2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045902 بازدید | 684488 پست
عزيزم انوكسا و آسپرينت رو قطع كن آمپول رو هروز بزن شيافت رو روزي دوبار بزار سعي كن اصلا يبوست نشي شي ...

انوکسا قطع کردم روزی دوتا آمپول و شیاف میزارم یبوستم دست خودم نیس از اولم مستعدش بودم الان بدتر شدم 

خدایا...شکرت😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم مثل شما هستم استرس فقط وضعیتو بدتر میکنه سعی کن آروم باشی انجیر خیس کمپوت گلابی یا آلو بخو ...

مرسی گلم فقط دستشویی هم بیاد یکم فشار میاد به آدم اون یه ذره اشغال نداره؟

خدایا...شکرت😍
ممنون عزیزم، ببخشید بجز کار سنگین نکردن، الان خداروشکر حالم خوبه فقط موقع دسشویی رفتن کمی اذیت میشم ...

عزیزم کلا هر آدم سالمی خوب نیست رو شکم بخوابه

ورزش که اگر در این حد وابسته ایی اگر ترکش کنی ضرر داره، حتما ادامه بده چون بدنت به اون میزان فعالیت عادت کرده حالا فکر کن یهو بذاری کنار خیلی بد میشه، فقط اون نکات هم رعایت کن

خوش به سعادتت که به ورزش عادت داری، منم حتما ان شاء الله بعد زایمان تنبلی رو کنار میذارم میرم؟💪💪💪💪

ببخشید یه سوال دیگه، من قبلا مشکل کم بودن ضخامت رحمو نداشتم، بعد از تخمک کشی بهم گفتن که نمتونن حالا ...

آره گلم ممکنه، البته همیشه و روی همه افراد این جور نمیشه 

ولی گاهی بدن قهر میکنه و باید نازشو بکشی

عزیزم کلا هر آدم سالمی خوب نیست رو شکم بخوابه ورزش که اگر در این حد وابسته ایی اگر ترکش کنی ضرر دار ...

ممنون عزیزم، ممنون از راهنماییت، خوبه ولی من چند وقته بخاطر ورزش نکردن عصبی و خودخوری میکنم و این واقعا بده، ایشالا بتونم با آرامش دوباره ورزش کنم، ایشالا شما هم این روزا رو به خوبی و خوشی بگذرونید، و حتما حتما بعد از زایمان ورزش کن، که خودت میدونی چقد خوبه 🌸😍🙏

ببخشید میگم از الان میتونم نشاسته گندم بخورم و اینکه باروغن سیاه دونه زیرشکممو ماساژ بدم؟ 

والا اطلاعی ندارم خوبه، بده، خنثی است

دوستانی که تجربه دارن میان راهنمایی

منم یه کوچولو مشکل ضخامت داشتم چون استرادیول هام تو ماه رمضان بود و امکانش نبود با آب زیاد و دوزهای پخش شده در روز بخورم

که دیگه دکترم گفت روزه نگیرم، 4 تا استرادیول رو هر 6 ساعت بخورم با آب زیاد و بعد پیاده روی، اینا رو رعایت کردم خوب شد