2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045704 بازدید | 684479 پست
چه شکلی استفاده میکنه؟

گلم هرشب آخر شبا میخوره ۷تاشو توآب ۴دقیقه میجوشونم بعد ۲۰دقیقه هم میذارم دم بکشه ،میذارم یخچال طعمش خوبه همسرم خیلی بد غذاست ولی میگه خوشمزه اس

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام دوستان  جواب ازمایش اومد  همچنان بتا اومده پایین  تمام شد همه چی  عمر خ ...

عزیز دلم هممون این لحظه سخت را چشیدم اما خدایی که این مشکل را در وجودمان گذاشته صبرش هم بهمون داده مطمئنم خیلی خود بلند میشی و ادامه میدی و مامان میشی فقط تا آخر هفته 12به هیچ کس نگید 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم هرشب آخر شبا میخوره ۷تاشو توآب ۴دقیقه میجوشونم بعد ۲۰دقیقه هم میذارم دم بکشه ،میذارم یخچال طعمش ...

۷ تا رو تو چقد آب میجوشونی؟آخرش یه لیوان میشه؟همه شو یه شب میخوره؟

خدایا شکرت  
فکر کنم حداقل سه ماه باید مصرف کنه چیزی ک دوستم بهم گفت و پروسه تولید اسپرم هم نزدیک ب هفتاد روزه&nb ...

آره هفتاددوروز طول میکشه بخاطر همین از همین الان میخوره تاسیکلم شروع بشه طول میکشه

انشاله انشاله ک خیلی زود ب مراد قلبت برسی  وقتی خدا نظر کنه هیچ نشدی وجود نداره  فقط امی ...

شاید  باور نکنی  پول  عمل  و انتقال   از جیب  خودم  دادم  نمیخوام  به شوهرم  فشار  بیاد الانم  برگشتم  سرکار  من آدم  خونه  نشینی  نیستم  نمیتونم   خونه  تحمل  کنم شوهرم  همش  بهم  دلداری  میده  خیلی مهربون  میگه  هرچی مصلحت  زندگی ناراحت نباش   الان این  سری بعد انتقال  پریود  شدم   همین الان از باشگاه   اومده  خودم  تشویقش میکنم  ورزش کنه   یکدفع  گفت  اخ یادم  رفتش بیرون   اومد  دیدم  هایپ خریده واسم انرژی بگیرم   این زندگی  ۱۰سال   دوش به دوش  هم  ساختیم  با عشق 

کمکم  کرد  لیسانس  گرفتم  من ۲۱ سالم  بود ازدواج  کردم  هیچی از زندگی نمیدونستم  همسرم  ۱۰  سال  از من بزرگتر  آشناییمون  مث یه   فیلم  پسر  بعد ۶ سال از خارج  میاد عاشق  اولین  دختر میشه  که می بینه  منظورم اینک  حیف  این زندگی  میترسم  از آینده  عشقتون  کم رنگ  بشه   ممنون  ازت  دوس خوبم  چشم  سعی  میکنم  توکل به  خدا کنم  تا ببینیم  چی میشه  فدات 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
۷ تا رو تو چقد آب میجوشونی؟آخرش یه لیوان میشه؟همه شو یه شب میخوره؟

نه گلم ۷تاشو تونیم لیتر آب بدون کلر میجوشونن برای دوشب 

عزیزم همون نصف قرص شروع کن، بعد از بارداری هم دوباره آزمایش ها رو تکرار کن

سلام زینب جان من شیاف فرتیزست دارم استفاده میکنم ولی خیلی اذیت میشم سریع عفونت میگیرم میتونم مقعدی استفاده کنم؟همین شیافاخوبن یاخارجیشا بگیرم؟

😍😍خدایا شکرت
ماهم خوبیم خداروشکر اخه تا الان تقریبا ترشح نداشتم یدفعه امروز دیدم ترسیدم باشه عزیزم زنگ میزنم می ...

رويا جون شما جفتت پايين نبود ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان شبتون بخیر

بیمار دکتر طرازیم باید میکرو کنم چه چیزایی قبل انتقال بخورم که درصد مثبت شدنمو ببرم بالا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
@mahay   سلام عزیزم خوندم پیاماتو راجع به دکترپورمطرود ...والا من رفتم واسه درمان از رو ذخیرم ...

سلام سارا جون خوبی؟ کنجدت چطوره؟ تهوع که نداری؟ 

سارا بهت گفته بودم دوستم میخواد انتقال بده با بهرامی، سیکلش طفلی کنسل شد🙁 میگه اندومترم 7 بود و بهرامی گفت ریسک نمیکنم و اینا.. حالا گفتم ازت بپرسم اندومتر تو موقع انتقال چند بود و اینکه چه کارایی خوبه برای افزایش اندومتر، من خودم یه زمان اینا رو حرفه ای بودم، الان آلزایمر گرفتم😁

دوستان اینجا کسی هست که پزشک همسرشون قرص فرتیل اید تجویز کرده باشه؟روزانه چندتا مصرف میکنن؟

ملیکا جان من شوهرم هم فرتیل اید مصرف کرده هم فرتیل پبلاس.فرتیل اید روزی یکی فرتیل پلاس هم روزی یه پاکت که شامل سه قرصه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مرکز دولتی بودی؟ من فکر میکردم بیشتر از این ها بشه. هایپر شدی که جنین هات فریز شدن؟ راهی هست آدم کار ...

منم این نگرانی ها رو داشتم.راستش از هرچه میترسیدم سرم اومد.من از هایپر شدن و کیست زدن خیلی وحشت داشتم اما هردوتاش بعد پانکچر اومد سراغم

مثل شما میترسیدم حالم بد بشه و همکارام بفهمن اما کلا تو این پروسه دو روز لازم شد مرخصی بگیرم( یه چهارشنبه و یه شنبه)

روز پانکچرم صبح چهارشنبه بود.هایپر شدم . تا جمعه تقریبا بد نبودم.اما جمعه شب حالم بد شد و شنبه رو مرخصی گرفتم

با تمام سختی هایی که داشت اما حس میکردم شاخ غولو شکستم و  حس پیروزی بهم دست میداد😀

تازه بدتر ازون شوهرم هم تسه کرد و یکی باید مراقب ایشون میبود.به هیچکس نگفته بودیم.فقط من و شوهرم .

درکل خدا کمکمون کرد و یه تنه از پس همه چیز براومدم.اونقدری ک فکر میکردم سخت نبود

نگران نباش این روزها هم میگذره