2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
آره عزیزم من با طرازی هستم‌  ولی واقعا نمیدونم چرا همچین چیزی بشما گفته  شایید در مورد ش ...

نمیدونم.من که هیچ مشکلی ندارم فقط آز اسپرم همسرم از نظر مورفولوژی و تحرک مشکل داره.

ممنونم عزیزم امروز ز زدم ۱۴۹۰ استرادیول خارجی پیدا کنم ۲۰ دقیقه منتظر شدم تا وصل بشه ۳ تا داروخانه م ...

برای استرادیلو خارجی به داروخانه دکتر حاجی نژاد زنگ بزن دکترم میگفت فقط اونجا داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دکتر طرازی بودم. گفت ۴ روز اول استراحت بیشتر.مثلا غذا درست نکنم و ظرف نشورم. و ..... بعدش معم ...

شما شاغل بودی عزیزم؟شاید من چون شاغل بودم گفت سرکار نرو.گفتش چون توی این فصل بیماری زیاده و سرکار هم استرس هست ، سرکار نرو.

زینب جون یه سوال(دوستان دیگه هم اگه تجربه ایی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن):من همسرم مشکل داره (مورفولوژی ، تحرک و ...)از 21 مهر داره اورتومول (orthomol)مصرف میکنه و البته دکتر سنتی هم خرنوب و یه سری داروهای گیاهی داده که اوناهم داره میخوره .الان دکتر به من گفته که پری بعدی تزریقامو شروع کنم.با توجه به اینکه پروسه تولید اسپرم سه ماهس ، پری من اول آذرمیشه و پانکچرم اواسط آذر میشه  اون موقع که هنوز 90 یا 70 روز از استفاده قرصها نگذشته که اسپرما اصلاح بشن....میگم پانکچرمو یک ماه دیگه به تعویق بندازم.و البته اگه اینکارو بکنم و بخواد جنینارو فریز برام انتقال بده دو ماه بعدش میشه اسفند و آخر سال و اون شلوغی های آخر سال...نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟

بله

گلم دوروزه آماده شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
همسرم اول میره همه جا رو می بینه، برام عکس میگیره یا پیج اینستاگرامشون رو میگیره، منم اینترنتی باز ن ...

به سلامتي عزيز دلم مبارك گل پسرت باشه 

بهترين كارو ميكني 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آهان.پس محکم کاری دادن. و واقعا لازم نبوده ادامه بدی. دکتری ک سر پسرم میرفتم مشهد ، موقع سقط هم رفت ...

اره واسه محكم كاري . الان شما استفاده ميكني ؟

زینب جون یه سوال(دوستان دیگه هم اگه تجربه ایی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن):من همسرم مشکل داره (مورف ...

عزیزم بنظر من بزاری اسپرم اصلاح شه خیلی بهتره..

شاید هایپر نشدی و فرش انتقال دادی..

اصلا فریز هم انتقال بدی و بخوره به آخر سال.. چی میشه مگه.... 

من خودم دی ماه انتقال دادم و مثبت شدم.. ماه بعدش خونریزی و ... تازه اسباب کشی هم داشتم.. سخت نگیر.. 

به این فکر کن قبل عید انتقال میدی و خدا عیدی بهت یه فرشته میده❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
همسرم اول میره همه جا رو می بینه، برام عکس میگیره یا پیج اینستاگرامشون رو میگیره، منم اینترنتی باز ن ...

من که کل  وسایل دخترم رو اینترنتی خریدم... خیلیم راضی بودم.. هر چند ممنوعیتم نداشتم برا بیرون رفتن.. اما چون تنها بودم اینترنتی رو ترجیح دادم.

دیگه اون آخرا خواهرامو مامانم اومدن پیشم و دو سه روز رفتیم بیرون و دلی از عزا در اوردم😂😂

میگم همه چی اینترنتی .. در حدی که سه تا مامور پست محلمون هرروز صب زنگ میزدن بسته داری جایی نری😂😂😂 حتی روز زایمانم من از اناق عمل در اومدم زنگ زدن بسته داری😁😁😁😁😁 یادش بخیر...

یماه بعد زایمانم شد یکیشونو اتفاقی  دیدم میگه نگرانت شدیم بسته نداری😂😂😂😂😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من که کل  وسایل دخترم رو اینترنتی خریدم... خیلیم راضی بودم.. هر چند ممنوعیتم نداشتم برا بیرون ر ...

🤣🤣🤣

خيلي بامزه بودي مرجان جون مباركش باشه 

اون سايت اينترنتي رو ميگي گلم ؟

شما شاغل بودی عزیزم؟شاید من چون شاغل بودم گفت سرکار نرو.گفتش چون توی این فصل بیماری زیاده و سرکار هم ...

ما خودمون شرکت داریم و سرکار رفتنم دست خودمه.اما ابن سینا برای همه تا دو هفته رو استعلاجی بخوان مینویسه. برای منم نوشتن.

ولی دکتر کاری ب این نداشت.

برای مدل استراحت کردن گفت.

شما فکر کنم مطبش میرین ، اونجا چون مستقیما با خودش سر و کار دارین ، بیشتر در جریان بیمار و شرایطش هست.

البته که خوبم گفته.

حالا براتون ۲ هفته رو نوشت مرخصی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم شما علایم هماتومت چجوری بود لکه بینی هم داشتی چقدر طول کشید برای من لکه بینی هام کمه و قر ...

عزيزم من به خونريزي كامل افتادم با گريه رفتم  دكتر و سونو كرد هماتوم بزرگ بود بعد شروع شد به كم شدن  خونريزي و بعد تبديل شد به لك شياف و آمپول ميزدم كه تقريبا از بين رفت نترس دكتر به من گفت لك ديدي نترس نصف هماتوم جذب ميشه يا تخليه ميشه 

ولي فكر ميكنم انوكسارو بايد قطع ميكرد آخه به من گفت نزن چون باعث خونريزي و لك ميشه تو اين شرايط

اره واسه محكم كاري . الان شما استفاده ميكني ؟

آره هنوز.

من یک آیتم آزم، اونم نه اونایی ک طرازی نوشت ، اونایی ک خودم دادم دکترم نوشت ، ایراد داشت.

میزنم.

میگن تا ۳۶ هفته هم باید زد.

ولی الانا انگار پوست شکمم سفت شده ، سخت میتونم بزنم. 

نبود ، بهتر بود.

آسپرین چی ؟ میخورین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار