2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045704 بازدید | 684479 پست
بله عزيزم اونجا رفتم دكتر طرازي گفتن بيا شروع سيكل ايندفعه هم سرم ميدم بهت اخه من ديدم اقا من مسئله ...

خب پس ابن سینا فعلا منتفیه برات 

اميدوارم خیلی زود ب جمع بندی برسی و ی دکتر حاذق با ی مرکز عالی انتخاب کنی و خلاصه سر بخوری بری بسمت مادر شدن و یا اینکه خدا قشنگترین معجزه شو شامل حالت کنه  و طبیعی مامان بشی 🤩💖🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم تعداد جنین تو هر انتقال به خیلی مسائل بستگی داره،  ولی تو ایران جنین با کیفیت خیلی بالا نه ...

یعنی بیشتر از سه تا انتقال نمیدن؟

کسایی که انتقال دو مرحله ای براشون انجام میشه چطور؟؟؟

چن. تا جنین تشکیل شد واست؟؟! 

من روش اريكسون هم انجام دادن كه اسپرم رو شستشو ميدن اونايي كه احتمال پسر  بودنشون بيشتره رو جدا مي كنن ، البته درصد خطا داره ولي شانس رو بالا ميبره

زينب جان از رويان چ جوري ميتونم وقت بگيرم؟ پيش كدوم دكتر برم؟ ميخوام برم بگم ك اين نظرات رو دادن راج ...

عزیزم چرا نمی خوای لاپارا بشی؟ فقد برای بررسیه دقیق تر هس وگرنه که کارخاصی انجام نمیشه من حتی همزمان کوتر تخمدان هم شدم بعد که به هوش اومدم دکترم گفت تازه متوجه شدم حتی قبلش نمی دونستم منم لاپارا شدم البته هم لاپارا وهم هیسترو،ببخش قصد دخالت نداشتم فقد خواستم تجربمو بگم  اما بنظرم سعی کن به دکتری که انتخاب می کنی اعتماد کنی انشالله نتیجه می گیری من خیلی کارا بااین دکترم انجام دادم اما هنوز نتیجه نگرفتم اما اصن به کارش شک نکردم چون خیلیارو دیدم که ازش نتیجه گرفتن بخاطر همینم انشالله تا آخرش که نتیجه بگیرم باهمین ادامه میدم چون من نتیجه نگرفتم دلیل بر بد بودن دکتر نیست بنظرم همه ی اینا بر می گرده به حس اعتماد بنظرم شماام سعی کن انشالله توکل بخدا با یه دکتر خوب شروع کنی

ببخشید یه سوال دیگم دارم دوستت با این تجربه خوبی که از دکتر آل یاسین داشت چرا دوباره دنبال دکتر بود؟ ...

ببین خونه شیش سال پیش مرکز تهران بود و بقول خودش تا کلنیک امید خیلی تو راه نبود واسه رفت و برگشت 

اما الان خونشو عوض کرده اومده غرب تهران 

یکی بعد مسافت تا حدودی 

ولی از اونطرف میگه الان حوصله نوبت‌های طولانی دکتر و سونو های این مدل کلنیک های شلوغ رو ندارم 

گرچه خواست خدا براش جور دیگه ای رقم زد و اصلا ب اونجاها نرسید ولی همیشه از کار ال یاسین راضی بوده و تعریف میکنه 

الهی شکر....

واقعا اگه اون بالایی بخواد با ی دونه جنین هم میشه مادر شد 

ترو بخدا خانوما تو هر مرحله ای هستید بیخیال برید جلو 

این فکر و خیال لعنتی کل سیستم آدمو بهم میریزه 

این دوست من با ی دونه جنین خدا میدونه چقدر بیخیال بود من جای اون داشتم سکته میکردم روز انتقال‌ 

اما شد اونچه ک باید بشه 

دنبال‌ علائم نباشید بسپرید بخدا 

من چند روز پیش با همسرم و پسرم رفتیم محل نگهداری بچه های بی سرپرست خصوصی بود. ... وای خدا چشمتون رو ...

چجوری میتونیم یه نوزادبیاریم براخودمون؟چقدرطول میکشه بدن؟مثلامیخام یه نوزادیه هفته ای باشه که بگم خودم به دنیااوردمش

نه دیگه بیشتر وای فای 

زینبی جون امروز زنگ زدم مطب دکترم گفت برای انتقال حتما باید اول تا سوم پریود بیای، چهارشنبه ام تعطیله، فقط روزای زوجم هستش، امیدوارم پنجشنبه بشم که خیلی بعیده چون تا جمعه ال دی خوردم نهایت 4روز بعدش میشم ، حالا راهی نیست کاری کنم عقب بیفته؟ سردی بخورم تاثیر داره؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...