2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045692 بازدید | 684478 پست
مبارک. به سلامتی. 😍😍

مرسی عزیزم 😘🥰

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
شما کی انتقال دادین؟ نگران نباش خیلیا هم بدونprpمثبت شدن.  

هنوز انتقال ندادم از امروز استرادیول شروع کردم تقریبا یه دو هفته دیگه شایدم کمتر انتقالمه

آخه بار اول برام خراش داد بار دوم هیچکاری نکرد این سری ام گفت خراش راستش خودم قبول نکردم چون خراش قبلی واقعا اذیت شدم، تنها فرق انتقال این سریم با سریای قبل کیفیت جنینامه، پارسال پانکچر شدم جنینام هشت سلولی ab بودن امسال هشت سلولی a

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم..انشاءالله ک خودتم بسلامتی بقیه بارداریتو بگذرونی🌸🌸 اره گلم جفت منم از همون 12هفته ک ...

عزیزم التماس دعا دارم دکترم گفت زندگی نرمالتو داشته باش و زیاد پیاده روی نکنم جاهایی که بالایی داره نرم نزدیکی رو هم ممنوع کرده که من از همون اول  نداشتم !جفتم جلو هست ازم  پرسیدن خونریزی داشتی گفتم نه و  احتمال داد شاید ببینم خداکنه نبینم این غصه ها منو میکشه😔طول سرویکسم که خوب بود ۴هفته دیگه دوباره کنترل میکنن ببینن جفت بالا رفته یانه و اگر بالا نره سرازین میکنن  ! استراحت درچه حد  مثلا میتونم کارای اشپزی رو انحام بدم چون همش پا دردم زیر خونه راه میرم ! توکل برخدا 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هنوز انتقال ندادم از امروز استرادیول شروع کردم تقریبا یه دو هفته دیگه شایدم کمتر انتقالمه آخه بار ا ...

Prp دو روز قبل انتقال انجام دادم من. به نظرم انجام بده حتما. و درخواست کن با سونو برات انتقال بدن. به امید خدا حتما مامان میشی... کجا تحت درمانی؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
Prp دو روز قبل انتقال انجام دادم من. به نظرم انجام بده حتما. و درخواست کن با سونو برات انتقال بدن. ب ...

به دکترم گفتم قبول نکرد انجام بدم

اتفاقا این انتقال با سونو رو موقع انتقال دومم به دکترم گفتم گفتم آره با سونو برات انجام میدم حتما، روز انتقال زد زیرش گفت فرقی نداره با عمق رحم انتقال داد باز

حالا این سری دیگه زیر بار نمیرم میگم حتما با سونو انتقال بده

من همدان میرم، بیمارستان فاطمیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان خوردن ژل رویال بعد از پانکچر ، انتقال و انشاءالله بعد از بارداری اشکالی نداره ؟ @زینبی_باب ...

چرا بعدشون میخوای بخوری حالا؟

قبل از پانکچر و انتقال بخوری بهتره که، موقع بارداری فکر کنم نیازی نیست دیگه

من که 15تا دونه خریدم قرصشو البته، برای دو هفته ی قبل از انتقالم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جنین که گرید a باشه چند سلولس باشه خوبه؟

بستگی داره چندروزه باشه، اگه سه روزه باشه بین 8تا 16 سلولی باشه خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داروها مم هپارین و آسپرین و ویتامین دی و فمبیون و شیاف سیکلوژیست و قبل انتقال هم یه ماه و نیم اووبوس ...

مبارک باشه عزیزم مادر شدنت

واسه انتقال اوبوست داد؟! 

جنین فریز انتقال دادی؟ یا پانکچر و انتقالت تو یک سیکل بود؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم التماس دعا دارم دکترم گفت زندگی نرمالتو داشته باش و زیاد پیاده روی نکنم جاهایی که بالایی داره ...

اره ننه این استرسای بارداری واسه ماها تمومی نداره که..تا اخر باهامونه ..توکل ب خدا 

عزیزم حرفای دکترتو گوش کن..انشاءالله ک مشکلی پیش نمیاد برات وجفت میره بالا..هفته چندی الان؟

اگه خونریزی نباشه ک.هیچ جای نگرانی نیست...

منکه چون خونه خودم نبودم اشپزی اینام.نخاستم بکنم.حالاتو یواش یواش انجام بده وبینش استراحت کن ک خسته نشی..پله وایناهم ترجیحا نرو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارک باشه عزیزم مادر شدنت واسه انتقال اوبوست داد؟!  جنین فریز انتقال دادی؟ یا پانکچر و انتقا ...

ممنونم گلم به امید خدا روزی شما. روزی که شرو کردم به ال دی خوردن اون ویزیت رو رفتم با دکتر طرازی. برام اووبوست روزی 4تا نوشت و کوکیوتن واینوفولیک وپردنیزولون و یه مقدار تقویتی دیگه که اگر خواستی لیست دقیقش رو پیدا میکنم برات. بعد که پریود شدم رفتم روز سوم با دکتر کريمي ایشون گفتن که اووبوست که تموم شد فمبیون شرو کن،فمبیون و آمپول گنادوپین و... باهم شرو شد تا پانکچر که روز 13سیکل بود. بعدش که پانچکر شدم شیاف و غیره... 5 روز بعد رفتم واسه انتقال که بعد انتقال هم همچنان فمبیون و هپارین و آسپرین و ویتامین د3 و شیاف و پردنیزولون. بار سوم انتقال و بار دوم پانچکرم بود. این دفه prpهم انجام داد واسم دو روز قبل از انتقال. دوبار اول رویان بودم بار سوم رفتم تمام آزهای ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و dfi و غیره رو دادیم و  اومدیم ابن سینا. 

مبارک باشه عزیزم مادر شدنت واسه انتقال اوبوست داد؟!  جنین فریز انتقال دادی؟ یا پانکچر و انتقا ...

شما تقویتی نخوردین قبل انتقال؟