2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
بله دفعه های قبل همیشه عددش زیر۲بود،دفعه اخرفقط سرم گرفتم قبلترش پردنیزولون داده بوداماسرم نه

از روز انتقال دیگه پردنیزولون نخوردی؟چون من تو یه کلوپ دیگه خونده بودم دکتر بهش فقط قبلش پردنیزولون داد و بعد از مثبت شدن دیگه پرد نداد که سقط کرد ولی دفعه به محض مثبت شدن پرد خورد و سقط نشددیگه.اینم از دکترت بپرس.شما کدوم سی دی مارکرهات مشکل داشت؟

سرم آی وی ای جی منظورمه ک برای کسانی ک انتقالهای ناموفق دارن میدن،اینجاخیلی ازبچه هاگرفتن،منم دفعه ا ...

عزیزم  شما  چند بار  انتقال  دادی !  ممنون  از پیشنهادت  یه وقت  میگیرم  از دکتر  این دوراه  ازش  بپرسم  ببینم  کدومش  برام  خوبه دکتر رزاقی  دکتر خوبی  زیاد  ازش  شنیدم  به سلامتی  کی  انتقال  داری چند تا  جنین داری  !؟ 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌انتی تی پی او چند بود؟ 

۲۵۵

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
ای بابا چرا افت کرد مگه این سرمها واسه همین نیست ؟من انتی پی تی او دارم بتام افت میکرد حالا این سری ...

والامنم ۶۵بودم دکتررزاقی برام دوتانوشتن،سه روزقبل انتقال تزریق شه،فک کنم ملاک اندازش فقط وزن نباشه حتماچیزای دیگرم درنظرمیگیرین،خواهراگه باوجودسرم همه ازمایششون مثبت میشد ک به همه میدادن،هنوزازنظرعلمی صددرصدثابت نشده بعضی دکترااصلاقبول ندارن سرم بدن امامیگن توکسانیکه شکست مکرردارنتاثیرمثبت دیده شده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
والامنم ۶۵بودم دکتررزاقی برام دوتانوشتن،سه روزقبل انتقال تزریق شه،فک کنم ملاک اندازش فقط وزن نباشه ح ...

ای خدا کمک کن😔

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
اي يا يا هاشون منو كشته هر كدومم يك نظري دارند كه نر اون يكي رو نقض ميكنه  من امروز شرح حال كا ...

حق داری خواهر،ادم دیگه واقعامیمونه نظرکی روقبول کنه هرکس یه چی میگه،الهیکه اینباردیگه مامانی تاراجون،حالایباربرات پیش اومددلیل نمیشه دوباره تکراربشه خواهر،خیرپیش روت باشه الهی

والامنم ۶۵بودم دکتررزاقی برام دوتانوشتن،سه روزقبل انتقال تزریق شه،فک کنم ملاک اندازش فقط وزن نباشه ح ...

وای عزیزم اصلاااا ۲تا سرم با این وزن تاثیری نداره باید ۴تا بهت میداد.ایندفعه ازش بخواه که حتمااا ۴تا بده.hla-dr چند بود؟

آره عزیزم کاملا درست میگی نمی دونم چرا به حرف هیچ کس گوش ندادم کاش آز نداده بودم حداقل الکی دلم خوش ...

موعد پریود تون نشده? من سه بار iui کرده بودم که هر ۳ بار اصلا نیازی به آزمایش بتا نشد تو وقت خودم پریود شدم

از روز انتقال دیگه پردنیزولون نخوردی؟چون من تو یه کلوپ دیگه خونده بودم دکتر بهش فقط قبلش پردنیزولون ...

تایه هفته قبل انتقال بعدگف قطع کن دوباره یه هفته بعدانتقال شروکن ب خوردن،عکس میگیرم میفرستم براتون والامن سردرنمیارم الان میذارم

سخت نگير پنگول جان اينقدر به خودت استرس نده روز 11 واسه iui قطعا خيلي زوده  مامانا بايد خيلي ص ...

تارا جون یعنی بنظرت امکان داره بره بالا توروخدا راستشو بگوها؟ من دقیقا یکم و دوم آبان آی یو آی شدم امروزم دوازدهمه

عزیزم  شما  چند بار  انتقال  دادی !  ممنون  از پیشنهادت  یه وقت & ...

من۶بارانتقال دادم،اخرین بارمهرپارسال بود،جنین ندارم دیگه تونوبتم،فعلاشوهرم تحت درمانه برای تقویت اسپرم،دکتررزاقی واقعاعالیه حتمایه سربرویشش خواهر

تارا جون یعنی بنظرت امکان داره بره بالا توروخدا راستشو بگوها؟ من دقیقا یکم و دوم آبان آی یو آی ...

عزيزم امكان داره بره بالا اصلا اين تستي كه شما دادي معتبر نيست  خيلي زود بوده فكر كنم هنوز موعد پريودت هم نشده.

انشالله مثبت ميشي ولي اگه هر خداي نكرده نشد خودتو اذيت نكن برو سراغ ivf زمان رو از دست نده عزيزم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم