2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست
به سلامتی باشه عزیزم❤  جنین چند روزه برات انتقال دادن؟

۳ روزه

چهارشنبه پانچر شدم،روز شنبه هم انتقال دادن

اخه شنیدم ۵ روزه بهتره و سریع تر میگیره

درسته؟

همش میگم کاش میگفتم بزارن ۵ روزه شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، كسي هست كه پي ار پي و خراش  انجام داده باشه و موفق شده باشه؟

من پی‌ار‌پی انجام دادم و مثبت شدم. انتقال چهارم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزيزم خدا صبرت بده ولي خيلي كار اشتباهي كردي ديگرانو خبر كردي مخصوصا خانواده همسرتو دفعه بعد حتما ق ...

عزیزم نمیشه خانواده همسرم بی هبر باشن 

طبقه بالا پدرهمسرم زندگی میکنیم 

و روزی صددفعه میان بالا 

اینقدر مطمئن بودم از اینکه بچه ام بغل میگیرم ک از ذوق و شادی ب همه گفتم 💔😣

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم اگر ضخامتت خوب بوده و هايپر نشدی، یا اگر کار عقب افتاده نداری انتقال بده

ممنون از توجهت عزیزم

متاسفانه گفتن جنین ها نرمال نیستن از نظر کوروموزومی 

کلا کنسل شد 

من دوتا دختر دسته گل دارم خداروشکر 

اما بخاطر همسرم خیلی ناراحتم

واقعا دلم گرفت عزیزم  اگر میتونی ی سفر کوتاه دونفره برو خیلی برات خوبه حس و حالت عوض میشه&nbs ...

عزیزم مبلغی دستمون هست که بتونیم بریم سفر 

اتفاقا همسرم پیشنهادش داد 

من مخالفت کردم 

اخه این پولی بود ک از ماه ها قبل ریز ریز جمع کردم تا سرویس خواب بچه رو بخرم 

توان ندارم با همون پول بریم کیف و حال 

به همسرم گفتم این پول مال بچه هست خرج خود بچه هم باید بشه 

ولی درسته نباید دیگه کسی با خبر بشه 

ولی مسئله این هست ک خونمون طبقه بالا پدرهمسرم هست 

و همیشه میان بالا 

و اصلا همین طبقه دوم بودن پله داشتن سخته و مشکل 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم مبلغی دستمون هست که بتونیم بریم سفر  اتفاقا همسرم پیشنهادش داد  من مخالفت کردم&nbs ...

نیازی نیس سفر پر هزینه برید ی سفر دو روزه خیلی خرجی نداره

حتما برو بخاطر خودت 

درسته ک یحا هستید ولی بازم مدیریت کن 

ب فامیل همسرت بگو دکتر گفته فعلا تا یکسال باید به خودتون زمان بدید و بهش فکر نکنید 

ولی بمحض رو اومدن حالت خيلي محتاطانه   بدون گفتن ب بقیه کارهای درمانیت رو شروع کن 

لزومی نداره ما آب میخوریم بقیه بفهمن 

اینکار فقط استرسهاتو بیشتر میکنه 

۳ روزه چهارشنبه پانچر شدم،روز شنبه هم انتقال دادن اخه شنیدم ۵ روزه بهتره و سریع تر میگیره درسته؟ ...

به سلامتی باشه عزیزم❤ نگران نباش اگه جنین ها خوب باشن ۳ روزه هم میگیره 

برای پنج روزه باید تعداد جنین بیشتری   داشته باشی که بزارن به پنج روز برسه چون تعدادی از اونها به  پنج روز  نمیرسن و جنین ها الکی از دست میرن 

منم جنین سه روزه گذاشتم گرید A توکل به خدا  

عزیزم نمیشه خانواده همسرم بی هبر باشن  طبقه بالا پدرهمسرم زندگی میکنیم  و روزی صددفعه می ...

ميشه عزيزم قبول كن كه دو روز خيلي زوده واسه باخبر شدنشون ميدونم خيلي ذوق داشتي كه بگي ولي انشالله دفعه بعد كه مثبت شدي يك مدت خودتو بزن به مريضي اينجوري ميتوني استراحتتم بكني بدون اينكه شك كنند يا بزن به دلخوري و رفت و آمد رو كم كن

من يك همكار دارم كه تا حدي انرژي درماني بلده اصلا بدون اينكه بدونه من دنبال بچه دار شدنم يا تو پروسه درماني هستم  بهمن ماه پارسال بمن گفت تو بعد عيد مامان ميشي! هي هم پيگيري ميكرد اخرش خب بهش گفتم ولي وقتي بچه سقط شد خودش گفت چرا به همه گفتي؟! گفتم والله من به كسي نگفتم ...

بعد باز هي پيگيري ميكرد كي انتقال ميدي؟ گفتم فعلا خبري نيست بعدم خودت گفتي به كسي نگو گفت ميخام برات انرژي بفرستم منم به شوخي گفتم اوندفعه يك كم زيادي انرژي فرستادي از زور انرژي سقط شد 

كلا تا 12 هفته به هيچكس نگو حتي كسي كه فكر ميكني خوشحال ميشه و خوبيتو ميخاد ببين من حتي پشيمون شدم كه به مادرم گفتم ديگه چه برسه به قوم شوهر كه فقط خدا از دلهاشون خبر داره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
به سلامتی باشه عزیزم❤ نگران نباش اگه جنین ها خوب باشن ۳ روزه هم میگیره  برای پنج روزه باید تعد ...

بر منو گفت ab 

یعنی خوبه؟

من کلا ۳ تا داشتم که برام سه تارم انتقال دادن

شما چندتا انتقال دادی،چند روزه انتقال دادی؟