2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045889 بازدید | 684488 پست
چه جالب ، تو طبیعی باردار شدن خیلی مهمه، سری قبلی من یه بارداری پوچ داشتم، یه دوره دکترم برام تجویز ...

نمیدونم چرادکترای رشت همش عقبن،همیشه اول تهران شروع میکنن درمانهای جدیدو تاب رشت برسه اطلاعات حداقل۶ماه طول میکشه،من پیش غددم رفتم بازنگف نیازب قرصداری

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دوستان  امروز زنگ زدم مطب دکتر  به دکتر گفتم عدد بتا۲۰۶ هست  گفت ازمایش تکرار ...

عزیزم امپول انوکسایاسرم ای وی ای جی نداشتی؟؟انشاالله ک یکیش برات بمونه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرادکترای رشت همش عقبن،همیشه اول تهران شروع میکنن درمانهای جدیدو تاب رشت برسه اطلاعات حداقل۶ ...

اشکال نداره گلم، ولی حتما باید برا بارداری مصرف کنی، چون تو تیروئید بالا میره و این روی هوش و ذهن بچه تاثیر داره، ایشالا باردار بودی به دکترت بگو، یا برو دکتر غدد

بچه ها من از دیروز که انتقال دادم

یکم پیاده رفتم اندازه یکی دوتا کوچه،امروزم همینطور

به نظرتون ضرر داره؟

راستی خونمون پله داره اونم دوسه بار رفتم از دیروز

مشکلی پیش نیاد

بچه ها من از دیروز که انتقال دادم یکم پیاده رفتم اندازه یکی دوتا کوچه،امروزم همینطور به نظرتون ضرر ...

رعایت کن......زیادی دیگه در رفت وامد نباش...یک بارش عیب نداره در روز....

اما میگم تا خدا نخواد حتی با استراحت کامل هم ممکنه نگیره بسپار بخداااااااااااااااااا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
وا چه گرون. محل ما ۱۸ تومنه. تجریشم فک کنم ۲۰ گرفته بودن بچه ها. ولی حالا یکی بگیر اشکال نداره.  ...

🙄🙄🙄🙄هر چی میگن تهران بهتره قیمت میوه ها هی میگن نه😉

جمعه رفتم هایپر استار شیراز این قیمت رو دیدم نخریدم.....خدایی تا 20 می ارزه اخ یادم میاد اخرین بار 9 تومن خریدم😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه خوبین؟ من دیروز تخمک کشی داشتم ولی ظاهرا ب شوهرم ی نمونه برداری از رحمم و دادن ببره ازمایش ...

من نه......انشاله خیره،مگه اندو داشتی؟ و تخمک کشی قبل جراحی اندومتریوز بوده؟

عزیزم امپول انوکسایاسرم ای وی ای جی نداشتی؟؟انشاالله ک یکیش برات بمونه

نه نداشتم 

اولین بار انتقال داشتم 

فقط شیافت و امپول پروژسترون داشتم 

نمیدونم 

خیلی ناامیدم 

ولی بازم امیدم به خداست 

انشاءالله ناامیدم نکنه 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام عزیزم به سلامتی  ببین گلم بیس داروهای تحریک تخمدان بیشتر مشابه هورمون های جنسی غده هیپوفی ...

ممنون عزیزم از توضیحت.

من خیلی رعایت بهداشت رو هم کردم سری قبل. همیشه از دهانشویه   و واترپیک  و نخ دندون استفاده میکنم ولی دوتا ایمپلنت دارم که عفونت شدید با قرص ال دی میده. عفونت واژینال نداشتم اصلا عفونت فقط مجاری ادراری در حد شدید و خونریزی شدید شد در حدی که بعد از فقط ۲شب قرص ال دی یه دوره آنتی بیوتیک مصرف  کردم .

خیلی میترسم باردار بشم و وسطش این شرایط پیش بیاد و مجبور بشم انتی بیوتیک مصرف کنم یا بچه رو بندازم😢😢

تو رو خدا این حرف رو نزن تو رو خداااااااااااااااا. من گفتم الان دور از جون شما مثل سگ پشیمونم روزی ه ...

دور از جون.

من قبلن دلم میخاست‌ولی  از وقتی فهمیدم بهم خیانت شده فکردم حتما قسمت بوده که بچه دار نمیشیم. 😒

مشکل شوهرم تعداد و حجم خیلی کم اسپرمه. مشکله دیگه اینه که تو کشوری که هستیم خیلی ای وی اف گرونه و امکان اینکه ایران بیام و طولانی بمونم هم نیست.

میدونید که حداقل زمانی که لازمه از شروع تا تکمیل یک  دوره  ای وی اف  چقدر طول میکشه؟ 

و بعدش میشه پرواز طولانی داشت؟

پس کاملا با من تفاوت داری عزیزم حالا من سرد و خشک معتدل بودم و کلا تو گرمی خوردن بودم برای انتقال ک ...

سلام زینب جون میگم آمپول پی دکسان که قبل از انتقال میدن باید تو یخچال بذارم؟ آخه دیروز داروخونه گفت یخچال لازم نداره امروز مشاور مرکز گفت بذار تو یخچال!

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
نه نداشتم  اولین بار انتقال داشتم  فقط شیافت و امپول پروژسترون داشتم  نمیدونم  ...

خانمم ناراحت نباش...انشاله نینیت سرجاشه

احتمالا دو تا بودن یکیش نگرفته برای همین افت کرده...پس نه نگران شو نه ناراحت.