2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
محيا جان با احترام بايد بهت بگم كه دو دفعه قبل فقط خودتو سركار گذاشته بودي اينجوري فكر كن كه دفعه او ...

تارا جون مرسي كه وقت گذاشتي برام اينهمه محبت كردي نوشتي مظرتو انشالله خدا ب زودي دلتو با صداي قلب فرزندت و گرماي وجودش شاد كنه همينطور اميدوارم خدا به منم نظري بيفكنه و خودش راهگشا باشه دل منم شاد كنه

والا من عكس رنگي دارم، پادمهر هم ديدتش تازه پادمهر معاينه هم كرده سونوي تخصصي اندومتريوز هم فرستاده توي سونوي تخصصي چسبندگي مشاهده نشد البته ميگن گلد استاندارد تشخيصش لاپاراست و سونو هرچند هم پيشرفته ولي تا حدوديه،، پادمهر گفت در معاينه هم آندومتريوز بسيار خفيفي ميبينه ك قابل اعتنا نيست و نميتونه دليل كوفتي زوناي جنين يا ضعيف شدن تخمك باشه،،،  از اونطرف طاهري پناه ديروز گفت ك توي اون مركز خيلي ها هم جواب ميگيرند پس نميشه خيلي تاكيد كرد ب ضعف تجهيزات، از سوي ديگه ايشون شك كرد به سلامت ژنتيكي خودم و تخمك و جنين گفت بايد اول ازمايش ژنتيك بدم كه خودم هيچ اعتقادي بهش ندارم،، دوم كفتن بايد هيسترو كنمت بعدش پانكچر و بعدش پي جي دي از جنين هاي تشكيل شده به شرطي كه گريدشون سي نبوده باشه،،كه اونم معلوم نيس من اونهمه جون بككككَنم اخرش ايشان سي تشريف داشته باشن يا نه

تاراجان اخه جنيناي من بي هم نبودند سي بودند اونم سري اول سري دوم كه اوضاع خرابتر شد اصلا رشد نكردن خيليا شون درحالي ك همزمان با من بقيه جنيناي با كيفيتي داشتن تو اون مركز، البته اينو به شدت قبول دارم كه كيس با كيس فرق داره و ممكنه براي كيس هايي كه به كوچولو كورد خاصي براشون عارض شده باشه خب تجهيزات پيشرفته تري لازم باشه كه البته اونم مطمئن شدم برخي تجهيزات فقط در اختيار برخي مراكز محدوده نه همه جا،،،، بازم به همفكريت باهام ازامه بدي خوشحال ميشم

@زينبي_بابا

...

همسرم از طرفی گیر داده اورژانسی برم بیمارستان تا کنترل کنن  

ساق پاهام هم ورم دارن چند روزیه 😥این نگرانی نصفمو ای میکنه 😩

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرررررسي نفسي جون واي چقدر بد من عاشق كرفسم 

لیانا جون من دو سه بار خوردم اتفاقی نیوفتاده خدا رو شکر دکترمم گفت فقط ماهی جنوب که جیوه داره و جیگر اصلا نخورم بقیه چیزا در حد اعتدال ضرری نداره

خدا جونم شکرت...
محيا جان با احترام بايد بهت بگم كه دو دفعه قبل فقط خودتو سركار گذاشته بودي اينجوري فكر كن كه دفعه او ...

نصر رو به خاطر اينكه هيچ بررسي و پيشنهاد ديگري جز پانكچر نداشت فعلا دست نگه داشتم به خدا نميتونم بيهوا برم پانكچر

جراتشو ندارم

گفت بايد خودم ب روش خودم اي وي اف كنم تا بعد ببينيم ضعيف ميشه يا خوب درمياد بعدا پيشنهادات با توجه ب اون بدم،،، برا اهدايي هم برا همين گاهي ب سرم ميزنه چون از اوضاع همسرم ب شدت ميترسم نگرانم زمان رو درموردش از ديت بدم خداي ناكرده دلم گاهي ميره ب اينكه حداقل بچه از يكيشون باشه حداقل، واي خدا نيچ وقت جراتشو نداشتم فكرشو هم نميكردم همچين حرفي بتونم ب زبون بيارم خدايا خودت رحم كن و ببخش هرچي رو ك باعث شده به خاطرش اين امتحان سختو بدم ازش ميخوام كمك كنه خدا خودش

...
تارا جون مرسي كه وقت گذاشتي برام اينهمه محبت كردي نوشتي مظرتو انشالله خدا ب زودي دلتو با صداي قلب فر ...

پس خیلی جلو رفتی عزیزم 

اینهمه تلاش کردی یک از ژنتیک هم بده انشالله که مشکلی نیست اتفاقا ما هم بعد سقط دادیم کاریوتایپ رو و مشکلی نبود منم همه امیدم به انتقال بعدیه هر شب با این فکر میخابم که اگه تکرار بشه چه کنم

خدایا هیچ بنده تو به چه کنم ننداز

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
همسرم از طرفی گیر داده اورژانسی برم بیمارستان تا کنترل کنن   ساق پاهام هم ورم دارن چند روزیه � ...

الهام گلم نبینم اینجور مستعصل باشی....

چیزی نیست...

همسرت درست میگن اورژانسی برو بیمارستان خیال جفتتون راحت میشه.....

زینب جان بیاد جواب میده ایشاله اما تا اون وقت برو به سر دکتر😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نصر رو به خاطر اينكه هيچ بررسي و پيشنهاد ديگري جز پانكچر نداشت فعلا دست نگه داشتم به خدا نميتونم بيه ...

محیا دختر خوب من فکر کردم ازهای زنتیک رو دادی😞

تو که همش از آنا میپرسیدی آزهای کامل رو اینم جزشون بود....

محیا خیلی ها شرایطشون مثل شماست.....

ببین من خودم یکبار پانکچر شدم اصلا جنین نشدن😫ماه قبل هم دارو گرفتم و متاسفانه کنسل شد با اینکه دارو مصرف کرده بودم....

باور کن بار اول من بهترین مرکز شیراز با بهترین دکتر بودم....

توکل کن بخدا....

انشاله خدا برای تو و من و امثال ما تخمک ها و جنین های خوبی میده که به انتقال برسیم نه اینکه در خان اول گیر کنیم😥

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها من امروز روز سوم انتقالمه،دو سه بار از صبح لک و ترشح دیدم نگران شدم مشکل داره یا نه؟

سلام عزیزم اگر انتقال فریز نیست که نگران نباش خوب میشه

ولی اگر انتقال فریز داری و ترشح و لک بعد از انتقال اصلا نداشتی و جدید پیدا شده زنگ بزن مرکزتون شاید دوز داروهاتو تغییر بده 

سلام عزیزم اگر انتقال فریز نیست که نگران نباش خوب میشه ولی اگر انتقال فریز داری و ترشح و لک بعد از ...

نه سه روز بعد پانچر انتقال دادم،یکی دوروز اول لک داشتم بعدش دیگه نداشتم تا امروز که فقط صبح دیدم 

و دیگه ندیدم فعلا تا الان

راستی زینب جون گوشی و اینترنت بر کسی که تازه انتقال داده خطرناکه؟