2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
برو انشالله که کارت راه میوفته،،بگو میخاستم برم نهاوندوبرگردم دیر میشده وامروزم حتما باید میومدم&nbs ...

ممنون، انشاالله

من میخواستم شنبه برم مطب منتها گفت حتما اول تا سوم باید باشه دیگه منشیش گفت دکتر گفته پنجشنبه صبح بیا فاطمیه

حالا اولش فقط استرادیول میدنا بهش گفتم خودم بخورم گفت نه اصلا

اگه نرمم انتقالم یه ماه میفته عقب

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آخ آخ چقد تومنی 😁منم درک نمی کنم الکی گفتم که تو یکم آروم بشی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂والا انگار می خوان ...

چه خوب که درکم میکنی عزیزم، جالبه اونا هم به ما میگن چاره ای نیست دیگه باید تحمل کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب که درکم میکنی عزیزم، جالبه اونا هم به ما میگن چاره ای نیست دیگه باید تحمل کنید

آره بابا باورت میشه من بخاطر همین درمان چقد از درس و زندگیم عقب موندم بهترین موقعیتامو از دست دادم اما خب دیگه کاری از دستمون جز صبر و صبوری برنمیاد عزیزم انشالله خدا دیگه خودش بهمون رحم کنه 

ممنونم عزیزم ان شالله عروسی بچه های شما،،  والا من همون رقص معمولی هم بلد نیستم ولی فامیلاشون ه ...

پس فکر کنم قبل اینکه بخوان بکش بکش کنن و داغونت کنن خودت بری وسط بهتره. والا ناقصت نکنن،آخه بعضی ها جو گیر هم هستن تا همه رو نیارن وسط انگار رسالتشون رو انجام ندادن. ولی خدایی برای خودت فان درست کن مدل رقصا رو ببین و تو دلت  بخند،انگار نه انگار که اواسط سیکل میکرویی.شایدم حکمتی بوده تلاقی میکرو و مراسم برادرشوهر

قربونت عزیزم از دعای نابت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مهم نیست در این حد، ولی باز برای اینکه خیالت راحت بشه زنگ بزن بپرس، شاید نظر مرکز متفاوت باشه 

اونا گفتن اگر شدید شد بیا،

صبح رو دستمال یه لک بزرگ مثل یه مایع شکلاتی دیدم مثل ژلهای حالت،به رنگ قهو ه ای

ابکی نبود

بعدش که با دستمال چند بار پاک کردم آبکی بود

لک لانه گزینی چه شکلی میشه؟چند روز میشه؟

@زین    

عزیزم.حال بچه چطوره مرخص شد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
😂😂😂والا اعصاب نمیزارن که واس آدم آخه منم قبلا که تو یه ساختمون بودم با مادرشوهرم دقیقا تو این شرا ...

همون پس درد کشیده ای. راست میگی آدم تو موقعیتش که قرار میگیره تازه میفهمه چی به سر آدم میارن.

منم هفته پیش رفتم شهرستان همسرم قبلش همش نگران بود میگفت ولش کن نریم،تو بهت خوش نمیگذره هی بهم غر میزنی.رفتیم من بهم خوش گذشت یعنی سعی کردم غر نزنم اگرم مشکلی بود،اما مادر پدر همسرم رو هم که به اصرار من با خودمون برده بودیم،چنان اشکی از شوهرم درآوردن که با همه صبوری که تو فامیل زبانزده،میومد گله پدر مادرش رو به من میکرد میگفت تو گفتی با خودمون بیاریمشون.الانم که برگشتیم تهران میگه تا چند وقت اصلا دلم نمیخواد بریم خونمون. گفتم دیدی تو فکر میکردی من الکی غر میزنم، وقتی صدای تو دربیاد دیگه یعنی واویلا

ممنونم عزیزم ان شالله خبر مادرشدن شما و باقی دوستان هم بزودی بشنویم و دیگه صحبتمون درمورد خرید سیسمو ...

مردا یه سرما میخورن بیچارمون میکنن،وای یه لحظه باردار تصورشون کردم آی خندیدم. فکر کن اینا میخواستن باردار هم بشن چی میشد!

عزیزم من ای یو آی منفیه و فردا برای میکرو باید پانکچر بشم و شبش هم مراسم برادرشوهرم هست و از امروز م ...

آها پس پانکچری.عزیزم خیلی کار سختی نیست من دو بار پانکچر کردم.اگه صبح اول وقت باشه تا عصر سر حالی.من فکر کردم روز انتقالته.خود همسرت میبینه حالت مساعد نیست.بگو مسموم شدم ولی کار کردن ضرری نداره.شاید یکم درد داشته باشی که قابل تحمله

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام خانمها لطفا راهنماییم کنید، من پنجشنبه نه صبح وقت پانکچر دارم ولی تا اون ساعت از آخرین اقواممون ...

عزیزم گفته حداقل ۷۲ ساعت.حد اکثرش رو که نگفته.ما هم ۴روز قبل از پانکچرم نزدیکی داشتیم.تو روز پانکچرم هم خدا رو شکر کیفیت اسپرم خوب بود.پس نگران نباش عزیزم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اتفاقا چند شب پیش سر قضیه ای بحثمون شدش بیشتر این حرفا رو زدم و بهش گفتم که من الان کلی هورمون وارد ...

من فکر کردم میگی بیشتر از ۷۲ ساعت میشه.فکر نکنم مشکلی باشه. به هر حال دیگه شده .کاریش هم نمیشه کرد.الان که نمیشه پانکچر رو لغو کنی.ان شاالله که هیچ مشکلی نیست و کیفیت اسپرم خیلی خوبه.نگران نباش

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
@زین     عزیزم.حال بچه چطوره مرخص شد؟

ن عزیزم فعلا ک همونجوره تغییر نکرده براش دعا کنین لطفاهنوز تو دستگاهه .امروز دوازده روزه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ن عزیزم فعلا ک همونجوره تغییر نکرده براش دعا کنین لطفاهنوز تو دستگاهه .امروز دوازده روزه

چی شده عزیزم؟

نی نیتون زودتر از موعد اومده؟؟

مشکلش چیه؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
همون پس درد کشیده ای. راست میگی آدم تو موقعیتش که قرار میگیره تازه میفهمه چی به سر آدم میارن. منم ه ...

درسته عزیزم آدما وقتی تو موقعیت قرار می گیرن تازه همو خوب درک می کنن من ۷ سال با مادرشوهر تو یه ساختمون بودم تازه اینا از اون خانواده هایی ان که با ۷ نسل قبل خودشون رفت و آمد دارن باورت نمیشه آسایش نداشتم از خصوصی ترین کارامونم کل خاندانشون باخبر بودن مثل یه معجزه شد که از اون خونه اومدیم بیرون بخاطر همین تو اینجور مواقع سریع یاد خودم می افتم و غصه می خورم که خدایا تو که شرایط مارو می بینی پس این همه زجر و عذاب دیگه چیه حالا باز خداروشکر تیارا جون تو یه ساختمون نیس یه مراسم که انشالله به خیر و خوشی همه چی میگذره و راحت میشه 

چی شده عزیزم؟ نی نیتون زودتر از موعد اومده؟؟ مشکلش چیه؟؟

آره ۳۴ هفته . ریش تکمیل نشده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود