2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
سلام عزیزم، رویان برای پنجشنبه برام وقت پانکچر تعیین کردن،،  ا پانکچر رو دکتر خودم انجام میده ی ...

سلام عزیزم، خیلی هم عالی، چه روز خوبی افتاده پانکچر به فال نیک بگیر 

نه هر دکتری که روز عملش باشه میاد 

اصلا تو مراسم حق نداری تکون اضافی بخوری، دولا راست شدن، هرچی کمک هم نکن بگو کمرت گرفته، حتما دیرتر برو، ببین گلم حسابی جدی بگیر این مراقبت ها که میگم، زیاد هم راه نرو بعد از آمپول آزاد سازی

گلم مرخص شدن بسته به حال خودت داره ولی فکر کنم 6_7 ساعتی درگیر باشین

بی هوشی هم اصلا نترس کل عمل مگه چه قدره، راحت هم بیهوش میشی، متخصص بیهوشی هست اصلا نترس

ولی تو روخدا تو مراسم حرکت اضافی نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر طرازی ویزیتش90سونو من اوایل رفتم دیگه نرفتم. حالا این سری برم سونو هم دارم

دوستان جایی میشناسین پرولوتن داشته باشه من یه دونه نیاز دارم تا هفته 33دارمش ب ایرانیش حساسیت دارم 

مرجان جون شما آخرین بار کی رفتی مطبش  از وقتی  دستگاه کارتخوان گذا‌شته ویزیتشو هفتاد کرده ...

من یک ماه و یک هفته پیش فکر کنم.

وای چقدر ضایع.

تازه اون دفع سونو نشدم.

دفعه قبلیش پیشش بودم ، که سونو شدم.

و البته خیلی وقت بود سونو نشده بودم و میخواستم بشم.

و دیدم برای من ک دوقلو هست میصرفه.

چون بیرونم بخوام برم تا ۱۵۰ میشه.

ولی برای بیمه تکمیلی گفتم برگه بده ، دو تا ویزیت داد.دو تا ۹۰ تومن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم، خیلی هم عالی، چه روز خوبی افتاده پانکچر به فال نیک بگیر  نه هر دکتری که روز عملش ب ...

زينب جون كسي كه ١٤انتقال تيتر بتا ١٥ بعد ١٦انتقال شد ٢٤ 

حالا بايد چكار كنه اميدي هست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم، رویان برای پنجشنبه برام وقت پانکچر تعیین کردن،،  ا پانکچر رو دکتر خودم انجام میده ی ...

عزیزم نترس منم موقع ی لاپارا انقد از ترس بیهوشی قبلش یواشکی گریه کردم که حد نداشت حتی لحظه ای که پشت در اتاق عمل واستاده بودیم تا در باز بشه من برم داخل به حدی گریه می کردم و التماس پرستار می کردم که بزاره من برگردم می گفتم بخدا پشیمون شدم نمی خوام بیام تو😂😂 ولی وقتی رفتم تو متخصص بیهوشی که اومد بالاسرم دید وااای من چنان دارم گریه می کنم که کل تخت فقد داره میلرزه دندونام میخوره بهم اصن یه وضعی...خلاصه تا گفت خانم نازنازی اسمت چیه دیگه نفهمیدم چی شد که اصن جواب دادم یا نه ! به هوش اومدم دیدم روتختمم حالمم خیلی خوبه 😛اینارو گفتم که بدونی از من ترسوتر فک کنم کسی نباشه پس نگران نباش عزیزم بیهوشی خیلی خیلی راحته انشالله همه چی عالی برات پیش میره 😍

عزیزم با قانون ۱.۶۶ به نظرم که خوبه 

انشاالله خدا از دهنت بشنوه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان من حالت طبیعی فولیکول دارم اونم فقط ۲تا حدود ۱۸ تا ۲۰ ولی با لتروزول و اچ ام جی فولیکولام بیشتر از ۱۳ نشد کسی اینجوری بوده بعد بره پرسه میکرو و تعدادزیاد فولیکل خوب داشته باشه pco هم نیستم به موقع پریود میشم ولی ذخیرم ۵/. هست

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏