2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
سلام شهسان جان اگر یادت باشه سر دخترت هم یه اتفاقی افتاد ک نشد انتقال بدی بعد بهت گفتم خیری توشه خود ...

آره عزيزم يادمه خدارو هزار مرتبه شكر به خاطر معجزه دخترم چون كلا ديگه تا حالا جنين درست و حسابي نداشتم

الان این پستت رو دیدم یعنی 14تا جنینتون مشکل داشتن؟ گریدشون چی بود؟ آخه منم 15تا جنین گرید a دارم ...

آره متاسفانه واقعا دليلشو نمي دونم چي مي تونه باشه، فقط دوتا دختر مشكل كروموزومي نداشتن كه گفتن ارزش انتقال نداره، ربطي نداره عزيزم حتي بودن با يه دونه جنين كه عالي شده به دلت بد راه نده، اگه حتي انتقالم مي دادم و باردار ميشدم به خاطر نقص كروموزومي حتما سقط ميشد، حالا بايد ببينم چرا جنينام مشكل كروموزومي پيدا مي كنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر ۱۴ تا؟نگفتن چرا آخه؟

نه متاسفانه، اصلا نمي دونم بايد پيگير چه قضيه اي باشم، چون يه بچه سالم دارم پس من و همسرم مي تونيم بچه سالم داشته باشيم ولي چرا اينجوري ميشه نمي دونم

آره متاسفانه واقعا دليلشو نمي دونم چي مي تونه باشه، فقط دوتا دختر مشكل كروموزومي نداشتن كه گفتن ارزش ...

خدا کمک هممون کنه❤

شما تا الان انتقال داشتی عزیزم یا بار اول بود میخواستی انتقال بدی؟

آی وی اف استرساش یکی دوتا نیست که😔

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گريدشون بد نبود، ٤ تا a بود ٧ يا ٨ تا b بود، ولي براي بلاست شدن يا از بين رفتن يا مشكل داشتن

به گرید نیست پس، جنینای منم قراره بذارن بلاست بشه دیگه ببینم از بین نمیرن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خب گلم شاید سیکل لانگ انتخاب کنن، یا شاید قبل سیکل کوتاه ال دی به تنهایی بدن اون وقت دیرتر میشه پانک ...

مرسی زینب جون از جواب ها.آخه به من گفته از پری بعدی که میشه اول آذر تزریقاتو شروع کن پس توی همین آذر پانکچر میشم چون ال دی هم بهم نداده.

عزیزم به نظرم ادامه بده، آخه این قدر ممکنه اما و اگر پیش بیاد که دیگه تاخیر این مدلی هم اضافه بشه مم ...

درست میگی عزیزم ولی میگم با دست پر و اطمینان بیشتر پیش برم بهتر نیست؟ زینب جون پروسه تولید اسپرم 90 روزه یا هفتاد روز؟ 

خانما اووبابوست روزی چندتا باید خورد؟ دکتر من نوشته سه تا ولی رو قوطیش نوشته چهارتا

دکتر منم برام چهارتا نوشته.ولی به دستور پزشکت اعتماد کن یا برای اطمینان ازش بپرس

سلام خسته نباشید امروز شوهرم رفت ابن سینا گفت از ۱۰ تا ۳تاش پسر بوده بقیش دختر کیفیت پسرا ۲تا a و ۱ b 

فریز کردن ۸تا دیگه که تعیین جنسیت نشدن هم فریز کردیم 

کیفیت دخترا bوcبودن 

همسرم گفت ازم‌پرسیدن چطوری می خوایین فریز بشن گفته یکی یکی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود