2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
ممنون لیانا جون  دکتر فرزانه همون که تو توانیره؟ممنون از راهنماییت کسی پیش دکتر پیری رفته؟

خواهش ميكنم عزيزم اره همونه تعريفشو خيلي شنيدم 

من واسه ان تي رفتم دكتر پيري بر خلاف اينكه همه نوشتن عصبانيه خيلي خوش اخلاق بود خيليم دقيق همه چي رو بررسي كرد حتما يه ويزيت برو عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
از طرفی بعداز پانکچر من دوبارپریود شدم هردوبارش هم لک بینی بوده نه خونریزی،موندم چکارکنم!!!طبیعیه ای ...

عزیزم به دکترت بگو

کم و زیاد شدن خون ریزی هست ولی برای شما گویا به خاطر مشکل ضخامت بوده و باید بررسی بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفعه پیش تیتر بتام کاملا خوب بالا می رفت با بتای  بیست هزار  اندازه ساک تو هفته ۵مونده بو ...

عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 😔 

هیسترو شدی؟ 

آزمایش های ایمنی و انعقادی چه طور؟ 

آزمایش های ژنتیک؟ 

عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 😔  هیسترو شدی؟  آزمایش های ایمنی و انعقادی چه طور؟  ...

به نظرت چه مشکلی رو هیسترو می تونه نشون بده که سونو و عکس رنگی نشون ندن؟

سلام بچها من میکرو کردم اولین روز پری اخرم۲۳شهریور و انتقالم ۸مهر دوشنبه اولین سونومه خیلی میترم که یهو بچه نباشه قلبش نشده باشه و....

از اولم۷۰۲

از دومم۱۶۱۳

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
سلام عزیزم ای کاش سر خود کاری نمی کردی ولی حالا بالاخره خوردی به نظرم حتما به دکتر بگو چی کار کردی ...

زينب جان من خيلي سرم اي وي اي جي دهنمو مشغول كرده نميدونم بزنم يا نزنم يه دكتر توكلي تو ابن سينا گفت واقعا اين سي دي ماركر ها ام نميشه بر اساسش گفت كسي نياز داره يا نه سرم رو ما چون نتيجه گرفتيم اكثرا ميديم من خيلي مرددم اصا نميتونم تصميم بگيرم بخدا 

به نظرت چه مشکلی رو هیسترو می تونه نشون بده که سونو و عکس رنگی نشون ندن؟

عزیزم کاریوتیپ و ازهای ژنتیکی مهمتر از عکس هست.....چون ممکنه یک مشکل ژنتیکی یا انعقادی داشته باشی که این اتفاق میوفته....

به نطر من اگر مشکل باشه بهتره چون با خوردن یک دارو دیگه تکرار نمیشه....

نه اینکه مثل من که هیچ مشکلی نبود کاریوتیپ و انعقادی ها و الان جز نوادرم😂😂😂

برو حتما بررسی بشو

اما دعا میکنم جنینت رشد کرده باشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم کاریوتیپ و ازهای ژنتیکی مهمتر از عکس هست.....چون ممکنه یک مشکل ژنتیکی یا انعقادی داشته باشی که ...

انعقادی ها رو دادم 

کاریوتایپ رو ندادم

اگه کاریوتایپ مشک داشته باشه به جز اهدایی چاره دیگه ای داره؟

سلام عزیزم ای کاش سر خود کاری نمی کردی ولی حالا بالاخره خوردی به نظرم حتما به دکتر بگو چی کار کردی ...

مرسی عزیزم.ممنون که ج دادی.من کارای ای وی اف روازاردیبهشت شروع کردم.اونموقع صخامت۸بودامابعداز داروها وپانکچرو...بالاتراز۵.۵نمیره.این چندروزگفتم اینکاراروبکنم شایدخوبترشد!!!!تاانتقال بدن.خیلی ناراحتم بابت این موضوع چون بخداخیلی سختی کشیدم اینم اومده روش!!!

انعقادی ها رو دادم  کاریوتایپ رو ندادم اگه کاریوتایپ مشک داشته باشه به جز اهدایی چاره دیگه ای ...

اره عزیزم حتما راهی داره.......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی عزیزم.ممنون که ج دادی.من کارای ای وی اف روازاردیبهشت شروع کردم.اونموقع صخامت۸بودامابعداز داروها ...

خانم گلم شاهی هم زیاد بخور😍