روزی د ...

عزیزم ی احساسی دارم نمیدونم چقدر درسته و اون اینکه انشاله گ شما هم مثبت‌ی

شما دفعه چندمت بود و طرح درمانت چی بود ؟ منظورم اینه که پی ار پی یا سرم  یا خراش جنین هم  ...

قربونت عزیزم انشاءالله قسمت خودت

من.دفعه دوم.مثبت شدم..هیچ چیزاضافی هم نداشتم.همون روال عادی انتقال

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
توکل به خدا ببینم چی میشه ، من علائم شما رو هم ندارم 

روزای آخر منم بوجود اومد تقریبا سه روز آخر

آره گلم، واسه دلخوشی شما که نگفتم، قاعده و قانون های علم پزشکی و ریاضی خیلی فرق دارن با هم

زينب جون من به خاطر خونريزي و جفت پايين روزي دوتا آمپول پروژسترون و دوتا شياف ميزارم 

يكشنبه بود كه خونريزي كردم دكترم گفت تا يك هفته بزن آمپولو 

حجمش كم شده ولي قطع نشده من خيلي ميترسم 

فقط يه سوال چرا به من آمپول پرلوتون نداد كه قوي تره ؟ به نظر شما اون بهتره يكشنبه ميرم پيش دكتر بهش بگم 

عزيزم اول شكمي گذاشت بعد گفت واژينال  تا گذاشت ديد  نترس خيلي داخل نميكنن همون جلوشه فقط ...

ممنون عزیزم