2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
خیلی متاسفم 😔 😔 😔، به نظرم cd ها رو حتما انجام بدن، بالاخره اگر سه تا مشکل داشته باشه شاید با سرم ...

ممنوون خيلي ناراحته 

جنيناي قبليش بلاست بوده و هچينگ 

اين سري ٤ روزه بوده سرمم زده بود اين سري زينب جون

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم داروهای میکرو فرق داره چه جالب که حالت طبیعی هر ماه دو تا فولی غالب دارین

یعنی فکر میکنی با میکرو جواب میده؟ الان دارم دها و اووبوست میخورم

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب جون این آز اسپرمه

عزیزم اسپرم شوهر من خیلی خیلی کم بود همین جایی که شما از دادی مورفولو مال شوهرمو‌زدن صفر تعداد هم ۲ میلیون😐ولی اون دی اف ای ۱۰ بود و اون پایینی که مال شما ۳۵ مال شوهرم ۷ بود من چون نمیخاستم اونجا پانکچر کنم رفتم بهمن از دادم تعداد رو از دو میلیون از  ۲۰ میلیون و مورفولو هم یه درصد تحرک هم ۶۵ من پانکچر شدم ۲۱ تخمک بود ۱۸ تا جنین شد  دوستم از شوهر منم ضعیف تر بود الان دوقلوهاش دنیا اومدن فقط فکر کنم شما اون ۳۵ درصد رو پیگیری کن

قربونت عزیزم،،،  زندگی من همش استرسه هم محل کارم هم قضیه بچه، دکتر میگفت خیلی ها با یه لوله هم ...

عزیزم یادمه یه کم اسپرم همسرتون ضعیف بود، ‌‌‌ شاید اشتباه با یه نفر دیگه اطلاعاتتون رو قاطی کردم 

عزیزم آسپرين داری؟  گلم رفتی بیمارستان از این به بعد حتما بگو باید خود دکتر رو ببینی  من ...

اسپرین ندادن

فقط دوتا شیاف و یه امپول دارم روزانه

راستی زینبی جون من که امپول زدم خون ریزیم قطع شد یعنی پریودی نبوده؟

اگر پریودی بود با وجود حتی امپول زدن هم قطع نمیشد خون ریزی درسته؟

آره متاسفانه واقعا دليلشو نمي دونم چي مي تونه باشه، فقط دوتا دختر مشكل كروموزومي نداشتن كه گفتن ارزش ...

حتما یه چیزی هست این وسط که نمیذاره جنین پسر با کیفیت تشکیل بشه، حالا شاید یه مشکلات پنهانی که هنوز نتونستن بفهمن

سلام عزیزم، نه الزاما ذخیره کم نمیشه  اگر به تخمدان دست نزنن هیچی نمیشه، آنا جون هم اندو لگنی ...

مرسی عزیز جون😘

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
اسپرین ندادن فقط دوتا شیاف و یه امپول دارم روزانه راستی زینبی جون من که امپول زدم خون ریزیم قطع شد ...

والا اینو نمیدونم عزیزم، کاش بپرسی اگر بشه دو تا آمپول همزمان و یک شیاف بهتره، این جوری تغییرش بدی

والا اینو نمیدونم عزیزم، کاش بپرسی اگر بشه دو تا آمپول همزمان و یک شیاف بهتره، این جوری تغییرش بدی

اهان یعنی امپول تاثیرش بهتره

اخه میدونی چیه من فقط میخوام مطمئن شم پریودی نبوده

عزیزم یک هفته بعدش برو آز بده، بی بی دوست ندارم 😁😁😁

فک کنم منفی باشه،دیشب بی بی چکم پررنگ تر بود صب کمرنگ ،امروز 13 انتقالم ،حسم و البته بی بی میگه منفی

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
اهان یعنی امپول تاثیرش بهتره اخه میدونی چیه من فقط میخوام مطمئن شم پریودی نبوده

بله گلم مواقع لکه بینی اثر آمپول چون تو خون نوسان نداره حتما بهتره

برای موارد عادی میگن فرقی نداره

ولی واقعا نمیشه فهمید پریود بوده یا نه

سلام عزیزم، نه الزاما ذخیره کم نمیشه  اگر به تخمدان دست نزنن هیچی نمیشه، آنا جون هم اندو لگنی ...

میدونی زینبی جون چون دکتر حیدر گفت اول بیا جنین فریز کن بعد لاپرات کنم نگران شدم.گفتم نکنه ریسک داره که به تخمدان آسیب بزنه.راستش انقدر ازش قبلش سوال پرسیدم دیگه اینو دقیق توضیح نداد

زینبی دکتر خوب واسه لاپرا کیو معرفی میکنی کسی که تشخیصش خوب باشه.میخوام با یه دکتر دیگه مشورت کنم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،