2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045896 بازدید | 684488 پست
دوباردرطی۲ماه پریودشدم دقیقا سرموقع.اماهردو دفعه هم فقط لک بینی چندروز بوداصلاخونریزی نداشتم.بین۴تان ...

گلم منظورم موقع تخمک کشی بود، اون موقع فکر نکنم استرادیول داشتی

اون موقع که داروهای تحریک تخمدان میزدی یادت هست ضخامت چند بود؟ 

عزیزم چرا این جوری میگی دور از جونت اینا فقط یه جورایی سنگ تموم گذاشتن محسوب میشه حالا نه اینکه، ای ...

ممنون بابت راهنمایی

واقعا ممکنه همین سنگ تمام ها کاربردی باشه....از الان رعایت میکنم...

اما اااا ترک چای سخته برام در حد یک معتاد 30 ساله که ترک براش سخته😆ببینم میتونم این سردی رو حذف کنم یا کم کنم.انشاله 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم  پس با همین فرمون تا روز 14 حداقل ادامه بدیم😉😉😉 ان شاالله که مامان شدی  بهت حق ...

وااای فک کن آره همینجوری هِی یه روز یه روز یهو ببینم شده روز ۱۴ 😅آره بخدا تو منو خوب فهمیدی دقیقا همینجوری فک می کنم همش میگم مگه میشه حتی روزی که به امید میکرو رفتم پیش دکترم ولی اون پیشنهاد آی یو آی داد یجوری خندیدم که دکترمم یکم اعصبانی شد گفت برو روانپزشک قبل از هرکاری یکم دارو بگیر ریلکس شی بزاری ماام کارمونو کنیم 😐😂

سلام بچها من میکرو کردم اولین روز پری اخرم۲۳شهریور و انتقالم ۸مهر دوشنبه اولین سونومه خیلی میترم که ...

تبريك ميگم عزيزم منم دقيقا همي حس رو داشتم ولي اصلا نگران نباش ميري همه چي عالي ميگذره  بتاتم كه عاليه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
 زینب جان ما کلا چای را معمولا با برگ به لیمو...کاکوتی.....بهار نارنج و اینجور چیزا تو فلاکس می ...

به به،به به  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم بعد از پانکچر فقط مراقب باش به تخمدان هات فشار نیاد  وگرنه مثلا انتقال فریز باشه، بعد از ...

ممنون عزیزم، ببخشید بجز کار سنگین نکردن، الان خداروشکر حالم خوبه فقط موقع دسشویی رفتن کمی اذیت میشم و بهم فشار میاد، اگه رو شکم بخوابم بده؟ 

به ورزش عادت دارم، یعنی واقعا اذیت میشم اگه نرم. 

بچه ها من هماتوم دارم خونریزی میکنم خیلی میترسم دستشویی رفتنی بیشتر میاد بچه ها چیکار کنم قطع بشه خو ...

عزيزم انوكسا و آسپرينت رو قطع كن آمپول رو هروز بزن شيافت رو روزي دوبار بزار سعي كن اصلا يبوست نشي شيافت رو ركتال بزار 

استراحتت رو بيشتر كن فقط دراز بكش

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام لیانا جان خوبی گلم نی نی های عزیزت خوبن ؟

سلام نسرين جون خوبي عزيزم خيلي وقت نيستي ولي من هميشه به يادتم و دعات ميكنم 

ني ني هام خوبن انشاالله قسمت خودت 🤲🏻🤲🏻

شرمنده عزیزم اصلا به چشمم نخورده، یعنی شاید دیده باشم ولی اون لحظه ذهنم درگیر بوده و انگار ندیدم&nbs ...

این چه حرفیه زینب جان.دشمنتون شرمنده.قسمت نبوده.به قول شما نمیشه گفت که حتما مربوط به سیاهدانه بوده.

خدایا شکرت  
مرسی عزیزم شیاف گلیسیرین یا دارویی چیزی میشه استفاده کرد برای یبوست؟

عزيزم شربت منيزيم هيدروكسايد رو تهيه كن بعد غذا به قاشق بخور فعلا كه يبوستي روزي دوتا بخور آب هم زياد بخور نزار يبوستت زياد بشه 

ببخشید یه سوال دیگه، من قبلا مشکل کم بودن ضخامت رحمو نداشتم، بعد از تخمک کشی بهم گفتن که نمتونن حالا حالا انتقال بدن، چون ضخامت کم شده، این کم شدن ممکن در اثر داروهایی باشه که تو اسن مدت تزریق کردم باشه؟