2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
عزیزم من ای یو آی منفیه و فردا برای میکرو باید پانکچر بشم و شبش هم مراسم برادرشوهرم هست و از امروز م ...

اینقدر این جماعتو واسه خودتون پررنگ نکنید ما مشکلات خودمون به اندازه کافی طاقت فرسا هست همینکه داریم از جونمون مایه میگذاریم واسه بچه، همسرامون باید ازمون ممنون باشند. چرا با اینهمه درد و ناراحتی باید جور اداهای این جماعتم بکشیم ما که هفت هشت ماهه نمیدونیم مرده اند یا زنده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ن عزیزم فعلا ک همونجوره تغییر نکرده براش دعا کنین لطفاهنوز تو دستگاهه .امروز دوازده روزه

توکل بخدا عزیزم نگران نباش..اونجا تحت نظر هس دیگه...کدوم بیمارستانی؟رسیدگیشون.خوبه؟شیر میتونه بخوره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ۳۴ هفته . ریش تکمیل نشده

عزیزم انشالله که زودتر میبریش خونه.نگران نباش برادر زاده منم اول ماه هشتم دنیا اومد،خیلی نگهش داشتن.ریه اش کامل نشده بود،شیر میدادن برمیگردوند،کلی هم ترسونده بودن که انسداد داره که خدارو شکر نداشت. الان دوسال و خورده ایشه و چنان وروجکی شده که نگو.بچه ها تا بزرگ بشن پدر مادرا پیر میشن.خدا برات حفظش کنه الهی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت، پس همون شنبه برو که چک کنه اگه خدایی نکرده کیست داشتی بهت دارو بده که برطرف بشه خطر دیگه ای ...

ممنون بابت راهنمایی

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
ن عزیزم فعلا ک همونجوره تغییر نکرده براش دعا کنین لطفاهنوز تو دستگاهه .امروز دوازده روزه

عزیزم خوبی بچمون خوبه به سلامتی اشکال نداره بزار جون بگیره بهتره بعد بیاد خونه ما هم دعاگوتون هستیم عزیزم😗😗😗شما تهرانی ؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آره ۳۴ هفته . ریش تکمیل نشده

هممون دعاش میکنیم.ان شاالله زودی خوب میشه میارینش خونه.نگران نباش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
توکل بخدا عزیزم نگران نباش..اونجا تحت نظر هس دیگه...کدوم بیمارستانی؟رسیدگیشون.خوبه؟شیر میتونه بخوره؟

نفسی جون چطوری؟ نی نی کوچولومون  چطوره؟ کی ان شاالله به سلامتی فارغ میشی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نفسی جون چطوری؟ نی نی کوچولومون    چطوره؟ کی ان شاالله به سلامتی فارغ میشی؟

قربونت سهیلا جون خوبیم خداروشکر 10روزی دیگه مونده

انشاءالله قسمت خودت و تک تک دوستان

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آها پس پانکچری.عزیزم خیلی کار سختی نیست من دو بار پانکچر کردم.اگه صبح اول وقت باشه تا عصر سر حالی.من ...

بعد پانکچر هم باید مراقب باشه.چون لوله ها بزرگ شدن و احتمال پیچ خوردگی دارن،

باید خیلی آروم پاشد ونشست.حرکت تند و سریع هم نباید داشت.

قربونت سهیلا جون خوبیم خداروشکر 10روزی دیگه مونده انشاءالله قسمت خودت و تک تک دوستان

جان عزیزم،خیلی مراقب خودت ونی نی باش،ان شاالله به سلامتی بغلش کنی و زایمان راحتی داشته باشی.

پس عوضش كنم؟

والا من نتونستم باهاش ارتباط بگیرم چون دوست داشتم درست جواب سوالاتم رو بدونم

مثلا واسه آندومتریوز عصبانی شده بود چرا میگم این جوریم درست هم توضیح نداد فقط گفت باید دو بار سونو بشی تا تایید بشه

ولی مشایخی قشنگ واسم توضیح داد

یا آزمایش های ایمنی و انعقادی که نشون حافظی دادم کلی گفت اینا چیه واسه خودت انجام دادی، ولی دکتر خودم فقط گفت لازم نبود برای دفعه اول، و خودم بارها دیدم بیمارها رو به متخصص ایمنی و خون ارجاع میده

اما دوستم کاملا عقیده داره به شیوا تونسته ارتباط بگیره، نتیجه هم گرفته