2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
راستی شما رو دکتر خود شکم و قلب و ..... رو چک میکنه؟ مثلا اینجا ماما چک میکنه بعد میفرسته داخل. ام ...

ماما فقط وزن و فشارمو ميگيره بعد ميفرسته پيش دكتر خودش سونو ميكنه ماما هم كنارش وايميسته خود دكتر با سونو قلب و وضعيت سلامت رو ميبينه بعد اگه دارويي بده به ماما ميگه اونم وارد پروندم ميكنه بعدم تو دفتر چم مينويسه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها سوال دارم. همه کسایی که هایپر میشن انتقالشون بعد دوتا پریوده یا میشه بعد پریود اول انتقا ...

عزيزم بعد دوتا پريود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دکترم گفت پریودشدی بیا

شايد ميخواسته وضعيت رحم و تخمدان رو ببينه چون هايپر شدي وگرنه كسي كه هايپر ميشه دوتا پريود بايد بگذره 

دوستان كسي كه تير بتاش روز ١٤انتقال ١٥ بعد روز ١٦ انتقال ٢٤ ديگه نبايد داروهاشو ادامه بده ؟

دوستان كسي كه تير بتاش روز ١٤انتقال ١٥ بعد روز ١٦ انتقال ٢٤ ديگه نبايد داروهاشو ادامه بده ؟

چرا نباید ادامه بده وقتی رفته بالا؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام بچه ها سوال دارم. همه کسایی که هایپر میشن انتقالشون بعد دوتا پریوده یا میشه بعد پریود اول انتقا ...

بعد دو تا سه پریود معمولا ،بعد یه پریود نشنیدم مگر اینکه کسی هایپرش خیلی ضعیف بوده باشه و دکتر خودش تشخص بده که بعد یه پریود بری

چرا نباید ادامه بده وقتی رفته بالا؟ 

چون كم رفته ميگم 

سلام عزیزانم. من امروز 18روز از آمپول  پی دی برگی که زدم گذشته و روز 13انتقال هستم، دوتا بلاست ...

خدابزرگه ایشالله آزمایشت مثبت  چرا به خودت استرس وارد کردی دوروز دیگه میرفتی آزمایش میدادی

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹