2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045821 بازدید | 684484 پست
پس میذارم فعلا.آره دو تا پایین شدن. پرولوتون ندارین ، پس چه آمپولی میزنین؟  پروژسترون ، هر رو ...

دوتا جفت پايين واسه شما ؟

پرولوتون واسه چيه ؟ 

آمپول پروژسترون ميزنم يعني از اول آبان قطعش كرد بعد دوروز پيش خدا واسه هيچكس نخواد ساعت ٣صبح از خواب پريدم ديدم تخت شده خون هميجوري خونريزي داشتم ديگه تا صبح خوابم نبود همسرم وحشت كرده بود بعد ١٠ رفتم پيش دكترم با گريه اورژانسي فرستادم تو سونو كرد ني ني ها حالشون خوب بود گفت يكي از جفتا پايينه دقيقا نزديك دهانه رحم به خاطر اين خونريزي كردي بعد باز آمپول پروژسترون رو نوشت تا يه هفته بزنم با روزي دو تا شياف 

خيلي شب بدي بود واقعا اندازه ١٠سال پير شدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشااله با دعای شما دوستان مهربون انشااله خدا دو قلوهای خوشگل شما رو هم سالم بده تو بغلتون

فدات بشم عزيزم نگران نباش منم خيلي سر هماتوم ترسيدم الكي استرس نداشته باش 

شياف رو سر ساعت بزار و استراحتم بكن دستشويي فرنگي حتما برو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زينب جان دو تا از بيماراي دكتر نصرو كه باهاشون در ارتباطم براي يك با ضخامت 6.7 انتقال داد  براي ...

دکتر نصر به ضخامت خیلی اعتقاد نداره مثلاً ضخامت من ۱۴٫۸ و ضخامت یکی از دوستان ۷٫۵ بود تو یه روز انتقال دادیم

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
دقیقا همینه سقط تو هفته های پایین طبق کتب رفرنس و مطالعات قدیم و جدید چه در بارداری طبیعی و چه در iv ...

زینب جون یه سوال اونوقت کسانی که مادر گروه خونی منفی پدر مثبت بعد از سقط حتما باید تا ۷۲ ساعت بعد امپول بزنه مادر پس این مساله چی میشه وقتی نفهمه بارداره این امپول خیلی مهمه زدنش؟؟؟؟

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
پس قبل از فریز نمیگن

يه خانومي با من انتقال داشت پسر ميخواست اونجا تازه اعلام كردن  بهش كه ٦تا جنين رو از ني درآوردن ٢تاش پسر بود ٢تاش دختر ٢تاشم خوب نبوده 

ترشح و لک هم نداری؟ راستی توام بعد پانچر انتقال دادی یا فریز بودی؟

سلام نه هیچ لک و ترشحی ندارم ، 

من دوشنبه پانکچر شدم و پنج شنبه انتقال دادم عزیزم 

شما شیاف استفاده میکنی یا آمپول؟

سلام نه هیچ لک و ترشحی ندارم ،  من دوشنبه پانکچر شدم و پنج شنبه انتقال دادم عزیزم

پس مثل من بودی و فریز نکردن

البته دکتر گفت ممکنه لک ببینید که طبیعیه ولی شدید شد باید بیاید بیمارستان

اخه من نداشتم تازه از دیروزه دیدم