2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
دکتررزاقی ب من گفتن ۳روزقبل انتقال وبعدمثبت شدن فک میکنم۲۸روزبعدانتقال گفته بودن،ک دیگه ب دومی نرسید

۲۵روز بعد از انتقال احتمالا چون فاصله هر دوره ۲۸روزه هست و چون ۳روز قبل از انتقال زده میشه بعدش میشه ۲۵روز بعد از انتقال.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها راستی مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃  ان شاالله بارداری راحت و زایمان خوبی داشته باشی و به سلا ...

ممنون عزیزم از راهنماییت.آخه بعدش هم لک داشتم گفتم شاید کنده شده باشه

خخخخخخخ

حالا باید 9 ماه منو تحمل کنین

شما که داروهاتون کامل بود دکتر نگفت دلیل افت بتا چی بود؟

گفت داشته لانه گزینی میکرده ولی نتونسته ارتباط برقرارکنه،گف دفعه بعدپی ارپی کن،یاخونرسانی ب رحم ضعیف بوده یاجنین کیفیتش خوب نبوده،موفوی شوهرم صفربودودی افش۲۶،نمیدونم والا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

چند روزی از منفی شدن  انتقالم  نمیگذره اومدم  شرکت  تنها  کسی  که فکر کنم  خوشحال  باشه  کارفرما  حتی خودشم  اعتراف  کرد  نمیدونه  خوشحال  باشه  یا ناراحت   خودم  هنوز  ناراحتم  باورم  نمیشه  پس این  همه  کسانی  که ای وی  اف میکنن  مامان  می شد  چه طوری  منی که  نه خودم  مشکل  دارم  نه  شوهرم  چرا آخه  خدا  بعد ده  سال  زندگی  مشترک  ۴  سال  تو اقدام  ناباروری  ناشناخته  نمیفهمم  چه مصلحتی   دارم  گریه  میکنم  امروز  هرچی اینجا  سرچ  زدم  دیدم  خیلی ها  یهویی  و معجزه  مامان  شدن  یعنی  میشه  منم  جزء بشم  

خدا  این  انصاف  نیست  به خدا  نیست  من ازت  گله  دارم   خیلی سخت 

واسه  خودم  ناراحت  نیستم  واسه  همسرم   مادرم  و بقیه ...   هرچند  همسرم  خیلی خوب   مهربان  اصلا  من هیچی من بد عالم   دعاهای  مادرم  و بقیه  چی  ... 

دلم  گرفته خیلی  بعد از دو بار شکست  نمیدونم  انتقال بعدی  اصلا امید  ندارم  میخوام  داشته  باشم  ولی نمیشه   نمیتونم   نمیتونم  دارم  می نویسم  گریه  میکنم  ببخشید  دوستان  ... 

ممنون  الان  بهترم  که  درد و دل کردم  باهاتون چون هیچ کس  هیچ کس  حالمون  بهتر از شما قشنگام  نمیفهمه... 

امیدوارم  هرچه زودتر مامان  بشید  شادی  سهم دلاتون

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
چند روزی از منفی شدن  انتقالم  نمیگذره اومدم  شرکت  تنها  کسی  که فکر ...

روژان جون درکت میکنیم عزیزم خیلی شرایطت سخته میفهممت امافک کنم خیلیاتوهمین تاپیک هستیم شرایط بدترازتوروداریم خواهر،دلتوبذارپیش ثمین ک۱۶باراین پروسه روتکرارکرده،یامن خودم۶بار،مجبوریم ادامه بدیم راهوتاموفق شیم،کاری جزاین ازدستمون برنمیاد باخداوحکمتهاشم ک نمیشه جنگیدعزیزم،ماهم ک سرازش درنمیاریم،زیادبریم توبحرش جزاینکه ناامیدی وکفربیادسراغمون نتیجه ای نداره،الهیکه خودت طبیعی باردارشی بیای ماروسورپرایزکنی خواهر،ازمایشهای ایمنی وانعقادیروانجام دادی؟؟هیستروشدی تاحالا؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

نمی دونم چرا خداماهارو نمی بینه منم ۸ ساله منتظرم خسته شدم داغونم این منم که دارم به همسرم دلداری میدم کم مونده گریه کنه دلم داره آتیش می گیره بخاطرش😔

عزیزم این روحیات کاملا طبیعی هستش سعی کن با حرف زدن یا گریه کردن خودتو خالی کنی ولی اصلا ناامید نشو انشالله به زودی معجزه خدا نصیبت میشه الهی آمین