2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من هماتوم دارم خونریزی میکنم خیلی میترسم دستشویی رفتنی بیشتر میاد بچه ها چیکار کنم قطع بشه خونریزیم؟ یبوستم هستم چطوری برم دستشویی بهم فشار میاد بیشتر خون میاد ازم میترسم 😢😢😢😢

چیزی نشه با این خونریزی ها به بچه آسیب نمیرسه چند بارم لخته های کوچیک دفع شد ازم😭 

خدایا خودت کمک کن من با این نگرانی ها چیکار کنم؟؟؟😭😭😭😭

خدایا...شکرت😍
سلام عزیزم دلیلش بارداری هست یه کوچولو به نوع غذا و ادویه ها دقت کن شاید به اونا حساس شدی خودم به ...

سلام زینبی عزیزم خوبی خانمی نی نی گفت چطوره ؟جنسیتش چیه؟؟

چند وقتی نبودم دلم براتون تنگ شده بود 

فکر نمی کنم ژنتیک چاره ای داشته باشه به جز pgd که اونم مستلزمه تعداد بالای جنین هس من تو هر پانکچر ...

راستی من تو پانکچر اول اصلا جنین نداشتم😄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها من هماتوم دارم خونریزی میکنم خیلی میترسم دستشویی رفتنی بیشتر میاد بچه ها چیکار کنم قطع بشه خو ...

نه عزیزم چیزی نمیشه استرسی که تو داری بدتر از هماتومه...

سعی کن روغن زیتون بریز رو غذات.اب ناشتا بخوری که یبوستت کمتر بشه توالت فرنگی هم استفاده کن... یه کوچولو فرنی درست کن اما حتما کره بریز توش که یبوست نشی بخاطر نشاستش بخور انشاله خونریزیت بند میاد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم طبعت رو میدونی چه جوره؟ 

سلام بله دکتر طب سنتی رفتم گفتن گرم و خشک

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سلام بچها من میکرو کردم اولین روز پری اخرم۲۳شهریور و انتقالم ۸مهر دوشنبه اولین سونومه خیلی میترم که ...

خدا بهمراهت انشاله جنینتو میبینی و ما رو هم اون لحظه از دعای خودتبیبهره نزار 

و امیدوارم بعدشم از فکرای بیخودت دست بکشی😊

نه عزیزم چیزی نمیشه استرسی که تو داری بدتر از هماتومه... سعی کن روغن زیتون بریز رو غذات.اب ناشتا بخ ...

مرسی عزیزم شیاف گلیسیرین یا دارویی چیزی میشه استفاده کرد برای یبوست؟

خدایا...شکرت😍
مرسی عزیزم شیاف گلیسیرین یا دارویی چیزی میشه استفاده کرد برای یبوست؟

نمیدونم بزار زینب جان استادمون بیاد بگه😉