2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
🤣 🤣 🤣 🤣 والا قوربونت نصف تو هم نداشتم، 10 تا داشتم، دعا کن برام، واقعا استرس گرفتم

نه بابا به اینا نیست مهم داشتن جنین با کیفیته 

ماله من چون تعیین جنسیت هست که سختره معلوم نیست چندتاش با اون جنسیت و با کیفیت خوب باشن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه کردم حالا پشیمونم خاک برسرم ولی خدا کنه جواب اشتباه باشه 😢😔

دور از جونت عزیزم.روز12 آی یو آی و 8روز مونده ب پری رو چه حسابی آز دادی😐...ببین فقط خودتو الکی ناراحت کردی دختر...

دیگه ب ازمایشی ک دادی فک نکن و تا موعد پریودت صبر کن...انشاءالله ک مثبت میشی.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانما روز چندم بعد از انتقال جنین مثبت رفتید سونو؟؟؟من فردا ۳۶روزه باید برم سونو بنظرتون قلبش مشخصه؟ ...

عزیزم من روز26 انتقال رفتم و خداروشکر قلبش میزد...اره فردا بری حتما قلبو.میبینی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها يكي ميتونه سارا رو برام صدا بزنه؟؟؟؟

پورمطرود ب من گفت پي سي آ شديد هستي واسه همون كيفيت نداره تخمكات بايد كوتر بشي تا هورمون مردانه ت كاهش بشه😭😭😭عاخه من ذخيره بالا نيس ك پي سي او باشم😭😭؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ميترسم اين كارا را بكنم

...
اخه دکتر زرنانی با اطمینان گفت سقط زیر 12 هفته بخاطر مشکلات ژنتیکی جنینه ولی الان خرف این جنین شناس ...

ینی  تارا جون به تو گفت سرم نمیخای؟شما هم سقط داشتی؟من خیلی کلافم جوری که یهو از فکر در رو بستم کلید موند پشت در شوهرمم  عصبانی شده در باز نمیشه 

مهلا جون دیروز را استراحت کردم امروز ولی رفتم البته ساعت کار من ۵ ساعت بود بیشترش هم نشسته بودم  ...

چقدر زود رفتی سر کار !!! پس اصلا مرخصی نگرفتی ؟ 

دو سه روز اول میگن استراحت کنین 

ینی  تارا جون به تو گفت سرم نمیخای؟شما هم سقط داشتی؟من خیلی کلافم جوری که یهو از فکر در رو بستم ...

بله عزیزم سقط داشتم یبار وگفت سرم لازم نیست تاکیدم داشت

ولی ازمایشای ایمنی رو کامل دادم ونظر داد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چقدر زود رفتی سر کار !!! پس اصلا مرخصی نگرفتی ؟  دو سه روز اول میگن استراحت کنین

راستش من بار پنجم انتقالم بود هر چهار بار قبلی را استراحت کردم نشد همه دکترهای خودمون و کشورهای دیگه هم میگن زندگی عادی داشته باشید اینجوری استرسم کمتره 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
راستش من بار پنجم انتقالم بود هر چهار بار قبلی را استراحت کردم نشد همه دکترهای خودمون و کشورهای دیگه ...

ان شاءالله ایندفعه نتیجه بگیری غزل جون و مامان شی عزیزم❤❤❤

منم دفعه چهارم انتقالمه