2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
خیلی ممنونم خانومی واقعا معجزه است انشالله معجزه خدا نصیب همه چشم انتظارا بشه 

ایشالاا نمی دونی چه ذوقی من کردم😁😁😁

خداروشکر ایشالا دل همه این طوری شاد میشه😙😙😙😑

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام بچه ها سونو شدم شکر خدا نی نیم سرجاش بود ضربان هم داشت ولی دورش خونریزی هست. از تمامی بچه ها مت ...

سلام عزیزم خدا رو شکر 🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏

دختر دیوونه کردی ما رو، به بچه ت رحم کن از این به بعد

ببین کلا ما که ivf کردیم خون ریزی و این چیزا طبیعی هست، همیشه این جور مواقع حفظ آرامش، استراحت مطلق، بالا بردن دوز پروژسترون با مشورت پزشک و قطع ضد انعقاد ها جواب میده

فقط چون باید همش بخوابی تو رختخواب غذاهای ملین و ضد یبوست فراموش نشه، دستشویی هم فقط فرنگی

اصلا نمیدونی صبح پیاماتو خوندم چه حالی شدم  فکر کردم سونو گفته‌ همه چی تموم شده، خدا رو شکر که این جوری نبود

حالا برو استراحت و عذر خواهی از نی نی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي از پاسخت تاراي نازنين، از خدا ميخوام همين سيكل انتقالت يه جووووري دلت شاد بشه كه تا اخر عمرت از ...

ممنونم محيا جون انشالله خدا دامن همه ماماناي منتظرو زود زود سبز كنه از جمله خودت و ثمين جون و خيليهاي ديگه كه خيلي سختي كشيدن 

زرناني مهرش نوشته: فوق تخصص توليد مثل انساني نميدونم دقيقا مربوط ميشه به ژنتيك يا چي ولي خيلي باسواد و دلسوزه دقيقا برات توضيح ميده كه مشكل كجاس حداقل با احتمال بالا مشكل رو تشخيص ميده در مورد من بطور دقيق گفت تنها مشكلي كه ما در كيس  شما داريم اينه كه اين تخمكها در سال 44 سالگي ازتون گرفته شده و هرچند ظاهرشون سالم بوده و جنين خوب هم ازشون تشكيل شده ولي ممكنه كه محتويات ژنتيكيشون مشكل داشته باشه البته اين فقط يك احتماله و با يك سقط نميشه قضاوت كرد كه اين مشكل واقعا وجودداره بنابراين جنينهاي موجود رو انتقال بده انشالله كه يك بارداري موفق ازش دربياد اما اگه منفي شدي مجددا پانكچر كن و انتقال بده فقط در صورتيكه يكبار ديگه قلب تشكيل نشد ميشه به اهدايي فكر كرد.

محيا جون حتما حتما برو زرناني ويزيتت كنه و يبار ديگه تو تهران يك مركز معتبر پانكچر شو اميدتو از دست نده زود تسليم نشو عزيزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام بچه ها سونو شدم شکر خدا نی نیم سرجاش بود ضربان هم داشت ولی دورش خونریزی هست. از تمامی بچه ها مت ...

خدارو شکر واقعا

انشاالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اوکی پس شک نکن دفعه بعد مامان میشی ولی برای بررسی های تکمیلی هنوز نمیشه نظر داد  ولی اگر دوست ...

برم پیش متخصص خون بگم چی رو بررسی کنه؟

اگه خودم اینارو ب دکتر پیشنهاد بدم قبول میکنه ؟

مشكل شهرستان ها همينه كه از همون اول از امكانات ب روز يعني از اخرين امكانات استفاده نميكنن، ببين اين ...

جالب‌تر اینکه میکروسرجری خیلی هم جدید نیست و اگر بنا باشه کسی عمل کنه راه استاندارد همین هست نه جراحی تهاجمی که احتمال عود داره و تخریب بیشتر هم همراهش هست

آره گلم حتما  حتی اگر اذیت کردن برید مدیریت بگید پرسنل همکاری نمی کنن خودم چند بار دیدم حسابی ...

من فردای روز ویزیت شیفت بودم.یعنی مجبور بودیم همونروز برگردیم تبریز.وقتی دیدن تخمدانام فولیکول ندارن برام آزمایش اورژانسی استرادیول نوشتن.آزمایش که دادیم گفتن ۵ آماده میشه.هرچی اصرار کردیم که ما از شهرستان میاییم و باید برگردیم اگه میشه زودتر جواب بدن خیلی بیخیال گفتن همینه که هست.به نظر شما میتونستیم اقدامی بکنیم یا نمیشد انتظار بیشتری داشت؟

خدایا شکرت  
میتونم بپرسم چند سالته؟مشکلتون چیه و چندتا تخمک داشتی؟شما هم رویان رفتی؟

عزيزم من 45 سالمه مشكل خاصي نداريم فقط يك مقدار اسپرم ضعيفه كه اونم فكر كنم مشكليه كه اكثر زوجهاي نابارور دارند. 

7 تا جنين تشكيل شد البته 16 تا فوليكول بالغ داشتم ولي بهم گفتن 7 تا تخمك سالم بوده 

نه من گاندي هستم

خداروشكر عزيزم گفتم هماتوم داري 

استراحت كن كوچيك ميشه پروژسترون و شياف هم سر ساعت بزار  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بعد سونوی قلب گفت دیگه نیا.به سوالامم جواب نداد.گفت برو اون دکتر جوابتو میده 😐 میدونی اینجا که من م ...

سارا جون دکتر خوب برای دوران بارداری تو صارم پیدا کردی به منم بگو لطفا 

)از حالا به فکر اون موقعم 😉😉) 

ولی اسپرم شوهر من خیلی ضعیفه.

عزيزم نبايد عمل واريكوسل ميكردين فقط وضعيت رو بدتر ميكنه و طاقت مردها رو كمتر همينجوريشم همكاري نميكنن ديگه زير عمل هم برند كه....

ما دوسال پيش رفتيم دكتر فرهي و خيلي شفاف به همسرم گفت عليرغم اينكه واريكوسل داري عمل كمكي بهتون نميكنه بهتره سريعتر بريد ivf البته اون وسطا يك طعنه هم به سن من زد چندتاييم قرص به شوهرم داد كه اونم كلا نخورد گفت خب ميريم ivf ديگه! كلا من هيچوقت نفهميدم كاربرد اين دكتراي اورولوژ در زمينه ناباروري چيه

سلام دوستان من و همسرم میخایم برای ای وی اف اقدام کنیم.  مشکل من اینه که شدیدن با قرص های ضد ب ...

سلام عزیزم به سلامتی 

ببین گلم بیس داروهای تحریک تخمدان بیشتر مشابه هورمون های جنسی غده هیپوفیز هست و اون باعث میشه بدنت استروژن و پروژسترون بیشتر تولید کنه و چون اینها از بدنت خودت تولید میشن احتمالش کمتره عوارض مثل ال دی بده

هر چند ممکنه تو سیکل درمان نیاز به استفاده از ال دی باشه و بعد از انتقال جنین نیاز به پروژسترون هست 

اما چند نکته رو رعایت کن، سعی کن مصرف ماست رو بیشتر کنی برای باکتری های واژن خوبه و جلوگیری از عفونت قارچی

مصرف کمتر فلفل سیاه 

و رعایت بهداشت لثه و دندان در حد خیلی زیاد، مثلا قبل از شروع سیکل جرم گیری کن خیلی بهت کمک میکنه و در طی سیکل مسواک و نخ رو خیلی دقیق استفاده کن هر شب، کمک میکنه لثه کمتر واکنش بده به تغییرات هورمونی(تو لثه گیرنده های استروژن و پروژسترون هست و همین باعث میشه موقع تغییر این هورمونها لثه هم تغییر کنه و واکنش های شدیدتری به میکروب ها بده با بهداشت دقیق کمک میکنی واکنش کم بشه)