2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045853 بازدید | 684485 پست
ای جوووونمممم عزیزمممممم چه نی نی جیگری انشالله خدا حفظش کنه راستی اسم نی نی چیه؟

ممنون خانمی ان شاالله قسمت خودت.اسمشو گذاشتیم دلسا😊

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اتفاقا همسرمم حرف شما رو میزنه میگه خودت سعی کن وسط باشی و الکی بچرخی  اینطوری تو چشمی و بهت گی ...

این بهترین ترفنده.تو چشم که باشی و با همه خوش و بش کنی دیگه کاری بهت ندارن. نگران فردام نباش،خیلی راحته پانکچر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جووونم ماشاءالله دخملمون😍😍😍..چ ناز خابیده.  ی عالمه بوووس براش😚😚😚 خدا حفظش کنه...صورت ...

ممنون نفسی جونم.به امیدخدا‌چیزی نمونده تا بغل گرفتن جوجه ی نازت به سلامتی

اره از هرکی پرسیدم میگن طبیعیه هیچی هم نمیخواد بزنی خودش‌میره...

اره گلم هفته ی قبل برگشتم خونه..البته مامان مهربونم همچنان پیشمه 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آدم خودش هزار یک درد داره باید این مسائل رو هم تحمل کنه هی خودمونو میزنیم به بیخیالی ولی به جاهایی آ ...

عزیزم سخت نگیر،اونم حتما خواسته بهت احترام بذاره هرچند که به نظر ما دخالت و اجبار و تعیین تکلیف حساب میشه، خبر که از شرایط شما نداره، شما نیمه پر لیوان رو ببین،به خدا یه وقتایی میگم کاش صبر سارا رو داشتیم.تو اون شرایط انتقال تمام کارای مادرشوهرشم رو دوشش بود.به خدا خیلی راحت تر از اونچه که فکر کنی فردا میگذره. فقط مراقب باش کار سنگین و دولا راست شدن ممنوع. همین عزیزان اگه خدای نکرده مشکلی برات پیش بیاد میگن میخواست کار نکنه.به همین راحتی

ممنون نفسی جونم.به امیدخدا‌چیزی نمونده تا بغل گرفتن جوجه ی نازت به سلامتی اره از هرکی پرسیدم میگن ط ...

ای جونم خدا حفظ کنه دخمل نازت رو.مثل ماهه. براش اسپند دود کن.به مامان هم خیلی سلام برسون یه خدا قوت از قول ما دوستای نی نی سایتی بهشون بگو

ممنون نفسی جونم.به امیدخدا‌چیزی نمونده تا بغل گرفتن جوجه ی نازت به سلامتی اره از هرکی پرسیدم میگن ط ...

بسلامتی عزیزم..خداروشکر ک بخیر و.خوشی انتظارت ب پایان رسید و دخترت بغل کردی و رفتی خونه....

خداحفظ کنه همه مامانا رو که از جون و دل مایه میذارن...منم همچنان خونه بابامم...تا مدتی بعد زایمان که کامل روبراه بشم و البته بچه داری یاد بگیرم😁به امید خدا دیگه برم سر خونه زندگی خودم.

انشاءالله این.روزا و لحظه ها قسمت تک.تک دوستان منتظر🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برای مراسم هم اینقدر نگران نباش عزیزم گفتم که مگر فردا برات ممنوعیت اعلام کنند یا هایپر بشی که خیلی ...

آره این بهترین نوع سیاست هست.مرسی منم از شما یاد گرفتم الان.فردا تولد همسرم هست بعد جاریم گذاشته سورپرایز شوهرش رو که تولدش اوایل آبانه،تو روز تولد همسر من. منم چند شب پیش که زنگ زد گفتم میایم،بعد دیدم همسرم ناراحت شد که تولدشه بعد الکی باید بریم واسه سورپرایز داداشش،زنگ زدم به جاریم گفتم ما نمیایم چون خودمون تولد داریم

بچها دعوام نکنید ولی بنظرتون فردا برم آز بدم یا نه بمونم شنبه برم ؟🙈😓 یکشنبه آز دادم که منفی شد حالا فردا پنج شنبه اس بنظرتون این فاصله کافیه ؟یعنی در اصل رو حساب حرف دکترم من باید فردا آز میدادم که یکشنبه رفتم 😥(فردا روز ۱۴ آی یو آی هست)

من تو اینجور موقعیت ها اتفاقا خودم رو خیلی مشتاق نشون میدم در حالی که واقعا تصمیم دیگه ای دارم 🤣🤣� ...

کاملا حق با شماست من کامل به حرفاتون رسیدم، باید خودمو مشتاق نشون میدادم این روش جواب میده نه روشی که من پیش گرفتم

ای جووونم ماشاءالله دخملمون😍😍😍..چ ناز خابیده.  ی عالمه بوووس براش😚😚😚 خدا حفظش کنه...صورت ...

نفسی جان میشه لطفا بگی تاریخ زایمانت رو دکترت چندهفته وچند روز زده؟

آخرین پریودت کی بوده وچه روزی از سیکلت انتقال دادی؟جنین چند روزه انتقال دادی؟ممنون میشم بگی❤ 

عجله نکن عزیزم باز به خودت استرس وارد  میکنی

ااآ پس نرم ؟ اگه از مرکز زنگ زدن بگم نرفتم چیزی نمیگن بنظرت؟چون روزی که دکتر برام آز مینویسه اصولا مشاورش زنگ میزنه که ببینه چی شد