2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
زینبی جون دکترقرص نمیده بهم من خودم شروع کنم بنظرت روزی یه نصف قرصو؟؟اینجاقبول ندارن زیر۲باشه من غدد ...

آره گلم، استثنا این دفعه بر خلاف حرف دکتر های اونجا شروع کن روزی نصف قرص بخور 

فقط صبح ناشتا، تا یک ساعت بعدش چیزی نخور

بقیه مکمل ها وداروها باید حداقل 4 ساعت با این دارو فاصله داشته باشن

حتما حدود یک یا دو ماه بعد از شروع آز tsh بده

یه سوال دیگه اگر عدد t3 و. T4 هم بهم بگی بهتره، اون وقت با خیال راحت میشه نظر داد

خواهش میکنم عزیزم  دیدی گفتم سیکل پانکچر استرادیول نیاز نداره اصلا به خاطر ترشح هورمون های تخ ...

خیلی خیلی ممنونم خدا از دهنتون بشنوه ان شالله که مادر بشم هم من هم همه دوستان منتظر ،،، بهم خیلی تاکید کردن که آب بخورم و پیاده روی انجام بدم ، من آب میخورم ولی متاسفانه چون شاغلم واقعآ نمیتونم پیاده روی انجام بدم فقط در حد نیم ساعت تو خونه پیاده روی دارم بقیه ش که یا سرجام نشستم یا تو متروها و آشپزخونه  واستادم ،، التماس دعای فراوان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره طرازی گف خوبه نگران که نه ولی اینقدر از تیروئید و اثرش روی رشد جنين میگن آدم استرس میگیره درواق ...

اشکال نداره دیگه حالا از استرس از اون ور بوم هم نیفت خواهری

منم بعد از بارداری دیدم d3شده 80🥴🥴🥴🥴 فعلا نمیخورم 

منم یه دونه خریدم یادم نیست چند روز قبل یا بعد انتقال خوردم فکر کنم قبلش بود، با شیر و سرشیر محلی و ...

به به حسابی خوش‌مزش کردی ک 

منم باید قبل انتقال بگیرم دو تا بخورم بببنم خدا چی میخواد 

انگاری خیلی خاصیت داره

عزیزم اگر تا حالا نخوردی نه من قبلا ها خورده بودم واسه همین چیز جدیدی نبود برام و مطمئن بودم بدنم و ...

ممنونم عزیزم باشه😘😘😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
خیلی خیلی ممنونم خدا از دهنتون بشنوه ان شالله که مادر بشم هم من هم همه دوستان منتظر ،،، بهم خیلی تاک ...

ان شاالله عزیزم 

همون نیم ساعت تو خونه رو ادامه بده عالیه

درسته آب در ظاهر برای ما خیلی عادی و ساده است ولی مصرفش تو این ایام واجبه و معجزه میکنه

انشالله برای شما هم خوب میره بالا، شما در چه مرحله ای هستید ؟؟ سیکلتون لانگ بوده؟؟

ممنون 

من باید فریزهای سال 94 رو انتقال بدم انشاله اواخر اذر ماه

اواخر آبان هم خراش دارم 

ببینم خدا میخواد ی آجی  واسه دخترم بیارم یا نه؟؟؟ 

سری قبل طرازی گف صخامتت نسبت ب سال 94 خیلی کم شده 

باید آب زیاد 

پیاده روی زیاد 

میوه و سبزیجات بخوری 

به اصافه داروهایی ک داده

ممنون  من باید فریزهای سال 94 رو انتقال بدم انشاله اواخر اذر ماه اواخر آبان هم خراش دارم&n ...

ان شالله که انتقالتون مثبت میشه عزیزم ،،، الان که زمان دارید حسابی مواردی رو که دکتر گفتن رعایت کنید حتماً جواب میگیرید و خدا بهتون یه نی نی دیگه میده