2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
وااا رزاقی که قبلا به همه ۴تا سرم میداد چطور مدل درمانشو عوض کرده؟؟!!!شاید به عددش دقت نکرد ایندفعه ...

اخه دیگه تهران نمیرم الان رشت میرم،نمیدونم والاچرااینجوری کرد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روژان جون میدونم هرچی ام بگم از ناراحتیت کم نمیشه چون خودم تجربشو دارم عزیزم فقط بدون هیچ کار خدا بی ...

منم تو حکمتش  موندم  ممنون  قشنگم  فدای قلب مهربانت  ایشالا 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم دلم آتیش گرفت از نوشته هات از اونجایی که گفتی دلت برای همسرت میسوزه و مادرتون ،،، بخدا حالتو م ...

ممنون  عزیزم  دلگرمی  شماها  که  سختی کشیدیت  بیشتر از  هر کسی  آرامم  میکنه  چون  شما  قشنگام  خود منید  دوستون  دارم  و نمیخوام  اشک  تو چشاتون  باشه  چشم  سعی  میکنم  دارم  تحمل  میکنم  تا خودش  نظر  کنه  برای  تو  نازنینم  مرسی  از  کامنت دوست خوبم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

الهی خدا ب همه ی مادرای متتظر این تاپیک نگاه کنه🙏🏻🙏🏻🌹

که با اینهمه سختی بازم حفظ روحیه میکنن و از لطف خدا ناامید نمیشن🙏🏻❤️

برای منم دعا کنین لطفا دوستان🙏🏻

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
دور از جون. من قبلن دلم میخاست‌ولی  از وقتی فهمیدم بهم خیانت شده فکردم حتما قسمت بوده که بچه د ...

من هنوز وارد پروسه اش نشدم ولی اونطوری که شنیدم برای بعضی از بیمارها یه دوره یه ماهه شروع میکنن که با شروع پریود روع میشه اوایل سیکل عمل تخمک کشی انجام میشه و چند روز بعدش انتقال اما خب اگر کسی تخمدان هاش بیشتر از حد فعال بشه ممکنه هایپر بشه و انتقالش بیفته بعد دو سه ماه. برای بعضی از مریض ها هم یه ماه قبل این برنامه ال دی و یه سری داروی دیگه میدن و بعد میرن تو سیکل. ولی خب همین که شما بری سیکل رو شروع نمی کنن. الان من رفتم بعد پریودم بود گفت برو پریود بعدی تموم شد عکس رنگی بگیر بیا که قطعا" باید بعد اون هم صبر کنم تا اول پریود بعدیم قاعدتا" خوش بینانه الان که آبان رفتم از اوایل دی سیکل آی وی افم شروع بشه. 

خانمم ناراحت نباش...انشاله نینیت سرجاشه احتمالا دو تا بودن یکیش نگرفته برای همین افت کرده...پس نه ن ...

دیشب خودمو کشتم 

شبیه مادری هستم که بچه اش از دست داده 

همسرمم بدتر 

اندازه کل عمرمون گریه کردیم 

دعامون کنید 

سخته اینهمه امیدواری شادی 

بعد از اون سقوط مخض و ناانیدی 

تو این دوروز فقط از شادی داشتیم نذوراتون براورده میکردیم 

شله زرد پخش کرد شیرینی قربونی کردم 

دعا کنید معجزه شده باشه 

اخه دکترم زیاد امیدی نداشت 

گفت تنها امیدمون اینه ک خطای ازمایشگاهی صورت گرفته باشه 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
چند روزی از منفی شدن  انتقالم  نمیگذره اومدم  شرکت  تنها  کسی  که فکر ...

روژان جون حالت رو درک میکنم امیدوارم هنوز این اشکات داره میاد،معجزه خدا شامل حالت بشه و طبیعی مامان شی  که اشک خوشحالی این ناراحتی رو بشوره ببره عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دور از جون. من قبلن دلم میخاست‌ولی  از وقتی فهمیدم بهم خیانت شده فکردم حتما قسمت بوده که بچه د ...

اما عزیزم اگه قضیه خیانت جدی هست به نظرم فعلا بی خیال بچه شو اگه سنت داره میره بالا تخمک هات رو فریز کن تا تکلیف زندگیت معلوم شه 

منم تو حکمتش  موندم  ممنون  قشنگم  فدای قلب مهربانت  ایشالا

قربونت، زنده باشی عزیزم❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم انشالله که خیره حتما بقول بچها دوقلو هستن نی نی یا😍

۲۰۶ بتا پایین نیست برای دوتا ؟💔💔😭

دعام کنید توروخدا 

امروز رفتم یک ازمایشگاه دیگه ازمایش دادم 

فردا هم دوباره همون ازمایشگاه جدید ازمایش میدم 

دعا کنید معجزه بشه 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋