2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
مگر اینکه بخوای فرش انتقال بدی وگرنه اول فریز میکنن و یک روز قبل از انتقال میفرستن باری جنین شناس که ...

خوب اخه شاید نباشه مگه قبلش نباید بدونیم‌ما

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته  اخه این هفته رو مرخصی گرفتم خونه ام بر همین چون همیشه مشغول بودم و الان بیکارم بیشتر فک ...

امیدوارم که مامان یه دوقلوی دختر و پسر بشی و یک بارداری خوب در انتظارت باشه.بهتره بری بیرون یه پیاده روی ملایم داشته باشی.خیلی خوبه حال و هواتو عوض میکنه

خوب اخه شاید نباشه مگه قبلش نباید بدونیم‌ما

منم همین دغدغه تورو داشتم ولی گفتن نمیشه. احتمالا به این دلیل که  یه سلول ازش برمیدارن که تعیین جنسیت کنن قبل از فریز امکانش نیست.

امیدوارم که مامان یه دوقلوی دختر و پسر بشی و یک بارداری خوب در انتظارت باشه.بهتره بری بیرون یه پیاده ...

مرسی عزیزم،ایشالا

اخه میترسم 

میگن خیلی تکون نخور

البته صبح ها میام تا خونه مامانم و شب برمیگردم خونمون،یکی دوتا کوچه فاصله اس،همین قدر پیاده میرم

من یک ماه یکبار. یعنی توی کارت ویزیتم اینجوری نوبت میدن. ولی خوب من چون دو تا دکتر دارم ، در عمل د ...

خب پس مثل هميم 

دكترم گفت چون دوقلويي حساس تر بايد زود زود بياي ببينمت 

توكل به خدا انشاالله همه مامانا ني ني هاشونو سالم بغل كنن منتظرا هم دامنشون سبز بشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب پس مثل هميم  دكترم گفت چون دوقلويي حساس تر بايد زود زود بياي ببينمت  توكل به خدا انشا ...

ان شاالله.

شما شیاف و پرولوتون دارین؟

حس میکنم دیگه شیاف لازم نیست بذارم.

حالا هفته دیگه ازش میپرسم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
برای شما از چه هفته ای شروع شد و تا چه هفته ای لک تموم شد هماتوم کامل از بین رفت ببخشید خیلی سوال کر ...

فدات بشم عزيزم نگران نباش از بين ميره منم مثل شما بودم نگران بودم ولي از بين رفت از ٨هفته شروع شد تو ١٣هفته كه رفتم غربالگيري از بين رفت البته سايزش بزرگ بود واسه من ٤٣در ٢٠ بود بين اين مدت هم باز دكترم سونو ميكرد كه داشت كوچيك ميشد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷