2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
شما شیاف سیکلوژست میززنی یا ایرانی کلی داروخانه گشتبم سیکلوژست پیدا نمیشه مبگن ایرانی داریم کسی می د ...

سلام.یه نفر رو همراه با نسخه بفرست معاونت غذا و داروی استان خودتون.اونجا براتون پیگیری میکنن و میگن کدوم داروخانه موجود داره که تهیه کنید‌.البته بازم خیلی کم میدن.میگن کمبود کصوریه

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
الهی شکر ک بعد اینهمه اذیت کردن راحت بهت داد  ببین خب واسه هر سیکلی انگار همین تعداد میدن م ...

نمیدونم والا.همش مرده غر میزد که چرا شناسنامه نیاوردی بچه داری یا نه گفتم دارم یه پسر ۸ ساله گفت سالمه گفتم بله خدارو شکر.بعد میگفت چرا مرکز ناباروری که میری مدارک کامل نداده اینا چیه اوردی گفتم والا هر چی گفتم مدرک بیشتر بده هیچی نداد فقط گزارش نوشت .دوباره کلی غر زد که اونا که قرار نیست پول بدن بیمه باید پول بده برای مادردسر میشه منم دستو پام از استرس یخ زده بود.اخر انجام داد گفت برو ولی یکبار بیشتر نمیتونی استفاده کنی.فک کنم منظورش این بود اگه باز بخوام انتقال بدم بهم نمیدن.منم که اصلا دیگه نمیخوام انتقال بدم این اخرین شانسمه چون دیگه جنین ندارم و دیگه حوصله پانکچرو اینا رو هم ندارم.اگه اینبار شد شد اگر نه همین پسرمو گل میکنم میزنم به سرم😅البته الانم هست ولی دیگه از فکر ای وی اف میام بیرون چون یکساله پدرم دراومده

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاله ک مثبت میشی و کارت با همین سه تا راه میوفته  خدا بزرگه بد ب دلت راه نده 🌹💖

ان شا الله

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
نمیدونم والا.همش مرده غر میزد که چرا شناسنامه نیاوردی بچه داری یا نه گفتم دارم یه پسر ۸ ساله گفت سال ...

ای جانم حق داری گلم

حالا خداروشکر میخواستی تا قم هم بری کار ب اونجا نکشید 

ا ه انگار ک مودین 

ولی29 فروردین اذیت نکرد 

من ی عالم مدارک سقط بردم 

همه رو کپی کرد و بعدش دارو رو داد

منم دو بسته فریز دارم و البته ی دخمل شیطون ک دلش خواهر میخاد 

نمیدونم والا.همش مرده غر میزد که چرا شناسنامه نیاوردی بچه داری یا نه گفتم دارم یه پسر ۸ ساله گفت سال ...

ببین من دوبار پرسیدم فکر کنم ندیدی عزیز 

هزینه سه تا سرم چقدر شد؟؟؟ 

ای جانم حق داری گلم حالا خداروشکر میخواستی تا قم هم بری کار ب اونجا نکشید  ا ه انگار ک مودین& ...

اره خیلی ناراحت بودم.خوب شد کارم به اونجا نکشید.ایشالا طبیعی یه نی نی دیگه بیاری هم دل خودت هم دخملت شاد بشه.منم یه خواهر یا برادر که اگر خواهر بشه بهتر برای پسرکم بیارم از تنهایی دراد .

اره خیلی ناراحت بودم.خوب شد کارم به اونجا نکشید.ایشالا طبیعی یه نی نی دیگه بیاری هم دل خودت هم دخملت ...

ما ک طبیعی بچه دار نمیشیم مگر واقعا معجزه بشه عزیزم 

ممنون 

انشاله واسه خودتم این اتفاق قشنگ بیوفته

سلام، خیلی هم خوب، ماشاءالله، ایشالا همشون جنین بشن😍🌸

مرسی عزیزم ایشالا دلم درد می کنه گفتن این پری که میشم هیچی پری بعدی برام برای انتقال

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام من تازه برگشتم پانکچر شدم دلم خیلی درد می کنه ۲۵ تا تخمک داشتم دیگه نمی دونم ایشالا کیفیتشون خد ...

به‌به انشاله ک کیفیتشون هم عالی باشه 

دیگه باید بهت بگیم کاترین پسرزا 🤩

به‌به انشاله ک کیفیتشون هم عالی باشه  دیگه باید بهت بگیم کاترین پسرزا 🤩

😂😂😂

همون کیفیتشو اینکه چندتا جنین پسر بشه مهمه توکل به خدا هرچی خیره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببین من دوبار پرسیدم فکر کنم ندیدی عزیز  هزینه سه تا سرم چقدر شد؟؟؟

گفتم که الان فقط تایید کرد نگرفتم فعلا.باید سه روز مونده به انتقالم برم بخرم.ولی اونروز از هلال احمر پرسیدم گفت ازاد یکو سیصد ولی با دفترچه صدو ده هزار تومن دونه ای

مرسی عزیزم ایشالا دلم درد می کنه گفتن این پری که میشم هیچی پری بعدی برام برای انتقال

حالا هر چند تا جنین تشکیل بشه میره برای پی جی دی درسته؟؟؟ 

مثال نصفشم جنین پسر باشه ک خیلی میشه دیگه نگران چیزی نباش بیشتر راهو رفتی خداروشکر 

آره گلم، استثنا این دفعه بر خلاف حرف دکتر های اونجا شروع کن روزی نصف قرص بخور  فقط صبح ناشتا، ...

ممنون خواهر

این ازمایش اسفند۹۷

tsh=3.53

t4=13.06

t۳=۴.33

این ازمایش مهر۹۸

tsh=3.94

t4=15.6

t3=4.5

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود