2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684487 پست
سلام عزیزم، امروز روز ۱۳ بودش که دوباره رفتم سونو، با اینکه دو روز پیش رفته بودم سونو و فولیکول ۱۶ ن ...

عزيزم من هم يك بار ضخامت آندومترم كاهش پيدا كرد و انتقالم كنسل شد ، بسپار به خدا همه چيز رو ازش بخواه توي بهترين موقع كارت انجام بشه ، مطمئن باش كه خودش بهترينها رو برات كنار گذاشته .

اره ولی شکمم ببخشید کار نمی کنه 

عزیزم منم تمام همین شرایط شما رو داشتم،شکمم حسابی گنده شده بود 😅 عین باردارا،زیر دلم درد میکرد و بدتر از همه یبوست بودم،معذرت میخوام سه چهار روز نتونستم دستشویی کنم تا اینکه رفتم همون بیمارستانی که پانکچر شدم بهم یه شربت داد که تا یکی دو قاشق ازش خوردم خدا رو شکر دو سه ساعت بعدش رفتم دستشویی.

و البته من اتفاق خوبی که برام افتاد این بود که فرداش هم پریودم شروع شد و تقریبا خیلی از علائمم فروکش کرد.البته دکتر که رفتم گفت هنوز تخمدان هات کمی متورمه اما دیگه خیلی از علائمم تموم شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من هم يك بار ضخامت آندومترم كاهش پيدا كرد و انتقالم كنسل شد ، بسپار به خدا همه چيز رو ازش بخوا ...

میدونم چاره ای نیست بجز توکل به خدا ولی خیلی سخته اخه من بچه ندارم با کلی امیدواری سيكل لانگ شروع کردم و کلی دارو و آمپول و هربار کلی التماس برای مرخصی تا برم و سونو بشم اون وقت اینم شروع نشده اینطوری میشه

من در اوج نااميدي باردار شدم ايشالله كه شماهم معجزه خدا شامل حالت بشه❤️

منم ‌منتطر  بزرگترین  معجزه  هستم تلاشم  دارم  میکنم  امیدوارم  اتفاق  بیوفده  ممنون  که روحیه میدی عزیز دلم  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
آفرین ک اینقدر فهمیده و عاقل هستی  و چ عالی ک در کنار ی مرد فهمیده داری زندگی میکنی  اله ...

ممنون  عزیزم  تلاشمو  میکنم  خودم میسپارم  بهش  مرسی  از تو مامان  قشنگم  که درکم  میکنی  این چند  روز  گریه  و درد و دل  احوالم  بهتر  شده   من آدم  ضعیفی  نیستم  سعی  کردم  همیشه  قوی باشم  فقط یکم  زمان  میخوام  که  اینم  میگذره  و با دعا  شما  دوستان  گلم  معجزه  زندگی  منم  رخ  بده   قربونت  عزیزی 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
زينب جون به سلامتي عزيزم 😍😍  حضوري ميري يا اينترنتي خريد ميكني

همسرم اول میره همه جا رو می بینه، برام عکس میگیره یا پیج اینستاگرامشون رو میگیره، منم اینترنتی باز نگاه میکنم

بعد که جمع بندی بین دو سه تا مغازه شد منم میرم برای نهایی کردنش🙈🙈🙈🙈 پروژه داریم

سلام زینب جان من شیاف فرتیزست دارم استفاده میکنم ولی خیلی اذیت میشم سریع عفونت میگیرم میتونم مقعدی ا ...

عزیزم منم که سیکلوژست دارم مقعدی میذارم

کلا وازبنال بدم میاد استفاده کنم، خصوصا که به خاطر استفاده واژینال به لکه بینی افتادم 

سلام عزیزم، امروز روز ۱۳ بودش که دوباره رفتم سونو، با اینکه دو روز پیش رفته بودم سونو و فولیکول ۱۶ ن ...

عزیزم منم دقیق نمیدونم واسه ضخامت، احتمال خطا هست در حد 1 میلی متر

ولی برای فولیکول ها احتمالا باز رشد میکنه نگران نباش 

و اینکه منم خیلی اطلاعی ندارم دقیقا چرا این جوریه🤔🤔🤔🤔