2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
توی اون متنی ک من گذاشتم گفته قبل  بزار الان پیداش میکنم دوباره میرارم

قبل و بعد از آی وی اف (IVF) چی بخوریم؟ چی نخوریم؟

تغذیه قبل از آی وی اف : آی وی اف موفق با آووکادو

مطالعاتی که توسط دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد انجام شده نشان می‌دهد خانم‌هایی که بیشترین میزان چربی‌های غیراشباع را مصرف می‌کنند شانسشان برای داشتن آی وی اف موفق سه الی چهار برابر بیشتر از سایرین است و در میان مواد غذایی که منبع اسیدهای چرب غیراشباع محسوب می‌شوند، آووکادو می‌تواند در صدر فهرست قرار بگیرد. آووکادو منبع بسیار خوبی برای اسیدهای چرب غیراشباع امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ بوده و همچنین میزان پتاسیم موجود در آن از موز هم بیشتر است. همچنین این میوه شامل اسید فولیک و ویتامین B6 فراوان است که هر خانمی که قصد بارداری دارد با رعایت میزان مصرف مجاز آووکادو در بارداری به آن نیاز دارد.

ان شالله که انتقالتون مثبت میشه عزیزم ،،، الان که زمان دارید حسابی مواردی رو که دکتر گفتن رعایت کنید ...

انشاله در کنار همه دوستای خوبم توی این تاپیک و ممنون از دعای قشنگت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تغذیه قبل از آی وی اف : غذاهای گرم و زودهضم

مصرف غذاهای گرم و زود هضم از اصلی‌ترین اصول غذایی بعد از آی وی اف است که هر خانمی که می‌خواهد از این طریق باردار شود باید آن را رعایت کند. بهتر است قبل و پس از آی وی اف از مصرف غذاهای سرد یا غذاهای دیر هضم مانند سبزی‌ها خام، بستنی، اسموتی‌های سرد یا فریز شده خودداری کنید. بر اساس اصول طب چینی غذاهای سرد و خام انرژی زیادی از بدن می‌گیرند تا هضم و جذب شوند و این یعنی انرژی کمتری برای تمرکز روی فرایند تولیدمثل باقی می‌ماند که در نهایت ممکن است مانعی برای آی وی اف موفق باشد. البته استفاده از اسموتی در روز انتقال جنین نه شانس شما را برای موفقیت در فرایند آی وی اف کم می‌کند و نه زیاد.

توصیه های عمومی پس از انتقال جنین

- از سبزی ها، میوه ها در طیف رنگی متنوع به منظور تامین آنتی اکسیدانها و ویتامینهای مورد نیاز به صورت روزانه استفاده کنید

- از منابع غنی ویتامین E مثل دانه آفابگردانو بادام استفاده نمایید.

- منابع غنی روی مانند کنجد و دانه کدو حلوایی و گوشتهای کم چرب را در برنامه غذایی خود بگنجانید

- از منابع امگا 3 :  مثل ماهی آزاد و سالمون و یا تخم دانه کتان و گردو به مقدار مناسب استفاده کنید.

- از فرآورده های شیری پاستوریزه استفاده کنید.

-  از مصرف کافئین که در قهوه، چای ، نوشابه و شکلات تا حد امکان اجتناب نمایید.

- روزانه 4 تا 5 لیوان آب بنوشید.

- از مصرف روغن های جامد و شیرینی ها و مواد غذایی که با این روغن ها درست شده اند خودداری کنید

- از مصرف مواد غذایی که نسبت به آنها از قبل حساسیت داشته اید پرهیز کنید.

- سعی کنید در معرض سموم یا آفت کش هایی که برای میوه ها و سبزی ها استفاده می شود قرار نگیرید.در فواصل منظم غذا بخورید و نگذارید گرسنگی شما شدید شود.

علاوه بر این توصیه ها ی عمومی ممکن است برخی از مادران به رژیم های غذایی خاص نیاز داشته باشند که در این صورت باید با متخصصین تغذیه مشاوره نمایند و برنامه غذایی خود را تحت نظر این متخصصین دریافت و اجرا کنند.

سلام زینبی جون ❤ 

ممنون از مهربونیت عزیزم تمام پیامها رو میخونی و جواب میدی   واقعا بهمون انرزی میدی عزیزم ، ندیده کلی دوستت دارم 💕💕💕💕

راستی شما دو قلو باردارین؟ من نتونستم پیدا کنم پیامای  بارداریتون رو ، بعد هم که دفعه اول گفتین  انتقال مثبت شدین،  چند سالتونه ؟

اخه دکتر گفت اشکال نداره حالا چیکار کنم خیلی بده؟ اخه خونه مامانم دوتا کوچه بالاتره منم خونه حوصله ...

عزیزم نگران نباش میگن فقط نباید کار سنگین انجام داد و چیز سنگین بلند کرد و پله رو هم با احتیاط باید رفت ، شما اگه شرایطشو داری بیشتر استراحت کن ولی خیلی از دوستان از جمله زینبی -بابا گفتن که بعد از انتقال فعالیت داشتن خود منم چون شاغلم و بهم مرخصی نمیدن و مرکز هم گفتن استعلاجی نمینویسن بعد از انتقال باید برم سرکار شما میتونید بیشتر استراحت کنید حتماً انجام بدید ولی بدونید همه چی دست خداست 

نارسیس جان تبریک میگم بهت انشاالله بسلامتی بغلش بگیری منم بیمارستان بهمن انتقال دارم  لطف میک ...

مرسی 

دکتر مقدم

صبح خونه دستشویی رفتم تو راه به بطری کوچیک آب خوردم

چون تا دکتر بیاد باید منتظر بمونی خودش تا اون موقع پر میشه 

بیشتر نخور چون اذیت میشی البته من یه لیوان هم همونجا که منتظر بودم خوردم 

۴روز خونه موندم بیشتر خوابیدم اما کارامو خودم میکردم 

سوپ درست کردم واسه خودم ولی کار سنگین نه بعدشم که سر کار رفتم 

عزیزم نگران نباش میگن فقط نباید کار سنگین انجام داد و چیز سنگین بلند کرد و پله رو هم با احتیاط باید ...

درسته هنه چی دست خداست خیلیا ملاحظه کردن ولی نگرفته و خیلیام بی خیال بودن و فعالیت داشتن که مثبت شده

هرچی خدا بخواد همون میشه

سلام دوستم.امروز رفتم ۱۳ ابلن تاییدم رو گرفتم.خیلی شانس اوردم گیر ادم خوبی افتادم الهی خیر ببینه.یه ...

خدارشکر،ان شاالله باردارهم میشی و غم روزگاران تموم میشه برات

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
جه عالی خدارو شکر ک تونستی عزیزم بگیری  تا حالا هفت تیر نرفته بودی؟؟  سراغی ازت نشد  ...

نه من فقط داروخانه هلال احمر رفته بودم اونجا خانمه زنگ زد به بیمه تلفنی صحبت کرد گفتن بهش که مورد تایید نیست.بعد خانمه گفت مدارکت رو ببر ۱۳ ابان یا ۲۹ فروردین شاید شاید قبول کنن ولی بعید میدونم که قبول کنن.منم از اونروز که با شما صحبت کردم رفتم مدارک سقط و کورتاژم رو جم کردم امروز دیگه رفتم اول اقاهه میگفت نه نمیشخ بعد نمیدونم چی شد رحم به دلش افتاد.دکتر برام ۳ تا نوشته بود گفت همین یکبار میتونی استفاده کنی .حالا خدا کنه انتقالم مثبت بشه و دکترم هم بگه دیگه لازم نیست از این سرمها استفاده کنی .اره فک کنم خارجی باشه که انقد سختگیری میکنن واسه دادنش...فعلا تایید کرد حالا سه روز مونده به انتقالم باید یکیشو بزنم یکی دیگشو وقتی مثبت شد یکی دیگشم ۲۰ روز دیگش.ایشالا که دیگه لازم نباشه بخوام بخرم 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
خدارشکر،ان شاالله باردارهم میشی و غم روزگاران تموم میشه برات

ممنونم 😘

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
نه من فقط داروخانه هلال احمر رفته بودم اونجا خانمه زنگ زد به بیمه تلفنی صحبت کرد گفتن بهش که مورد تا ...

الهی شکر ک بعد اینهمه اذیت کردن راحت بهت داد 

ببین خب واسه هر سیکلی انگار همین تعداد میدن مگر اینکه مشکل واقعا خاصی داشته باشی

راستی مدارک سقطتت و تاریخاشونم خیلی دقیق نگاه کرد یا نه؟؟؟ 

هزینش چقدر شد؟؟ 

نه من فقط داروخانه هلال احمر رفته بودم اونجا خانمه زنگ زد به بیمه تلفنی صحبت کرد گفتن بهش که مورد تا ...

انشاله ک مثبت میشی و کارت با همین سه تا راه میوفته 

خدا بزرگه بد ب دلت راه نده 🌹💖