2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
بعد دو تا سه پریود معمولا ،بعد یه پریود نشنیدم مگر اینکه کسی هایپرش خیلی ضعیف بوده باشه و دکتر خودش ...

هایپر من ضعیف بود آب هم نیاورده بودم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز زنگ زدم دکترم، منشیش گفت روز 2 پریودی برم، نمیدونم چی به چیه، منی هایپر نشدم باید دو ماه صب ...

منم هايپر نشدم ولي بعد دوماه انتقال داد دكترم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
باید  ادامه بده چون احتمال اضافه شدن داره

انشاالله

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یعنی هر بار سونو میکنه؟  ویزیتش چقدر؟ سونوش چی؟

بله هر بار 

ويزيتش ٥٠ سونو ٧٠ 

هر دفعه كه من ميرم ١٢٠ ميدم 

عزيزم ميدونم چي ميكشي كاملا دركت ميكنم من هم اون موقع كه توي پروسه آي يو آي و آي وي اف بودم بچه نداش ...

ممنونم عزیزم خدا از دهنت بشنوه، ان شالله که من و همه دوستان اینچنین روزهایی رو به زودی ببینیم، خدا بچه های شما رو هم براتون حفظ کنه

آهان. طرازی ویزیتش ۹۰ ، سونو ۱۳۰ فک کنم. باز اونجوری هر بار سونو میکنه میصرفه.

واي چقدر گرون چه خبره آخه 

عزیزم 😀😀😀 ان شاءالله دورتون پر از  نی نی های ناز و قشنگ، صالح و سالم بشه❤❤❤❤❤

بهش میگم چی فک می کنی با خودت من کلا ۲تا بچه می خوام میگه نه دخترامم می خوام😂😂😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم نمیدونم چرا بغضم گرفت  شاید یاد دروغ های مصلحتی و کلک های خودمون افتادم  هر چی بود ...

سلام عزیزم، رویان برای پنجشنبه برام وقت پانکچر تعیین کردن،،  ا پانکچر رو دکتر خودم انجام میده یا مثل  ای یو آی ممکنه هر دکتری انجام بده؟؟؟ نوبت من ساعت نه نیم بنظرتون حداکثر چه ساعتی کارم تموم میشه؟؟؟  از شانس من شبش جشن برادرشوهرمه و من مجبورم شرکت کنم اگه هرکس دیگه ای مراسم داشت نمیرفتم ولی چون فامیل درجه یکه مجبورم برم بنظرتون میتونم اگه مجبور شدم فعالیت داشته باشم؟؟؟؟  و اینکه اگه بخوان جنین سه روزه انتقال بدن انتقال میشه شنبه یا یکشنبه؟؟؟  

ببخشید کلی سوال پرسیدم خیلی استرس دارم خیلی میترسم، همش میگم نکنه بیهوش نشم یا وسطش به هوش بیام یا بعدش به هوش نیام، میدونم متخصص بیهوشی اونجاست ولی تا حالا بجز لیزر چشم هیچ عملی انجام ندادم، سر ای یو آی هم وقتی رفتم وارد محیط شدم تا گان بپوشم کلی استرس گرفتم هرچند میریزم تو خودم ولی تپش قلب میگیرم، خیلی نگرانم و نمیتونم به همسرم هم بگم چون اون از من بدتره، به کسی هم نگفتیم که بچه دار نمیشیم فقط اینجا میتونم از ترسم بگم

سلام عزیزم، رویان برای پنجشنبه برام وقت پانکچر تعیین کردن،،  ا پانکچر رو دکتر خودم انجام میده ی ...

نه عزیزم مشکلی نیست  بعد پانکچر  فقط درد ممکنه داشته باشی که اونم شبیه درد پریودیه مگر اینکه تخمک خیلی زیادی داشته باشی و هاپر بشی که اونم دردش بیشتره  

عملش هم خیلی کوتاهه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کلا تموم شده و بهوش اومدی

عملش رو هم بسته به جایی که میری یا تیمی انجام میدن یا دکتر خودت 

سلام عزیزم، رویان برای پنجشنبه برام وقت پانکچر تعیین کردن،،  ا پانکچر رو دکتر خودم انجام میده ی ...

عزیزم عملش سبکه و اگه هایپر نشی میتونی بری جشن. پانکچرم دکترخودت انجامدمیده

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.