2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
اره عزیزم ، منفی شدم😔😔😔😢😢😢 اصن حوصله ندارم میخوام بیخیال همه چی شم

عزیزم غصه نخور انشالله خدا واست معجزه کنه به زودی ماها باید صبرایوب ودل شیر داشته باشیم،،،همه ماها این راه رو رفتیم ومیدونیم خیلی سخته ولی کاریش نمیشه کرد😔😔انشالله خدا کمکت کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
توکل بخدا بچه ها دلدرد داشتم خیلی کمردردشدم    

یعنی کسی از انتقالت خبر نداره که بهت بگه دختر گفتن یه کم پیاده رویی نه کوهنوردی؟؟استراحت کن چیزی نیست انشالله نی نیتم حالش خوبه نگران نباش مامانش رفته کوهنوردی😂😂

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@خاکستری   عزیزم بهت از صمیم قلبم تبریک میگم خوشحالم بخیر خوشی گل دخترت رو بغل گرفتی😘🌹😍🌸موقع شیر دادن برای منو دخترم دعاکن التماس دعای فراوان دارم 🙏🏻

@زین   گلم قدم نو رسیده مبارک ان شالله بخیر خوشی خونه میبری گل پسرت رو اگر قابل باشم دعاگو هستم دوست گلم 🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

@نفسی835   عزیزم پیشاپیش بهت تبریک میگم چیزی نمونده کاکلی رو بغل بگیری 😍😍ان شالله بخیرخوشی بغل بگیری🙏🏻🌹

اره عزیزم ، منفی شدم😔😔😔😢😢😢 اصن حوصله ندارم میخوام بیخیال همه چی شم

متاسفم نیلا جون نا امید نباش شاید ی مشکلی هست که هنوز پیداش نکردی از خدا میخوام خیلی زود معجزشو قسمتت کنه و دلت و شاد کنه

خدا جونم شکرت...
عزیزم حتما امیدوارم بیمارستان رفته باشی چون از دکترم علائم خطر تو سه ماهه دوم بارداری رو پرسیدم یکیش ...

عزیزم بیمارستان رفتم شکر خدا همه چی خوب بود فقط بخاطر اینکه رحم سنگین شده و به لگن فشار میاره باعث شذه پاهام ورم کنن به گفته دکترا !

زینب جان من امروز وقت دکتر داشتم از پایین معاینه کرد گفت جفتم پایین شاید خونریزی کنه😢 بعم کلی استزس وارد کرذن امکان داره جفتم بالا بره ؟؟ چیکارکنم با استراحت میشه ؟؟ 

راستی با پروستروژن میشه جفت بالا بره ؟؟؟ خیلی سوال میپرسم نگرانم 😢

از mazin جون خبری نشد؟ قرار بود آز بده امروز @mazin70    

سلام عزیزم آز بتا اول 1935 شده. خوبه؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)