2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
وای خداروشکر ،،بخدا خیلی امیدوار شدم،انشالله خدا نی نی تونو سالم نگه داره،،،ببخشید شما لکه بینی هم د ...

مرسی گلم انشالله که شما هم به زودی آزمایشت مثبت میشه. نه من لکه بینی نداشتم درد سینه هم بعد از مثبت شدن البته چند هفته بعد داشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام گلم نبینم اینجور مستعصل باشی.... چیزی نیست... همسرت درست میگن اورژانسی برو بیمارستان خیال جف ...

توکل برخدا عزیزم التماس دعا دارم ازت 🌹🙏🏻🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مشکل همسر شما دقیقا چیه؟

گلم همسرم تعدادش مشکل اصلی چون فتق دوطرفه عمل کرده بچگی زیر سه ملیون

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

نه گلم نترس، منم میترسیدم ولی دکترم از بس از خطر لخته شدن خون تو عروق پا گفت، دیدم ضرر اون بیشتره، ی ...

میخوام پنجشنبه برم سونو بعد پاشم از جام خیالم راحت بشه بعد راستی وقتی لک قطع بشه دوباره باید انوکسا رو بزنم

خدایا...شکرت😍
میخوام پنجشنبه برم سونو بعد پاشم از جام خیالم راحت بشه بعد راستی وقتی لک قطع بشه دوباره باید انوکسا ...

واسه من بعد هماتوم ديگه نگفت انوكسا بزن كلا قطعش كرده

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانما من دلم خیلی باد کرده دردم می کنه اشکالی نداره؟ طبیعیه یا برم فردا مرکز؟

به خاطر پانكچر عزيزم هايپر شدي حتما برو دكتر اگه درد ش زياد سرم ميزنن و دارو ميدن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی گلم انشالله که شما هم به زودی آزمایشت مثبت میشه. نه من لکه بینی نداشتم درد سینه هم بعد از مثبت ...

خدا خیرتون بده،انشالله نی نی رو  صحیح و سالم بغل بگیرین ،خیلی دلم آروم شد

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳