2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045612 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرا کتابی

اونو نمی شناسم ولی دکتر وزیری عالیه اگه می تونی ازش مشورت بگیر تو بلوک زایمان معمولا عمل داره خواهر من بارداریش خیلی مشکل داشت کیسه ابشو لحیم کرد سرکلاژشم کرد مامانم هم سر خواهرم پیشش میرفت راضی بود

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
چه قدر عجیب، چرا اخه الان دیگه 90 در صد میکرو انجام میدن کجا هستین گلی؟

دفعه قبل با دکتر صفارزاده و بیمارستان آبان بودم.الان هم که با دکتر طرازی دارم پیش میرم.شاید هم من دارم اشتباه میکنم.دفعه قبل هم میکرو کردن و حالا هم قراره میکرو بشه ...

نگران نباش. چیز خاصی نیست. آره خدا رو شکر خوب بودن. وزنشونم تقریبا هردو ۲۵۰ گرم بودن. اکو هم چون ...

خدارو شكر عزيزم 😍

خدا كنه واسه منم خوب باشه 

راستي مرجان جون تا الان چقدر اضافه كردي شما ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان میشه لطفاً بگین سونوها و آزمایش خونهای مهم بارداری توی چه هفته‌هایی باید انجام بشن؟

عزیزم سونو هام 6 هفته و دو روز

8 هفته و سه روز

12 هفته و دو روز

16 هفتگی

18 هفتگی

23 هفته فقط طول سرویکس

بعدی 28 هفته

آزمایش هام 8 هفتگی و 24 هفتگی

تا الان بعدش رو نمیدونم

سلام دوستان من یکبار دیگه میخوام شانسم و امتحان کنم برای آی وی اف ولی دیگه نمیخوام برم مرکز ابن سینا ...

نصر کارش خوبه. یزد رو نمیدونم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام عزیزم خدا رو هزاران بار شکر😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹مبارکتون باشه 

سلام گلم، ممنون عزیزم 😍 😘 🌸 😍 😘 🌸 😍 خداروشکر. میگم یه سوال داشتم، برا من تو شناسنامه جنین از کیفیت جنینا چیزی ننوشته، چرا اینجوره؟