2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045889 بازدید | 684488 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جون من دیشب قرص ال دیم تموم شد قراره پریود بشم برم برای انتقال، خودم میدونم که برای سه شنبه ای ...

عزیزم بوسرلین یا دیفرلین داشتی همراه ال دی؟ 

اگر نداشتی به همون سبکی که دکترت دفعات قبل گفته انجام بده

میشه بگی دقیقا چطور هستی و چند هفته ای و تیتر بتان چند بوده

دفعه پیش تیتر بتام کاملا خوب بالا می رفت با بتای  بیست هزار 

اندازه ساک تو هفته ۵مونده بود ( تو هفته ۷)

نهایتا دو هفته بعد سونو کردم چون تغییر اندازه ساک نبود ختم بارداری شد

متاسفانه این بارم همین قضیه س

اما دیگه تکرار تیتر بتا نمی کنم حوصله شو ندارم

ممنون عزیزم آره خوب یادمه چقدر عذاب کشیدن 😔 فعلا قراره تو هفته ۲۸انومالی رو تکرار کنم هنوز تصمیمم ...

خیلی عالیه به نظرم بهترین کارو کردی

من شک ندارم پسرت سالمه ولی ترجیحا سونو بعدی رو اگر پیش فرزانه بری بهتره چون خیلی با سواده و استرس الکی به جون آدم نمیندازه

عزیزم بوسرلین یا دیفرلین داشتی همراه ال دی؟  اگر نداشتی به همون سبکی که دکترت دفعات قبل گفته ا ...

نه برای پانکچرم واریو داشتم این سری ال دی بود فقط، سریا قبل برای انتقال ال دی نداشتم الان اولین باره

یعنی از روز سوم استرادیول بخورم؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه برای پانکچرم واریو داشتم این سری ال دی بود فقط، سریا قبل برای انتقال ال دی نداشتم الان اولین باره ...

الان تو سیکل انتقال هستی درسته؟

راستش یه کم میترسم بگم مثلا از سوم خودت استرادیول شروع کنی چون ممکنه دکترت این سری بخواد یه مدل دیگه انتقال بده برات

کاش یه زنگ بزنی مرکز یا از دکترت بپرسی این جوری کاملا با خیال راحت میری جلو، پشت تلفن هم بگو دفعات قبل چه مدل انتقال دادن،منظورم اینه یه شرح حال کوچیک از قبل بگو شاید این بار بخواد متفاوت عمل کنه

سلام بالاخره روزچهارشنبه ک دقیقا۲۸روز از انتقال جنین گذشته بود فقط یه ساک۹میلی دیده شد دکتر میگه یک ...

سلام عزیزم من 6 هفته و دو روز رفتم، تو سونو سه روز کمتر نشون میداد و متفاوت بود

به لکه بینی خواستم زودتر برم ولی دکترم اصلا اجازه نداد، گفت چون علائم خارج رحمی نداری تا دو هفته بعد از انتقال باید صبر کنی

سلام بچه ها من یک هفته ای هست که بدنم به شدت خارش گرفته. یعنی دست و پام و پشتم و لای انگشتاااام... ...

سلام عزیزم دلیلش بارداری هست

یه کوچولو به نوع غذا و ادویه ها دقت کن شاید به اونا حساس شدی

خودم به شدت به انواع فلفل سیاه و قرمز حساسیت پیدا کردم دیگه نمیخورم حتی کم

منم دقیقا توو شرایط شما هستم،دارم بلارا(مثه ال دی هستش،ولی خارجیشه) میخورم.ان شاالله ماه بعد انتقال ...

من رفتم هميشه ياز ميخوردم اين دفه گفتم همون ال دي معمولي بخورم😂بهمم ساخت اين دفه تهوع نداد ،من ١٨ تا دارم جنين ٣ روزه ان شما چطور ؟الان روز چند پريودي

سلام دوستان.یه سوال داشتم اگه کسی میدونه کمکم کنه.من مردادپانکچرکردم.مهرماه گفتن استرادیول بخورم برا ...

سلام عزیزم ای کاش سر خود کاری نمی کردی

ولی حالا بالاخره خوردی

به نظرم حتما به دکتر بگو چی کار کردی، که بررسی ها خطا در نیاد 

روشی هم که انجام دادن برات درست بوده کاملا

فقط باید بفهمن چرا ضخامت این جور شده