2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
زینبی جان برام توضیح میدین چرا ایشون که مینوره نباید آهن بخوره؟ بخاطر بارداری این طوریه؟ یا کلا کسای ...

عزیزم کلا مکانیسم تالاسمی جوری هست که بدن در معرض مسمومیت با دوز بالای آهن قرار میگیره، حالا تو افراد ماژور خیلی بیشتر دیده میشه چون خون تزریقی هم دریافت می کنن که خودش دوز بالای آهن داره

پس کلا خیلی باید تو مصرف آهن احتیاط بشه 

عوضش به فولیک اسید نیاز بیشتری هست و باید مداوم مصرف بشه

کلا این کم خونی ناشی از فقر آهن نیست، به خاطر مشکل در هموگلوبین(پروتیین حمل کننده آهن و اکسیژن) هست

حتی مصرف مواد غذایی طبیعی حاوی آهن برای ماژور ها باید با دقت باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم انشاءالله قسمت خودت من.دفعه دوم.مثبت شدم..هیچ چیزاضافی هم نداشتم.همون روال عادی انتقال

چقدر خوب ، ان شاءالله به سلامتی نی نی نازتو تو بغل بگیری 🌹🌹🌹 

برای منم دعا کن عزیزم انتقالم مثبت بشه💕💕

تا حالا زنگ نزدم نمیدونم چجوری زنگ بزنم شبانه روزی هستن

آره گلم بیمارستان ها همشون سیستم پاسخگویی شبانه روزی دارن، و به اتاق زایمان وصل میکنن، کیس اورژانسی باشه نصف شب با دکتر خودت یا دکتر کشیک میتونی صحبت کنی

من مشکلی نداشتم چون به همه میدن به منم دادن واقعاکه همه رو که نباید تو یه ترازو بزارن منم شک کردم از ...

ولی همیشه یک نوع ضد انعقاد باید برای ivf ی ها باشه عزیزم قانونشه، به خاطر داروها یه کم غلظت خونمون بالا میره

عزیزم بیمارستان رفتم شکر خدا همه چی خوب بود فقط بخاطر اینکه رحم سنگین شده و به لگن فشار میاره باعث ش ...

عزیزم خدا رو شکر 

اما جفت پایین اگر داری به خاطر اینکه بهش فشار نیاد باید استراحت نسبی داشته باشی حالا یا بالا میره به احتمال زیاد یا نمیره

پروژسترون هم برای جلوگیری از انقباض میدن در این مرحله

ولی استرس نداشته باش چون خودش باعث انقباض میشه

خیلی ریلکس تو خونه باش و با احتیاط 

مثلا غذای راحت درست کن، که مجبور نشی بالا سرش بایستی 

یا ظرف ها رو نذار زیاد بشه، سریع بشور، ظرف های سنگین رو همسرت بشوره

یا مثلا شب که همسرت خونه هست غذا رو با هم بذارین روی شعله کم تا صبح بپزه

منم جفتم پایینه و تمام این احتیاط ها رو میکنم

چقدر خوب ، ان شاءالله به سلامتی نی نی نازتو تو بغل بگیری 🌹🌹🌹  برای منم دعا کن عزیزم انتقالم ...

انشاءالله ک چندرور دیگه خبر خوب مثبت شدنتو میدی بهمون🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم بلاخره پانکچر شدم البته بعد از کلی معطلی، ۱۰ تا تخمک داشتم ازشون پرسیدم تعداد جنین ها رو ...

سلام عزیزم خدا رو شکر، خیلی هم عالی، 

راستش نهایت شنبه میتونی بری بپرسی چند تا شون رشد اولیه داشتن 

ان شاالله جوری هستن که نهایت دو تا انتقال بدن

حسابی براشون دعا کنم

ما هم پارسال بهمن تا بفهمیم چند تا جنین شد پدرمون در اومد، همش دعا و نذر و...