2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
مردا یه سرما میخورن بیچارمون میکنن،وای یه لحظه باردار تصورشون کردم آی خندیدم. فکر کن اینا میخواستن ب ...

اگه میشدن عالی میشد فقط فکر کنم دیگه از جاشون تکون نمیخوردن بازم ما زنها باید بهشون سرویس میدادیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان خون قرمز دیدم،فکر کنم پریود شدم اخه چرا انقدر زود پریود شدم روز ۲۱ دوره ام میشه امروز روز ۵ ...

عزبزم خب امپول پروژسترون اضافه کن ب داروت،امروزک تعطیلاته دستت بجایی نمیرسه توخونریزی مقدارپروژسترونوزیادمیکنن معمولاوانوکساواس اروحذف میکنن موقت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
چشمممم.اینم دخمل ما.ان شاالله قسمت همه منتظرا شه هروقت شیرش میدم به یاد همتونم @مرجا ...

الهیییییی،فرشته کوچولوووو،خداحفظت کنه باپدرومادر،الهیکه شاهدموفقیتهای روزافزونش باشی خواهر💜💜💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آره بابا باورت میشه من بخاطر همین درمان چقد از درس و زندگیم عقب موندم بهترین موقعیتامو از دست دادم ا ...

ان شالله خدا هم یه نگاهی به هممون بندازه، کلا چون همسر من خودش مشکل نداره درد نکشیده هست پس این وسط من باید تمام مسائلو تحمل کنم، البته منم که فقط یه لولم بسته ست مشکل دیگه ای ندارم بجز کم شانسی و تقدیر اینطوری

پس فکر کنم قبل اینکه بخوان بکش بکش کنن و داغونت کنن خودت بری وسط بهتره. والا ناقصت نکنن،آخه بعضی ها ...

اتفاقا همسرمم حرف شما رو میزنه میگه خودت سعی کن وسط باشی و الکی بچرخی  اینطوری تو چشمی و بهت گیر نمیدن    الان که شب شده دوباره بیخیال مراسم شدم و نگران خودمم برای فردا

ان شالله خدا هم یه نگاهی به هممون بندازه، کلا چون همسر من خودش مشکل نداره درد نکشیده هست پس این وسط ...

سلام عزیزم بابت اسپرم نگران نباش 

معمولا حداقل زمان  رو ۵۵ الی ۵۶ ساعت میگن که به میزان کافی تجمع  اسپرم  شده باشه و حداکثر رو ۷۲ ساعت اعلام میکنند که اسپرمها پیر نشده باشند و  تحرکشون کم نشده باشه یا از بین نرفته باشند 

تو زمان ۵۵ ساعت اسپرم به اندازه کافی جمع شده و تحرکشون هم به خاطر تازه بودن خیلی بالاست

همون پس درد کشیده ای. راست میگی آدم تو موقعیتش که قرار میگیره تازه میفهمه چی به سر آدم میارن. منم ه ...

آدم خودش هزار یک درد داره باید این مسائل رو هم تحمل کنه هی خودمونو میزنیم به بیخیالی ولی به جاهایی آدم کم میاره بعد میگن چرا بچه نمیارید خب شما بزارید ما داریم میاریم، یعنی الان مادرشوهر من زنگیده میگه برای فردا برات وقت آرایشگاه گرفتم میگم مادر من من فردا شاید غروب از سرکار برگردم و وقت نشه میگه حالا گرفتم بیا یه آرایش ساده هم شد انجام بده حالا من اینجا دلم داره میجوشه برای پانکچر فردا و بیهوشی و چندتا تخمک و نمونه اسپرم و تشکیل جنین و اینکه انتقال می میخواد باشه اون وقت دغدغه اینا چیه بخدا

اتفاقا همسرمم حرف شما رو میزنه میگه خودت سعی کن وسط باشی و الکی بچرخی  اینطوری تو چشمی و بهت گی ...

برای مراسم هم اینقدر نگران نباش عزیزم گفتم که مگر فردا برات ممنوعیت اعلام کنند یا هایپر بشی که خیلی درد داشته باشی وگرنه پانکچر باعث نمیشه شما بخوای تحرک نداشته باشی 

اگه انتقال بود قضیه جدی بود 

آدم خودش هزار یک درد داره باید این مسائل رو هم تحمل کنه هی خودمونو میزنیم به بیخیالی ولی به جاهایی آ ...

عزيزم چرا اجازه دخالت ميدي به همسرت بگو باهاشون صحبت كنن 

اينجوري خيلي اعصابت داغون ميشه همش استرس داري

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
برای مراسم هم اینقدر نگران نباش عزیزم گفتم که مگر فردا برات ممنوعیت اعلام کنند یا هایپر بشی که خیلی ...

دلخوشیم به همینه که خداروشکر این مراسمات تا انتقال تمومه، ولی الان بیخیال مراسمم نگران تخمک های فردا و تشکیل جنینم

ممنونم از لطف و مهربونی همتون خاله های عزیز😘 ان شاالله اونایی که باردارن به سلامتی بارشونو زمین بذارن و فندقاشونو صحیح و سالم بغل بگیرن اوناییکه منتظرن هم به امیدخدا خیلی زود دلشون شاد شه و مامان شن❤❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزم چرا اجازه دخالت ميدي به همسرت بگو باهاشون صحبت كنن  اينجوري خيلي اعصابت داغون ميشه همش ا ...

عزیزم پست های قبلیم ملی درددل کردم مشکل اینه همسرمم هم میگه نباید بزاریم اونا دلخور بشن، چون به هیچ کس نگفتیم بچه دار نمیشیم همش باید اینجور مواقع دروغ بگیم و داستان سرهم کنیم

آدم خودش هزار یک درد داره باید این مسائل رو هم تحمل کنه هی خودمونو میزنیم به بیخیالی ولی به جاهایی آ ...

من تو اینجور موقعیت ها اتفاقا خودم رو خیلی مشتاق نشون میدم در حالی که واقعا تصمیم دیگه ای دارم 🤣🤣🤣

بعدش به راحتی بهانه میارم اونم با افسوس خوردن!!! چون قبلش خیلی موافق خودم رو نشون دادم کسی هم شک نمیکنه ☺☺☺

شما هم باید تشکر میکردی که مادشوهر عزیز و دلسوزت وقت آرایشگاه برات گرفته  و خوشحال میشدی  اونوقت فردا زنگ میزدی میگفتی من الان سرکارم جلسه گذاشتند  ☺😐☺

حتی  در مورد جشن هم باید خیلی ذوق و شوق نشون میدادی و اگر قرار شد نری  یک دلیلی میاوردی اونم با افسوس ناشی از دست دادن مراسم به این مهمی☺☺😐

من همیشه برای پیگیری درمانهای ناباروری از این روش استفاده کردم☺