2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
براي شما جنين تشكيل دادن؟ بهتون نگفتن قبل از پي جي دي آزمايش اريكسون انجام بدن رو اسپرم كه شانس پي ج ...

ازمايش اريكسون رو اسپرم چيه؟ چه ربطي ب افزايش شانس پي جي دي داره؟

...
عه وا يعني ميشه جنين كيفيت كافي نداشته باشه و رشد نكنه ولي ادم طبيعي باردار بشه😭 ميتونم بپرسم شما ه ...

اگه خدا بخواد حتما ميشه، البته چون ما از چند ماه قبلش در حال تخمك كشي و اينا بوديم و همسرم شش ماه دارو مصرف كرده بود و ظاهرا خودشو تو اون زمان نشون داد، تعداد اسپرم همسرم از ٧ ميليون بود تا بهترينش ١٢ ميليون، مورفولوژي تو بهترين حالتش بعد از استفاده گونادوپين ٣ درصد، چيزي كه ما متوجه شديم گونادوپين رو همسر من خيلي اثر داره و تحركش هم پايينه كلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من دوفاستون خوردم زود تر از موعد هم پریود شدم ۴ ۵ روز ،تا ده روز ورم رو داری ولی بعد اوکی میشه ...

به منم گفتن سرم زدیم برای هایپریت نمی دونم چی بود

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
هرچی بیشتر بخوری بهتره من اوق میزدم و میخوردم واسه من تو خونه رفع شد کلا علایمم هایپر بود ولی خب گذش ...

بگم از این کشک سفتا هست بگیره دوس دارم

عزیزم منم تمام همین شرایط شما رو داشتم،شکمم حسابی گنده شده بود 😅 عین باردارا،زیر دلم درد میکرد و بد ...

خداروشکر اخه من آمپول پروژسترون دارم 

چرا اینو داده بهم؟

ازمايش اريكسون رو اسپرم چيه؟ چه ربطي ب افزايش شانس پي جي دي داره؟

خواهش مي كنم ، بفرماييد  خوشحال ميشم اگه كمكي از دستم بربياد و تجربم به درد كسي بخوره، اريكسون پيشنهاد دكترم بود يه آزمايشي هست براي تعيين جنسيت اي يو اي، اصلا صد در صد نيست و كاملا خطا داره، ولي اسپرمهارو شستشو ميدن و بر اساس يه فاكتورهايي اسپرم هاي واي رو جدا مي كنن و تزريق مي كنن به تخمك، ميگم البته خطا داره ولي شانس پي جي دي تو جنسيت مورد دلخواه رو بالا ميبره، هزينش هم حدود ٩٠٠ تومن بود، تو نت سرچ كردم آمار ميگفت تا ٨٠ درصد درسه ولي حالا اينكه رو جنينهاي من چقدر تاثير داشت بايد امروز برم ببينم ، حتما ميام بهتون ميگم كه اگه مفيد بود شما هم استفاده كنيد ازين روش

سلام عزیزانم. من امروز 18روز از آمپول  پی دی برگی که زدم گذشته و روز 13انتقال هستم، دوتا بلاست انتقال دادم. پس‌فردا نوبت آز دارم ولی طاقت نیاوردم و بی بی چک زدم الان مثبت شد. میکرو قبلیم روز 14و 15و16بعد از آمپول که روز 11انتقالم میشد بی بی مثبت شد ولی بعد منفی. الان نمیدونم به این استناد کنم یا نه 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
نه عزیزم من انتقال دوم و سوم با ایشون بودم اصلا تاکیدی تو خونه موندن نذاشتن

عزیزم شما هم با دکتر طرازی هستین اگه اشتباه نکنم من هنوز پانکچر نکردم ولی از حالا ازش برای بعد از انتقال پرسیدم گفت باید تا دو هفته استراحت کنی.چرا ...نمیدونم...

تازه سرکار میرفتم و اغلب خونه نبودم کمک کرد افکار منفی کمتر اذیتم کنه

من در حالت عادی نمیتونم توی خونه بند بشم .12 ساله کارمندم و خونه موندن برام خیلی سخته ، مخصوصا اینکه خونه بمونم و منتظر یه نتیجه مهم که اونجوری استرسم بیشتر میشه.من نگران از دست دادن کارم نیستم چون رسمی هستم ولی دو هفته نمیتونم خونه بمونم.دفعه اول هم که انتقال دادم  فقط سه چهار روز خونه بودم اونم فقط روز اول استراحت نسبی داشتم ولی بقیش عادی بودم فقط سرکار نرفتم.

عزيزم نه من آزمايشارو ندادم مرجان جون  اسپرين رو از اول سيكل انتقال دادن انوكسارو از روز انتقا ...

آهان.پس محکم کاری دادن. و واقعا لازم نبوده ادامه بدی.

دکتری ک سر پسرم میرفتم مشهد ، موقع سقط هم رفتم پیشش ، میگفت اینجا قاعدتا تا هفته ۱۶ میدن ب همه.

بعدش قطع میکنن. فقط بخاطر ریسک نکردن.

حتی برای منم نوشت که بار بعد بزن‌. ولی خوب ازهای ایمنی انعقادی رو نوشت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم شما هم با دکتر طرازی هستین اگه اشتباه نکنم من هنوز پانکچر نکردم ولی از حالا ازش برای بعد از ان ...

آره عزیزم من با طرازی هستم‌ 

ولی واقعا نمیدونم چرا همچین چیزی بشما گفته 

شایید در مورد شما علت خاصی داشته‌ ک گفته اینو

عزیزم شما هم با دکتر طرازی هستین اگه اشتباه نکنم من هنوز پانکچر نکردم ولی از حالا ازش برای بعد از ان ...

منم دکتر طرازی بودم.

گفت ۴ روز اول استراحت بیشتر.مثلا غذا درست نکنم و ظرف نشورم.

و .....

بعدش معمولی ، ولی خوب کار سنگین و دلا راست و جارو زدن کلا نه.

اگر تاکید داشته برلتون شاید شرایط خاصی بوده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آخه خيلي هوس كردم پس منم ميخورم😁  ولش كن نگاه نميكنم اينجوري چيزي باشه اعصابم خورد ميشه

سلام عزیزم شما علایم هماتومت چجوری بود لکه بینی هم داشتی چقدر طول کشید برای من لکه بینی هام کمه و قرمز روشن و قهوه ای ولی تقریبا مداومه دکتر گفته آنوکسا رو ادامه بده فقط آسپیرینو قطع کرده الان هفته ۹ هستم دو تا شیاف ۱۲ ساعت دارم آمپول پروژسترونم گفت نیاز نیست نمیدونم چیکار کنم از دست این لک خسته شدم میترسم

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات