2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045915 بازدید | 684488 پست
برای من یکم ازشمابیشترم هست ولی بازدکترمیگه نیازنیست استفاده کنی قرصوحتی بعدانتقال،امااینجاهمه میگن ...

چه جالب ، تو طبیعی باردار شدن خیلی مهمه، سری قبلی من یه بارداری پوچ داشتم، یه دوره دکترم برام تجویز کرد تا به 1 و خورده ای رسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  امروز زنگ زدم مطب دکتر  به دکتر گفتم عدد بتا۲۰۶ هست  گفت ازمایش تکرار ...

عزیزم  نگران نباش توکلت به خدا باشه ، ممکنه یکی از جنین ها دفع شده باشه و عدد اومده باشه پایین ، فعلا معلوم نیست 

یکی از دوستان همین پیج  تو صفحات  قدیمیتر دیدم که میگفت که براش همین اتفاق افتاده و یکی از جنینها که دفع شده عدد اومده پایین بعدش دوباره رفته بالا 

ان شاءالله برای شما هم همینطور شده ❤

به سلامتی ، چند تا گرفت؟  شما بعد از انتقال زیاد استراحت میکردی؟

٢تا خدارو شكر 

بله عزيزم استراحتم زياد بود به خاطر همسرم چون حساس بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
باشه دارم شربتشو .....پس میخورم بعد غذا یا قبلش؟

بعد غذا 

اصلا نبايد بزاري يبوست بشي بهت فشار بياد 

صبح بيدار شدي دوليوان آب گرم بخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
٢تا خدارو شكر  بله عزيزم استراحتم زياد بود به خاطر همسرم چون حساس بود

چقد عالی 😍😍😍 ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم 😘😘😘 من نمیدونستم خیلی برات  خوشحال شدم😍😍😍😍❤❤❤❤

عزيزم به خاطر داروهاي پانكچر نترس  به نظر من بزار تخمدان ها به حالت اكتيو برسه يه پريود ديگه ب ...

سلام عزیزم.میشه بگید دکترتون کی بوده و کدوم مرکز.چون برام جالب بود که گفتی بدون هایپر شدن براتون فریز انتقال دادن .آخه دکتر منم نظرش به فریز مگر اینکه خودم بخام فرش انتقال بده

16 همین سیکل؟؟؟ شاید میخواد شرایط رحم بدون داروهای انتقال رو ببینه

اخه من ديدم بعضيا امپول ميدن و فلان سوپرفكته چيه شايد اونارو بخاد بده نميدونم نكنه يهو دفرلين بده؟با ال دي دفرلين ميدن؟

چرا اخه دوتاش ي ازمايشگاه بوده؟

اره یک ازمایشگاه بود 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم  نگران نباش توکلت به خدا باشه ، ممکنه یکی از جنین ها دفع شده باشه و عدد اومده باشه پایین ...

انشالله معجزه شده باشه 

من یکی هم برام مونده باشه خداروشکر میکنم 😔😔💔

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
تو يه ازمايشگاه بوده ؟

بله یک ازمایشگاه