2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
خوب احتمال هایپر شدن نیست .؟ منظورم اینه مطمئنی میفته اینور سال انتقالت؟ ولی خوب در نظر بگیر به هر ...

با هایپر شدن حساب کردم دیگه.اگه دی ماه پانکچر کنم. تا اسفند وقت دارم برای انتقال.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی میدونه از روز چندم انتقال علایم شروع میشه؟

همه مثل هم نیستن عزیزم.یکی اصلا علائم نداره یکی هم داره .نمونه هاش روهم توی همین تاپیک زیاد داشتیم .خودتو مشغول علائم نکن.بهتره سرگرم چیزای دیگه مثل فیلم یا کتاب یا هرچیز دیگه ای که بیخیالت میکنه باشی.ایشالا که مامان شدی

مبارکه.....اصلا نگران اونایی که جنین نشده نباش حتما کیفیت نداشته.اگرهم جنین میشد که به دردت نمیخورد. ...

یعنی قبل فریز جنسیتش مشخص نمی کنن؟

مرسی عزیزمم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
همه مثل هم نیستن عزیزم.یکی اصلا علائم نداره یکی هم داره .نمونه هاش روهم توی همین تاپیک زیاد داشتیم . ...

من روز چهارم انتقالمه ولی هیچ حسی ندارم فقط یکی دوروز اول تیر کشید پهلوهام ولی فکر کنم زوده بر علایم

و اینکه فکر و خیال زیاد دارم،هرچقدر خودمو مشغول میکنم باز نمیشه که فکر نکنم،راستی من دیروز یه لک و ترشح کوچولو قهوه ای دیدم ،امروزم همون قدر دیدم،ایناه خطرناک نیست؟

دنبال علائم نباش عزیزم خیلیا هیچ علائم نداشتن و الان باردارن یا بچه هاشون بغلشونن

درسته ،ترشح قهوه ای چی خطرناکه؟

در حد خیلی کم هم دیروز یه بار دیدم و هم امروز صبح یه بار دیدم

من روز چهارم انتقالمه ولی هیچ حسی ندارم فقط یکی دوروز اول تیر کشید پهلوهام ولی فکر کنم زوده بر علایم ...

اصلا به این چیزا نیست یکی لک داشته جایگزینی بوده یک نه ....تمام سعیتو بکن که فکرتو منحرف کنی .مثبت فکر کن

اصلا به این چیزا نیست یکی لک داشته جایگزینی بوده یک نه ....تمام سعیتو بکن که فکرتو منحرف کنی .مثبت ف ...

ما ۱۰ جنین گفتیم تعیین جنسیت بشه قبل فریز اینا تعیین جنسیت میشن یا نه 

نفهمیدم

اصلا به این چیزا نیست یکی لک داشته جایگزینی بوده یک نه ....تمام سعیتو بکن که فکرتو منحرف کنی .مثبت ف ...

درسته 

اخه این هفته رو مرخصی گرفتم خونه ام بر همین چون همیشه مشغول بودم و الان بیکارم بیشتر فکرو خیال دارم و زمان دیر میگذره برام

همش میگم سرکار میرفتم بهتر بود اینطوری

برام دعا کن فقط همین ۳ تا جنین رو دارم

یعنی قبل فریز جنسیتش مشخص نمی کنن؟ مرسی عزیزمم

مگر اینکه بخوای فرش انتقال بدی وگرنه اول فریز میکنن و یک روز قبل از انتقال میفرستن باری جنین شناس که pgdکنه ولی من هرچی به جنین شناس گفتم که روز قبل از انتقال جنسیت رو بهم میگن ، گفت نه .روز انتقال توی بیمارستان بهم گفتن.

ضمنا اصلا نگران نباش .مطمئن باش توی این تعداد جنین حتما گل پسر تپل و عالی هست اونم زیاد....

عزیزم پانکچر و فریز 3400 شد فکر کنم  انتقال 1150 داروهام گونال اف و اچ ام جی، ستروتاید،استراد ...

عزیزم یه سوال ما که گفتیم ۱۰ جنین و تعیین جنسیت کنن قبل فریز مشخص میشه یا نه؟