2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
آره شما مطمینا مشکل ایمنی و انعقادی داری که سقطات این مدلی هستن.هزینه رو نمیدونم ولی فکر کنم بالای د ...

هر چی ایمنی انعقادی بوده دادم من غیر سی دی ها الانم ای وی اف کردم اینقدر اسپرم ضعیف که جنتی ام گفت فط میکرو‌اونم رفتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مونا جون ایشالا که همه چی به خوبی پیش بره منم امروز انتقال داشتم ...شمام بعد عمل خونریزی مختصر ...

انشالله عزیزم توکل به خدا ، نه اصلا نداشتم اگر خونریزی داشتی احتمالا به دلیل تحریک دهانه رحمت بوده نگران نباش 🥰

نه من مشکل آنتی تی پی او نداشتم و ندارم  سی دی هام نرمال  تیروئید هم نرمال  فقط ...

درسته

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
منم همینطور اما واقعا حس سنگینی و غمناکی بود روزی که پریود میشدم به موقع😪بعد از ای یو آی ها

واقعا من از ناراحتی زیاد خندم میگرفت که پریود بموقع حتی اجازه نمیاد طعم بی بی چک رو بچشم

مرسی  دکتر مقدم صبح خونه دستشویی رفتم تو راه به بطری کوچیک آب خوردم چون تا دکتر بیاد باید من ...

ممنون از توضیحت عزیزم 🌹

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
عزیز دلم ممنونم ، والا ساعتو دقیق نفهمیدم ولی دکتر ۷:۳۰ اومد یه کم دیر اومده بود پرستارا گفتن ه ...

خداروشکر انشاالله ۹ماهو بسلامتی بگذرونی🌹

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
خانما روز چندم بعد از انتقال جنین مثبت رفتید سونو؟؟؟من فردا ۳۶روزه باید برم سونو بنظرتون قلبش مشخصه؟ ...

من تقریبا روز ۲۶ انتقال رفتم چون سونو جای خوب بود قلبشم نشون داد ولی یروز قبلش  یجایی دیگه رفته بودم کلا ناامیدم کرده بودن