2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام عزيزم ، من سزارين اولم كه از همون روز اول سرپا بودم اون موقع همسرم هم سركار ميرفت روز دوم مجبور ...

خدارو شكر عزيزم 

آخه من استراحت مطلقم و خونه مامانم هستم خونه خودم خيلي بهم ريخته شده دوستم ندارم كسي بره تميز كنه 

گفتم ميشه انشاالله بعد زايمان برم مثلا ٥ روز بعدش 

كه بعد مهمونام بعد ١٠ روزگي ميان ديدن بچه ها 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره شیاف روزی ۲ تا ،امپولم گفته بود از هفته بعد بزن اینم شانس من بدبخت بود خدام منو دوست نداره نم ...

اینجوری نبوده عزیزم شاید میخواد بهترشو بهت بده سورپرایز کنه خدا از همه کس برا بندهاش دلسوزتره شک نکن

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شكر عزيزم  آخه من استراحت مطلقم و خونه مامانم هستم خونه خودم خيلي بهم ريخته شده دوستم ند ...

لیانا جون منم.چون کل بارداریم خونه مامانم بودمِ..طبیعتا خونه خودم دیگه نامرتب شده بود و تمیزکاری اساسی لازم داشت چون ی سری تغییرات هم.تو این مدت تو خونه میخاستیم بدیم...انگار بعبارتی اسباب کشی بود..ببین ماه های بعد ک حالت بهتر بود واز استراحت دربیای..اگه شرایطو داری خودت برو با خواهری خواهرشوهری هرکسی ک میتونه کمک کنه خودت نظارت کن اونا هم برات مرتب کنن...بعد زایمان ک تو نمیتونی بری خونه تمیز کنی عزیزم.باید خونه اماده وتمیز باشی ک.توبتونی بری خونتِ 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
لیانا جون منم.چون کل بارداریم خونه مامانم بودمِ..طبیعتا خونه خودم دیگه نامرتب شده بود و تمیزکاری اسا ...

فدات شم نفس جون 

آخه جفتم پايين يا خون ميبينم يا لك خيلي استرس دارم 

خداكنه به قول شما يك ماه ديگه خوب بشم 

بعد شما سيسموني چطور چيدي ؟

استرسمون يكي دوتا نيست مشكل من خانواده همسرم هستن كه ميان خونم وگرنه دوست و آشنا روميشد يه مدت پيچوند يا بيان خونه مامانم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانومی شما غربالگری دوم رفتین?

عزيزم انشاالله ٥ آذر 

فدات شم نفس جون  آخه جفتم پايين يا خون ميبينم يا لك خيلي استرس دارم  خداكنه به قول شما ي ...

نگران جفت نباش برامنم پایین بود دبگه از هفته 23اینا ک رفتم سونو بالارفت..البت چون دقلو داری شرایطت فرق میکنه وبیشتر باید مراعات کنی..من تااوایل ماه 6تقریبا استراحت کردم..دیگه بعدش کم کم شروع ب فعالیت کردم...البته کار نکردم کلا .منظورم از خونه بیرون رفتن و اینا هس...سیسمونی هم اخرای ماه 7بودخودم رفتم.خربدیم..البته اول جاشو اینترنتی پیداکردم بعد رفتم واس خرید ک نخام واسه گشتن تو بازار خسته بشم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خسته نباشید امروز شوهرم رفت ابن سینا گفت از ۱۰ تا ۳تاش پسر بوده بقیش دختر کیفیت پسرا ۲تا a و ۱ ...

عزيزم تبريك ميگم انشاالله با اولين انتقال مامان يه گل پسر ناز بشي 

بچه ها مشکلم کم نبود اضافه هم شد 😭🔴🔴🔴😭😭😭😭😭😭😭😭

هماتوم سر جاش بود شایدم بزرگتر شده ۱۲ سی سی 

بعد از سونو لک اومد ازم باز 

طول سرویکسمم توی ۹ هفته ۲۵ بچه ها چیکار کنم احتمال سقط دادن بهم نه میتونم برم پیش دکترم چون راهم دوره فقط دراز کشیدم گی مثل من بوده ولی خطرش رفع شده تو روخدا یکمی بهم روحیه بدین دارم میمیرم از نگرانی من باید سرکلاژ بشم چیکار کنم کی باید انجام بدم تا اون موقع کمتر نشه 😭 تو هفته ی هفت ۳۰ بود الان شده ۲۵ نمیدونم چیکار کنم😭😭😭😭😭

خدایا...شکرت😍
بچه ها مشکلم کم نبود اضافه هم شد 😭🔴🔴🔴😭😭😭😭😭😭😭😭 هماتوم سر جاش بود شایدم بزرگتر شده ۱۲ سی ...

عزیزم نگران نباش خوب تو شهر خودتون سرکلاژ نمیتونی بشی?طول سرویکس هر دو سری هم واژینال بود? 

نگران جفت نباش برامنم پایین بود دبگه از هفته 23اینا ک رفتم سونو بالارفت..البت چون دقلو داری شرایطت ف ...

پس منم همين كارو ميكنم واسم دعا كن عزيزم ديگه لك و خون نبينم خيلي استرس ميكشم 

ايشالا بره بالا 

ديگه چيزي نمونده گل پسر نازت رو ببيني انشاالله صحيح و سالم بياد بغلت هميشه ياد اون روزات ميفتم تو تايپيك سيندرلام كه به بچه هاي اونجا ميگفتي يعني منم يه روز ميبينم تيكرم به آخر رسيده و حالا اونروز اومده انشاالله زايمان راحتي داشته باشي بعدم بياي واسمون تعريف كني 🤲🏻🤲🏻

به دکترت زنگ بزن ببین چی میگه. هماتوم ۱۲ سی سی خیلی زیاد نیس به نظرم 

نوشته حدودا نیمی از ساک بارداری

سونوی قبلی واژینال هفته ی پیش نوشته ۹ در ۲۳ میلی متر ۳۰ درصد ساک الان میگه حدود ۵۰ درصد

خدایا...شکرت😍