2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045686 بازدید | 684477 پست
زينب جون كسي كه ١٤انتقال تيتر بتا ١٥ بعد ١٦انتقال شد ٢٤  حالا بايد چكار كنه اميدي هست

عزیزم نمیشه خیلی امیدوار بود ولی نمیشه هم کلا نا امید شد، فعلا داروها رو باید ادامه بده، شاید از اون دسته افراد باشه که مدلشون بتای کم هست ولی بارداری سالمی رو طی میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها ،آدرس این تاپیک رو یکی از مامانای منتظر نی نی سایت بهم داد،،،من روز دهم انتقال جنین هستم ...

سلام عزیزم خوش اومدی، بله بوده ولی اسمشون خاطرم نیست 

خودم هم نزدیک آزمایش درد های پری داشتم

عزیزم نمیشه خیلی امیدوار بود ولی نمیشه هم کلا نا امید شد، فعلا داروها رو باید ادامه بده، شاید از اون ...

مرسي زينب جون توكل به خدا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم خوش اومدی، بله بوده ولی اسمشون خاطرم نیست  خودم هم نزدیک آزمایش درد های پری داشتم

ممنون از شما زینب جان،شما چقدر با حوصله و مهربونی و جواب همه بچه هارو میدی،،انشالله خدا نینیتو حفظ کنه 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
سلام دوستان 🌹 سوالی دارم کسایی که باردارن پلاکت خون بالا باشه خطرناکه ؟:کسی میدونه کمکم کنه  ...

سلام عزیزم پلاکت بالا باشه یعنی ریسک انعقاد خون بالا میره در این حد میدونم، راستش الان به پستت رسیدم و دیدمش، یه کاربر دیگه رو صدا کرده بودی گلم وگرنه حتما زودتر میدیدم

الان خوبی؟ نتیجه چی شد؟ 

ممنون از شما زینب جان،شما چقدر با حوصله و مهربونی و جواب همه بچه هارو میدی،،انشالله خدا نینیتو حفظ ک ...

🙈🙈🙈🙈🙈

بقیه دوستان هم هستن البته فقط تعداد سوال هایی که هر کس میتونه جواب بده فرق داره

نمی دونم سارا جان ، دلم خیلی گرفته، نا امید شدم ، هیچ فرقی با دفعه های پیش ندارم، میدونم حسم بهم‌درو ...

عزیزم  چرا  استرس  میدی  به خودت  توکل  به خدا باشه  درکت میکنم  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊