2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
سلام سارا جون خوبی؟ کنجدت چطوره؟ تهوع که نداری؟  سارا بهت گفته بودم دوستم میخواد انتقال بده با ...

سلام عزیزم.خودت خوبی؟ نی نی خوبه؟💙

تهوع؟؟؟خون دارم بالا میارم.حالم خیلی بده...

عزیزم من چند روز قبل انتقال ۸ و نیم ۹ بود..به من ۴ تا استرادیول دادن روزی.ژل استروژل فکرکنم اسمشه از انتقال قبلیم داشتم روزی یه خط کش زدم بازوم..پیاده روی زیاد داشتم.آب هم زیاد خوردم.همین!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
الان که کسی نیست فردا برم اکیه؟

زينب جون ميگه بيمارستان ارش هستن 

ولي ميتوني تحمل كني صبح برو

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من زدم نوشته برای فشار خون هم خوبه هم اب بدن و نگه میداره و زده در حد تعتدل و کمش هیچ ضرری ندا ...

ممنووون عزيز دلم كه نگاه كردي 

انشاالله خدا گل دخترتو سالم بزاره تو بغلت😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم.خودت خوبی؟ نی نی خوبه؟💙 تهوع؟؟؟خون دارم بالا میارم.حالم خیلی بده... عزیزم من چند روز ق ...

قربونت بد نیستم فقط روزا رو میشمارم تا 6 ماهگی پسرم که میگن رفلاکسش بهتر میشه😕وای چقدر سخت عزیزم😢😢خدا بهت صبر بده این دوران تموم بشه به سلامتی نی نی رو بغل بگیری❤️ مرسی بابت راهنمایی

دوغ و کشک و سفیده تخم مرغ بخور روزی ۷ الی ۸ تا منم مشکوک به هایپر بودم خورد به تعطیلات و دکترم تو خت ...

اره منم انگار حاملم سفت شده بزور روزی ۳تا سفیده می خورم خیلی بده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
لیانا جان ، شما دلیلی که بهت آنوکسا دادن چی بوده؟  توی آزهای ایمنی انعقادیت موردی بود یا محکم ...

عزيزم نه من آزمايشارو ندادم مرجان جون 

اسپرين رو از اول سيكل انتقال دادن انوكسارو از روز انتقال من دوستش نداشتم دكتر گفت روزي ٤تا استراديول باعث غليظ شدن خون ميشه بايد بخوري كه بعد مثبت شدم تو ٨هفته خونريزي كردم هماتوم داشتم دكتر كلا قطع كرد ديگه ام گفت لازم نداري 

زينب جون ميگه بيمارستان ارش هستن  ولي ميتوني تحمل كني صبح برو

اره می تونم دخترمم مدریه داره گناه داره خوابه تا فردا صبر می کنم الانم یه لیوان دوغ با نمک خوردم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

عزيزم حجم ادارت خوبه ؟

اره می تونم دخترمم مدریه داره گناه داره خوابه تا فردا صبر می کنم الانم یه لیوان دوغ با نمک خوردم

با نمك نخور عزيزم 

آب زياد بخور كار هم نكن بايد خيلي غذاهاي پر پروتيين بخوري عزيزم كه زودتر اين حالت از بدنت بره بيرون 

انشاالله زود زود خوب بشي مامان يه گل پسر

اره ولی شکمم ببخشید کار نمی کنه 

ببين به ما شربت منيزيم هيدوكسايد دادن بعد پانكچر حتما تهيه كن بخور يبوست نشي آب گرم زياد بخور

خانومی جواب آزمایش papa شما چند روزه آماده شد? 

عزيزم آزمايش غربالگيري منظورته ؟

عزيزم تا ميتوني مرغ بخور من همش تو خونه فيله مرغ كبابي ميخوردم با اينكه هايپر نشدم 

اره ولی شکمم ببخشید کار نمی کنه 

انجیر و گلابی واقعا عالیه الان هم پیدا میشه بگیر روزی ۷ تا ۸ دونه انجیر و دو سه تا گلابی بخور عزیزم 

آب  ولرم هم هر سه ساعت یک لیوان بخور واقعا معجزه میکنه