2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045697 بازدید | 684478 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پست های قبلیم ملی درددل کردم مشکل اینه همسرمم هم میگه نباید بزاریم اونا دلخور بشن، چون به هیچ ...

آخه من ناراحت شدم 😔 اينجوري بيشتر استرس ميگيري  خودش مانع بارداري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم خوبی بچمون خوبه به سلامتی اشکال نداره بزار جون بگیره بهتره بعد بیاد خونه ما هم دعاگوتون هستیم ...

خیلییی ممنون . شهرستانیم ولی بیمارستان شیراز هستم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چشمممم.اینم دخمل ما.ان شاالله قسمت همه منتظرا شه هروقت شیرش میدم به یاد همتونم @مرجا ...

خدا یا چقدر نازه ایشالله درخت هزارریشه بشه برا ت خدانگهدارش عاشق بچه ام 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم سرخود که نمیشه دارو خورد همین بهتر که بری تا دکتر خودش واست تجویز کنه خدای نکرده بخاطر هیچی ان ...

نه منظورم فقط یه روزش بود چون هر دوسریه قبل روزای اول فقط استرادیول میداد

چی بگم دیگه حالا فردا میرم ببینم چه میشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ازمایشتو بده عزیزم اگه دکترت این روزو تعیین کرده آن شالله که با خبرهای خوب میای و به هممون انرژی مید ...

باش پس صبح میرم میدم عزیزم توکل بخدا انشالله فردا برای جفتمون روز خوبی باشه🙇

سلام عزیزم، طبعتون رو می دونی؟  کلا مصرف زیاد مایعات، پیاده روی، مصرف میوه و سبزی خیلی خیلی کم ...

بلغمم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام بچه ها ،من امروز روز 12 انتقالم بود ،،ده انتقال نصف آمپول hcgتزریق کردم ،،کی میتونم بی بی چک بز ...

عزیزم انشاءالله که واقعا مثبت برات دعا میخونم 🙏🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم بخش آی وی اف تعطیله، اورژانس‌ش که هست، برو دختر گل، اونجا به دکترت و همه چی دسترسی میدن بهت

زنگ زدم به مرکز رویان و ابن سینا گفتن امپولتو بزن،اگر قطع شد که هیچی اگر نشد پریود شدی

منم زدم

نفسی جان میشه لطفا بگی تاریخ زایمانت رو دکترت چندهفته وچند روز زده؟ آخرین پریودت کی بوده وچه روزی ا ...

عزیزم من 38هفته و3روزبرام تاریخ زایمان گذاشته دکتر...اخرین.پریودم 1 اسفند بود و 21اسفند انتقال دادم و جنین 5روزه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زنگ زدم به مرکز رویان و ابن سینا گفتن امپولتو بزن،اگر قطع شد که هیچی اگر نشد پریود شدی منم زدم

عزیزم.مگه شیاف و امپول نداشتی...اخه روز 5 انتقال و پریود شدن😞خیلی عجیبه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان شب بخیر 

بچه ها کسی بادکش تخمدان انجام داده؟ چند جلسه باید انجام داد تا تأثیر بزاره؟ چند وقت قبل از انتقال باید شروع کنیم؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
بیمارستان ام ار ای . خوبه رسیدگیشون . ن هنوز

اخی الهی بگردم عزیزم ...همش تو فکرشم انشاءالله ک.زود خوب میشه و مرخص میشه...یعنی فقط سرم بهش وصله؟