2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
زینب جون ذخیره تخمدان توی چه رنجی برای ما ivf ها مناسبه؟ منظورم عدد amh هستش.و اینکه چه روز و با چه ...

عزیزم اگر بالای 1 باشه خوبه و با خیال راحت میشه جلو رفت

ولی زیر یک میگن کاهش یافته که دکتر باز هم میتونه با دوز بیشتر دارو تخمک های خوبی از فرد بگیره 

و یه بحث دیگه اهمیت fsh  هست، تو ذخایر پایین اگر fsh بالا رفته باشه اونجا دیگه یه کم شرایط فرق داره

آزمایش amh رو هر زمان هر چرخه قاعدگی میشه داد و تحت تأثیر هورمون تراپی هم تغییر نمیکنه 

فقط به مرور زمان با افزایش سن کم میشه 

و البته اگر آندومتریوز در تخمدان باشه و لازم باشه جراحی کنن اونجا هم ذخیره کم میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال؟؟؟ چی نخوریم که تخمک خوب رو خراب نکنه ؟؟؟اخه دیدم همش میگیم چی بخوریم که کیفیت تخمک خوب بشه ...

عزیزم داروهای طب سنتی رو همزمان با داروهای پانکچر نخور

همین کافیه

سرخ کردنی و فست فود و دوری از مواد شیمیایی مثل رنگ مو و مواد آرایشی به طور موقت

@زینبی_بابا   عزیزم من ماه پیش پانکچر شدم چون هایپر شدم انتقال ندادم امروز قرص متفورمین ام تمو ...

بله عزیزم، منم شرایط مشابه شما داشتم دکترم گفت نباید قطع کنی (من گلوکوفاژ میخورم روزی دوتا) حتی دوهفته بعداز انتقالمم دکتر قطعش نکرد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم داروهای طب سنتی رو همزمان با داروهای پانکچر نخور همین کافیه سرخ کردنی و فست فود و دوری از مو ...

خاک تو سرم تو این یکسال هم ابرو هاشور کردم و دو بار هم ترمیم کردم هم مو رنگ زدم هم ابرو رنگ زدم😰😰😰😰😰😰همین امروز صب ابروهامو رنگ زدم😲😲😲😲😨😨😨😨

خاک تو سرم.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
پس کاملا با من تفاوت داری عزیزم حالا من سرد و خشک معتدل بودم و کلا تو گرمی خوردن بودم برای انتقال ک ...

ممنون زینب جون لطف کردی

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سلام، ببخشید خواستم بپرسم کشی بوده بعد از چند روز پانچر، ورزشای سبک رو شروع کرده، مثل یوگا و پیلاتس

عزیزم بعد از پانکچر فقط مراقب باش به تخمدان هات فشار نیاد 

وگرنه مثلا انتقال فریز باشه، بعد از انتقال چون عادت به ورزش داری، اشکال نداره باشگاه بری، فقط دو نکته باید رعایت بشه، مصرف آب زیاد و اینکه خودتو خسته نکنی مثلا ضربان قلب از 120 بالاتر نره 

در حد همون حرکات کششی و ملایم و پیاده روی

عزیزم داروهای طب سنتی رو همزمان با داروهای پانکچر نخور همین کافیه سرخ کردنی و فست فود و دوری از مو ...

زینب جان ما کلا چای را معمولا با برگ به لیمو...کاکوتی.....بهار نارنج و اینجور چیزا تو فلاکس میریزم و میخوریم مصرف چای هم زیاده.روزی سه لیوان..

ایا اینم میشه تداخل طب سنتی؟موقع مصرف داروهای پانکچر؟؟؟؟......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خاک تو سرم تو این یکسال هم ابرو هاشور کردم و دو بار هم ترمیم کردم هم مو رنگ زدم هم ابرو رنگ زدم😰 ...

عزیزم چرا این جوری میگی دور از جونت

اینا فقط یه جورایی سنگ تموم گذاشتن محسوب میشه حالا نه اینکه، این همه استرس بگیری

فدای سرت مبارکت هم باشه ابروهات 

از این به بعد یه کم ارگانیک تر زندگی کنی کافیه

اصلا هم عذاب وجدان نگیر

میفهمم عزیزم، درکت میکنم ولی خوب حیفه اون جنین ها هم الکی هدر برن من فکر میکنم بدنت به استراحت بیشت ...

دوباردرطی۲ماه پریودشدم دقیقا سرموقع.اماهردو دفعه هم فقط لک بینی چندروز بوداصلاخونریزی نداشتم.بین۴تانهایت۵.۵ بااسترادیول.روز۱۲ پریودحدود۵ بود.روز دوم پریودگفتن نازکه وروز۱۷ گفتن۵.۵ سری قبل،اما این سری روز نهم۳.۸بود

زینب جان ما کلا چای را معمولا با برگ به لیمو...کاکوتی.....بهار نارنج و اینجور چیزا تو فلاکس می ...

اینا رو نمیدونم عزیزم 

خودم که چای دوست ندارم ولی عرق بهار نارنج و هل و دارچین خارج از سیکل پانکچر و انتقال مصرف میکردم 

موقع سیکل چون نمیدونستم اثرش چی هست نخوردم

فقط چای سبز به خاطر تداخل با جذب فولیک اسید توصیه نمیشه برای بارداری