2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم خیلی کار خوبی کرده مجدد چک کرده و روی هوا انتقال نداده بهتره از خود دکتر بپرسی با توجه به وضعیت ...

پس فکر میکنی صبر کنم؟سیکل دوم قاعدگی‌برم؟داروهای انتقال از چندم سیکل شروع میشه؟؟

سلام دوستان من تقریبا هفته ای دو سه روز لکه بینی دارم هماتوم تو سونو ۱۷ میل بود این سری رفتم دکتر سو ...

سلام عزیزم نگران نباش، هر چند میدونم این لک اعصاب آدمو خط خطی میکنه

ولی یکی از دوستام تا آخرش لک داشت خدا رو شکر پسرش سالمه، البته اون طبیعی باردار شده بود

عزیزم ممنونم از جوابت ولی اخه پروژسترون باعث پریود هم میشه ، من دقیقا علایم پریود دارم 😞😞😞

نه دیگه پروژسترون اگر بزنی و قطع کنی باعث پریود میشه ولی اگر پشت هم مصرف بشه نمیذاره دیواره رحم ریزش کنه

دوست عزیزبه نظرتون اگه زمانهای اقدام طبیعی پیاده روی کنیم باعث میشه نطفه نگیره؟شب نه هامنظورم فرداش ...

نه گلم اصلا ربطی نداره 

بخواد بگیره طرف فوتبالیست هم باشه میگیره 

یکی از فامیلامون عروسش فوتسال کار میکنه حرفه ایی، که غافلگیر میشه با بارداری

امشب باید آمپول decapepiyl بزنم چی هست این؟ همون ازاد سازی تخمک هستش؟

نترس گلی، تو نت نهایتا یکی از کاربرد های دارو نوشته میشه 

برای کسایی که ریسک هایپری دارن و آب آوردن شکم دکاپپتیل میدن، به منم همینو داده بودن

غزل جون زیردلم صدا میده علایم پریودی دارم خیلی  هروقت این صداها میاد پریود میشم ، یعنی دیواره ...

عزیزم دمتر نصر به شدت برای انتقال وسواس داره، خیالت راحت، اینا رو بهش بگو ولی شک نکن رو هوا انتقال نمیده

سلام، من بهمن ماه پارسال میکرو کردم که متاسفانه منفی شد و جنین دیگه نداشتم که برم انتقال بدم باید دو ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم بابت میکرو منفی 

از روی عکس رنگی و لاپاراسکوپی معلوم میشه، از دکترتون هم بپرسین