2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045692 بازدید | 684478 پست
چه جالب. مگه نباید اسپرمهای پسر رو جدا کنن و فقط با همونا جنین تشکیل بدن؟ چه جوری بعدش جنسیت رو میفه ...

نه عزیزم تعیین جنسیت بایداول جنین تشکیل بشه بعد.ی سلول ازش برمیدارن ازمایش میکنن ببینن جنسیتش چیه...اینطوری نیس ک بشه پسر تشکیل بدی که...ممکنه برا ی نفر حتی کلا جنینها پسر باشن یا کلا دختر 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها من دارم از کمردرد و پای چپ درد میمیرم. میمیرم. بیاین بگید چیکار کنم؟! استخر رفتم، روغن مالی ...

بچه ها من میرم، بیاین این سوال منو جواب بدین لطفا 🙏🙏🥺🥺🥺

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اخه یه هزینه جدت برای تعسین جنسیت میگیرن شاید اونو شما ندادین یا اصلا نگفتین

از همون اول گفتیم که تعیین جنسیت داریم.ولی گفتن زمان انتقال جنسیت رو بهتون میگیم.

خخخ عزیزممم اسمش انتخاب شد 😂😂😂 ایشالااا خدا از دهنت بشنوه امروز اخرین آمپول پروژسترون و میزنم فک ...

والا من بعد پانکچر امپول نداشتم، ۵ روز بعدش پریود شدم، بعضیها سر تایم خودشون میشن. التماس دعا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
نه عزیزم تعیین جنسیت بایداول جنین تشکیل بشه بعد.ی سلول ازش برمیدارن ازمایش میکنن ببینن جنسیتش چیه... ...

چه باحال. مرسی که گفتی.

از همون اول گفتیم که تعیین جنسیت داریم.ولی گفتن زمان انتقال جنسیت رو بهتون میگیم.

نمی دونم  یکی از دوستای ماهم تعیین جنسیت می خواستن ولی مثل شما گفته بودن که قبل انتقال میگیم بهتون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
والا من بعد پانکچر امپول نداشتم، ۵ روز بعدش پریود شدم، بعضیها سر تایم خودشون میشن. التماس دعا. 

نمی دونم به من آمپول پروژسترون داد ۵تا

با ۴ عدد کابرلین 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چقدر زیاد من با اینکه یه مقدار تنبلی ام دارم داروهای قبل از پانکچرم 400 اینا شد بعدشم 200، تازه کسی ...

نه عزیزم اتفاقا تنبلی تخمدان یعنی داشتن ذخیره بالا، که دوز دارو خیلی کمتر میشه 

منم ذخیره 6 داشتم و هايپر هم شدم ولی کمترین دوز دارو رو داشتم، افراد با ذخیره کم و متوسط اغلب بیشترین دوز دارو نیازشون میشه

گاهی یک نفر با ذخیره عادی خیلی سخت به داروها جواب میده بدنش