2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045612 بازدید | 684476 پست
عزیزم انشاءالله که واقعا مثبت برات دعا میخونم 🙏🙏🙏

فدات شم واقعا محتاجم ب دعاهاتون،انشالله شمام هر چ زودتر مادر بشی

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم من 38هفته و3روزبرام تاریخ زایمان گذاشته دکتر...اخرین.پریودم 1 اسفند بود و 21اسفند انتقال دادم ...

ممنون که جواب دادی گلم❤😘

هفته ها رو از تاریخ آخرین پریودت حساب کرد دکترت 

یا روش دیگه ای؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم.مگه شیاف و امپول نداشتی...اخه روز 5 انتقال و پریود شدن😞خیلی عجیبه

اره شیاف روزی ۲ تا ،امپولم گفته بود از هفته بعد بزن

اینم شانس من بدبخت بود

خدام منو دوست نداره

نمیخواد زندگیم خوب باشه

ممنون که جواب دادی گلم❤😘 هفته ها رو از تاریخ آخرین پریودت حساب کرد دکترت  یا روش دیگه ای؟

خواهش گلم🌸هفته ها رو از روی انتقال حساب کرد دکترم ..ک با حساب تاریخ پریودی هم فقط یک روز تفاوت داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اخی الهی بگردم عزیزم ...همش تو فکرشم انشاءالله ک.زود خوب میشه و مرخص میشه...یعنی فقط سرم بهش وصله؟

ممنونتم . بله فقط سرم هستش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اینجوریه بچه ها.فقطم صورتشه

به زنداداش من گفتن شیر گاو و محصولات لبنی گاوی استفاده نکنه ،صورت بچه خوب شد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مشکل اینجاست که آقایون نمیدونن چه جوری مارو آروم کنن. فکر میکنن بهترین حرفارو زدن و تعجب میکنن از عک ...

درکتون میکنم عزیزم ما هم با اینکه به همه گفتیم بخاطر اینکه من شاغلم بچه نمیخوایم ولی کنایه زیاد شنیدیم مخصوصا وقتی برادر کوچیکه شوهرم چند سال بعد ما ازدواج کرد و سریع هم بچه دار شد همه به ما کنایه زدن که عقب افتادید و از اینجور حرفا،،،  ان شالله خدا خودش له همه ما نظر لطف بندازه و شامل لطفش بشیم

آخه من ناراحت شدم 😔 اينجوري بيشتر استرس ميگيري  خودش مانع بارداري

قربونت عزیزم،،،  زندگی من همش استرسه هم محل کارم هم قضیه بچه، دکتر میگفت خیلی ها با یه لوله هم بچه دار میشن ولی من با اینکه هیچ مشکلی بجز بسته بودن یکی از لوله ها ندارم بچه دار نشدم خیلی خودم همین استرسو مانع میدونم

سلام گلم خوبی؟گرمی که اصلا چون زردی داشت هیچی گرمی نخوردم این مدت.اگرم خوردم در حدی نبوده که زیاده ر ...

سلام خاكستري جون خوبي ؟ ماشاالله چه دخمل نازي . 😍😂😂 خدا حفظش كنه برات .

ببين خانمي صورت پسر من هم همينطوري هست پاهاش هم هستش ولي براي دخترم نبود يك موقع زيادتر ميشه يك موقع كمتره ، چند بار هم دكتر بردم چند تا پماد داد كه يكيش هم گرون بود ، گفت خودم رژيم بگيرم شير خشكش رو عوض كنم كه اون شير خشك رو كه اصلا نخورد چون بدمزه بود ، ديگه من هم اصلا بهش توجه نميكنم چون هم توي اينترنت سرچ كردم و هم يكي از آشناهامون كه پزشك هست و توي مركز بهداشت هم هست بهم گفت تا ٦ ماهگي و براي بعضي بچه ها تا ٢ سالگي خوب ميشه .

اتفاقا جمعه رفته بوديم عروسي يه دونه ني ني اونجا بود خيلي هم شكل پسر من بود ٤ ماهش بود صورت اون هم همينطوري بود بيخود فكرت رو درگيرش نكن فقط به دكترش بگو احتمالا يك پمادي ميده براي چرب كردن كه اون هم براي پسر من كه زياد تاثير نداره .

قربونت عزیزم،،،  زندگی من همش استرسه هم محل کارم هم قضیه بچه، دکتر میگفت خیلی ها با یه لوله هم ...

انشاالله زود زود مامان بشي توكل كن به خدا 

برات آيت اكرسي ميخونم  عزيزم 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خاكستري جون خوبي ؟ ماشاالله چه دخمل نازي . 😍😂😂 خدا حفظش كنه برات . ببين خانمي صورت پسر من ه ...

سلام مامان سبحان عزيز گل پسرت و دختر نازت خوبن ؟ 

بعد سزارين كي سرپا شدي يعني چند روز بعد تونستي كاراتو بكني ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام مامان سبحان عزيز گل پسرت و دختر نازت خوبن ؟  بعد سزارين كي سرپا شدي يعني چند روز بعد تونس ...

سلام عزيزم ، من سزارين اولم كه از همون روز اول سرپا بودم اون موقع همسرم هم سركار ميرفت روز دوم مجبور شدم خودم با مادرم دخترم رو ببريم دكتر براي زرديش كه طبقه ٤ هم بود وآسانسور هم خراب بود ولي واقعا اصلا درد آنچناني نداشتم ولي سزارين دوم فكر كنم چون با فاصله كمي از اولي سزارين شده بودم يه كم دردم بيشتر بود ولي بعد از ٢ الي ٣ روز ديگه سرپا شدم كامل .

سلام بچه ها💙 یه مسیله ای پیش اومده که خیلی ذهنمو مشغول کرده،اگه میتونید کمکم کنید.من یه دوستی دارم ...

اره به نظرم اگه بچه رو نمیخاد بهتره بندازه

من چند نفرو میشناسم که خاستن بندازن اطرافیان نزاشتن الان خیلی پشیمونن و از بقیه هم خیلی ناراحتن که چرا اونموقع نزاشتن