2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045698 بازدید | 684478 پست
سلام بچه ها خوبین من روز نه انتقالم دوروزه رفتم روستا خیلی کار کردم حتی کوه هم رفتم دیشب کمردرد دل د ...

عزیزم اخه الان موقع کوه رفتنه😍😍نترس چیزی نیست انشالله ،،،استراحت کن خوب میشی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اخه هرسری یه چیزی تجویز میکنن من دفعه اول ۲۸تا امپول واریو پپیتیل داشتم ولی سری دوم نداشتم یعنی انتق ...

من همیشه مطب میرم عزیزم فقط پانکچرو انتقالو میام فاطمیه، این دفعه چون شنبه میشد چهارم پریودمو دیر بود گفت برم فاطمیه چون فقط روزای زوج مطب هستش

برای انتقال واریو زدی؟ من قبل و بعد از پانکچرم همینقدر زدم شایدم بیشتر

یکی سریه قبل با من انتقال داشت با هم بار دوممون بود امروز دیدمش گفت اونسری منفی شدم دفعه ی بعد مثبت، اومده بود سونوی قلب، دو قلو بودن ماشاالله، گفت فریمانی کلی آزمایش برام نوشته مشکل ایمنی داشتم گفته سرم بگیرم پولش میشده 4میلیون، گفت نگرفتم گفتم ندارم، ولی خداروشکر جنیناش گرفته بود گفت دکتر از وضعیتشونم راضیه، البته خراشم داده بود، واقعا همه چی دست خداست وقتی بخواد هیچی نمیتونه تغییرش بده

امروز به من گفتن خراش بده قبول نکردم الکی کلی اذیت میشه آدم، من بار اول خراش دادم وقتی منفی شدما فقط اون خراش بهم زور داشت😅 پیله وری ام گفت اشکال نداره نمیخواد انجام بدی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهم نخندیا منم دوست دارم از بس قبلا بیرون بودم دیگه تو خونه بودن خیلی سخت میشه، ولی فدای سر نی نی

نبابا عزیزم چرا بخندم خود منم خونه می مونم بهم میریزم اما آخه این دوستمون چون تازه باردارشده اونم با میکرو برام خیلی جای تعجب داشت که انقد تاکید به استخر رفتن داشت آخه بنظرم استخر برای آدم معمولی هم ریسک داره (از نظر خدایی نکرده سُر خوردن و خارش و ...)اینا میگم وگرنه این همه جا هست که آدم بخواد بره حوصلش سرنره حالا چرا استخر 😄

خوبه خدارو شکر کارت راه افتاد،،،واقعا یه بیمارستان یه دکتر مگه میشه اخه همچین چیزی سونو وویزیت وعمل ...

قربونت، معلومه وقتی دکتری اینقدر سرش شلوغ باشه دقتش میاد پایین

خیلیارو دیدم از پیله وری ناراضین ولی خودم فعلا به اون مرحله نرسیدم ممکنم هست برسم نمیدونم😅 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ۲ ماه پیش ۱بوده  حالا شده صفر نمیدونم باید چکار کنم  خیلی رعایت تغذیه رو هم میکنه&nb ...

اینطور یست که شما فکر میکنی.بالاخره بین اون همه اسپرم چند تا اسپرم خوب پیدا میکنن.از دوستان هستن که با مورفو صفر براشون جنین تشکیل شده.به رعایت کردن ادامه بده ان شاالله که تا اون موقع بهتر میشه.مکمل چی داره؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اره عزیزم ، منفی شدم😔😔😔😢😢😢 اصن حوصله ندارم میخوام بیخیال همه چی شم

عزیزم، درکت میکنم خیلی سخته😔 خدا خودش کمکت کنه دخترخوب🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها خوبین من روز نه انتقالم دوروزه رفتم روستا خیلی کار کردم حتی کوه هم رفتم دیشب کمردرد دل د ...

عزیزم انشالله الان دیگه حسابی نی نی جاش سفته ولی آخه الان تو این وضعیت کوه رفتنت چی بود😐

اینطور یست که شما فکر میکنی.بالاخره بین اون همه اسپرم چند تا اسپرم خوب پیدا میکنن.از دوستان هستن که ...

فرتیل اید ژل رویال ویتامین سی 

آخه چمیدونم تو ازمایش نوشته صفر 

@تیاراتیام    

عزیزم از دیشب موقع ی خواب تو فکرت بودم صبحم تا چشمو بازکردم باز یادت افتادم اگه لایق باشم کلی برات دعا کردم تاانشالله امروز همه چی عالی برات پیش بره چون دیدم شماام مثل من چقد از عمل و بیهوشی و ... می ترسیدی همش یاد خودم افتادم امروز اما انشالله بیای و از حال خوب خودت بگی برامون ❤🙇

من همیشه مطب میرم عزیزم فقط پانکچرو انتقالو میام فاطمیه، این دفعه چون شنبه میشد چهارم پریودمو دیر بو ...

اره عزیزم قبل انتقال واریو داشتم اول ۸تا بعدسونو باز ۲۰تا،،،واقعا تا خدا نخاد برگی هم از درخت نمیفته،، اره خراش خیلی درد داشت واسه منم هر دوبارش گریه کردم از درد،،ولی اینبار پی ار پی میکنم اگه خدا کمک کنه انشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اره عزیزم ، منفی شدم😔😔😔😢😢😢 اصن حوصله ندارم میخوام بیخیال همه چی شم

ای وای ...چرااخه😭

نمیدونم چی بگم اروم بشی...فقط از خدا میخام به حق این اذان به زودی زود دلتو شاد کنه عزیزم ❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
قربونت، معلومه وقتی دکتری اینقدر سرش شلوغ باشه دقتش میاد پایین خیلیارو دیدم از پیله وری ناراضین ولی ...

توکل کن به خدااا با انرژی برو جلو انشالله که با دست پر برمیگردی عزیزم،،،ماهم دیگه چاره ای نداریم اول بخدا وبعداین دکترای ناشی پناه میبریم😍😍😍